Ελεύθερος Τύπος
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

«Matsuhisa Athens»: Επιστροφή στον Αστέρα για γαστρονομικές απολαύσεις

Newsroom eleftherostypos.gr

Το «Matsuhisa Athens» επιστρέφει στην καρδιά της Αθηναϊκής Ριβιέρας και στο μαγευτικό σκηνικό της Astir. Υποδέχεται τους φανατικούς του ξανά στο «ναό» των fusion ιαπωνικών γεύσεων και υπόσχεται να σας «παρασύρει» με ασφάλεια, σε μια αξεπέραστη γαστρονομική εμπειρία, εμπνευσμένη από τις κομψές γεύσεις της κουζίνας του Nobu.

Με ασφάλεια για όλους, ο χώρος του «Matsuhisa» έχει προετοιμαστεί κατάλληλα, εφαρμόζοντας αυστηρά, πρακτικές απολύμανσης, υγιεινής και χωροταξικής οριοθέτησης, όπως έχουν οριστεί από τις αρμόδιες αρχές. Ειδικό προσωπικό θα φροντίζει να διατηρούνται, καθόλη τη διάρκεια λειτουργίας, οι κανόνες υγιεινής και οι αποστάσεις ασφαλείας ανάμεσα στα τραπέζια. Το εστιατόριο έχει επίσης ενισχύσει τα πρωτόκολλα καθαριότητας με επιπρόσθετες ενέργειες απολύμανσης και καθαρισμού και σε συνεργασία με εξειδικευμένο συνεργείο.

Στη μαγευτική βεράντα του «Matsuhisa», οι λάτρεις της high-end γαστρονομίας θα απολαύσουν το exclusive menu του Executive Chef Τόνυ Βρατσάνου και του Head Chef της ζεστής κουζίνας, Θωμά Κουράκου. Το Umi Bar, το πρώτο bar διεθνώς με την υπογραφή του Matsuhisa, θα μαγνητίσει του φίλους των signature cocktails και premium spirits, μέσα από μια ελκυστική λίστα που έχει επιμεληθεί ειδικά ο Bar Manager Χάρης Γεωργόπουλος.

Info
Matsuhisa Athens, Astir, Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη, Τηλ. 2108960510

Προτεινόμενα για εσάς

«Matsuhisa Athens»: Ατμόσφαιρα απολαυστικής πολυτέλειας