Ελεύθερος Τύπος
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

«Pop up Munchies»: Επιστρέφει πιο φρέσκο από ποτέ στην Αγορά Κυψέλης

Newsroom eleftherostypos.gr

Το απόλυτο γαστρονομικό fair επιστρέφει στην Αγορά της Κυψέλης, το Σάββατο 13 Ιουνίου, με φρέσκο όνομα και μενού, και υπόσχεται να σας φέρει πίσω στην κανονικότητα! Στο «Pop up Munchies» αγαπημένοι σεφ, μάγειρες και καντίνες δίνουν πλέον νέο απογευματινό ραντεβού με πρωτότυπα μενού και cocktails, σε μια καλοκαιρινή συνάντηση με γεύση, μουσική και παρέα, με αποστάσεις.

Τηρώντας όλους τους απαραίτητους κανόνες υγιεινής, με περιορισμένο αριθμό τραπεζιών σε απόσταση και ακολουθώντας ένα σύστημα ελεγχόμενης ροής επισκεπτών για την ασφάλεια όλων, το Impact Hub Athens εμπνέεται νέους τρόπους για να συναντηθούμε ξανά και να απολαύσουμε μαζί κλασικές και πειραγμένες εκδοχές street food πιάτων.

Από τις 5 μ.μ έως τις 11 μ.μ., μαζί σας θα βρίσκεται το «Yazhou» με εξωτικά πιάτα σε wok, το «El Burro Tacos y Tequila» με νόστιμα tacos, ο «Guerilla Chef» και ο «Cookie Dude», το «Signora Athens» με παγωτό, εσπρεσάκι και λεμονάδα, το «Food Truck» με ανατολίτικες γεύσεις και το «Falafelladiko» με μοναδικά vegetarian wraps.

Το σούπερ φρέσκο «Pop up Munchies» θα γίνεται στην Αγορά 2 φορές το μήνα, φυσικά με pop-up κουζίνες στον ανοιχτό χώρο της Αγοράς αλλά και με live streaming. Τα street πιάτα θα προσφέρονται σε Eat In & Take Away, ενώ παράλληλα θα υπάρχει και η δυνατότητα delivery για όσους θέλουν να απολαύσουν τα «Pop Up Munchies» στο σπίτι!

Info
Φωκίωνος Νέγρη 42, Αθήνα, Tηλ. 210 3210146