Ελεύθερος Τύπος
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

Η «Σπονδή» υποδέχεται την άνοιξη με πολλές εκπλήξεις

Newsroom eleftherostypos.gr

Ο Άγγελος Λάντος και ο Arnaud Bignon ανακαλούν τις πιο διαπεραστικές γευστικές αναμνήσεις τους από τα ανοιξιάτικα μενού της «Σπονδής» των περασμένων δεκαετιών και τις παρουσιάζουν, τον ερχόμενο Μάρτιο, στους λάτρεις της υψηλής γαστρονομίας υπό τη μορφή ενός μενού γευσιγνωσίας πέντε σταδίων.

Το «Spondi Hommage – Άνοιξη» είναι διαθέσιμο σε ειδική τιμή και για περιορισμένο αριθμό θέσεων τις ημέρες, από Κυριακή μέχρι και Πέμπτη για όλο το Μάρτιο. Να σημειωθεί ότι το «Spondi Hommage» είναι ένας κύκλος με θεματικά δείπνα που οργανώνονται περιοδικά, ώστε οι παλιοί και νέοι φίλοι του εστιατορίου να έχουν τη δυνατότητα να γευτούν την ιστορία του μαγαζιού μέσα στα χρόνια της πορείας του στη διεθνώς βραβευμένη δημιουργική γεύση.

INFO
Πύρρωνος 5, Αθήνα, Τηλ.: 21 0756 4021

Προτεινόμενα για εσάς

«Buba»: Όαση έθνικ γεύσεων στην Κηφισιά

«La Grande Famiglia»: Μία μεγάλη οικογένεια γεύσεων

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

«Winners»: Vegan νοστιμιές στο κέντρο της Αθήνας

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

«Νησί»: Στο Περιστέρι για τα καλύτερα ψαρικά, στις πιο σπέσιαλ τιμές

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

«St΄Astra rooftop restaurant»: Ρομαντικό δείπνο με θέα την Ακρόπολη

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

«Avancai»: Αυθεντικές γεύσεις Λατινικής Αμερικής

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

«To Kreas»: Ο γευστικός παράδεισος της κρεατοφαγίας

admin

«Villa Grigio 46»: Αέρας ιταλικής φινέτσας και γεύσης στο Φάληρο

«Chefi»: Ετοιμάζει το πιο σπέσιαλ μενού με μανιτάρια