Ελεύθερος Τύπος
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

«Νησί»: Στο Περιστέρι για τα καλύτερα ψαρικά, στις πιο σπέσιαλ τιμές

Newsroom eleftherostypos.gr

Μέχρι τώρα μπορεί να είχατε συνδέσει τα θαλασσινά και τα φρέσκα ψάρια με τα νότια προάστια, όμως το «Νησί» σάς δίνει μία καλή ευκαιρία να μεταφερθείτε στα δυτικά. Με έμπνευση από τα ελληνικά νησιά, οι υπεύθυνοι του εστιατορίου δημιούργησαν έναν φιλικό χώρο που προσφέρει τη δυνατότητα σε όλους τους Αθηναίους να φάνε πιάτα που μυρίζουν ιώδιο και θάλασσα.

Γαρίδα τηγανιά, μύδια τηγανιτά, μυδοπίλαφο, σαρδέλες ψητές, ψάρια ημέρας, τηγανητά μεζεδάκια για την αρχή και, φυσικά, οι πιο νόστιμες φρεσκοτηγανισμένες πατάτες και η θεϊκή χωριάτικη σαλάτα (οι ντομάτες και η ΠΟΠ φέτα απογειώνουν αυτό το κλασικό ελληνικό πιάτο) είναι οι τέλειες προτάσεις για ένα γεύμα που θα σας μείνει αξέχαστο. Ειδικά τώρα που η νηστεία της Σαρακοστής πλησιάζει! Στα θετικά του μαγαζιού οι εξαιρετικά προνομιακές τιμές και τα ειδικά διαμορφωμένα μενού με 13 ευρώ, που αποδεικνύουν ότι η ποιότητα του φαγητού δεν συνάδει πάντα με την τιμή.

INFO
Κύπρου 92, Μπουρνάζι, τηλ.: 2105785300

Προτεινόμενα για εσάς

«Buba»: Όαση έθνικ γεύσεων στην Κηφισιά

Η «Σπονδή» υποδέχεται την άνοιξη με πολλές εκπλήξεις

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

«La Grande Famiglia»: Μία μεγάλη οικογένεια γεύσεων

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

«Winners»: Vegan νοστιμιές στο κέντρο της Αθήνας

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

«St΄Astra rooftop restaurant»: Ρομαντικό δείπνο με θέα την Ακρόπολη

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

«Avancai»: Αυθεντικές γεύσεις Λατινικής Αμερικής

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

«To Kreas»: Ο γευστικός παράδεισος της κρεατοφαγίας

admin

Από το «Νησί» στις «8 λέξεις»: Η Ιφιγένεια Τζόλα μιλά στο «TV ΚΟΥ ΚΟΥΣ» για την ίδια και την ελληνική τηλεόραση

admin

«Villa Grigio 46»: Αέρας ιταλικής φινέτσας και γεύσης στο Φάληρο