Ελεύθερος Τύπος
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

«Chefi»: Ετοιμάζει το πιο σπέσιαλ μενού με μανιτάρια

Newsroom eleftherostypos.gr

Έχει αγαπηθεί από τους λάτρεις του καλού φαγητού, όχι μόνο για τα πιάτα του αλλά και για τον καταπράσινο κήπο του και την υπέροχη διακόσμηση του. Το εστιατόριο «Chefi» βάζει συνεχώς τον πήχη πιο ψηλά και ξεκινά τα events του για το 2020, την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου, με το «Magic Mushroom Menu».

Βελουτέ μανιταριών με σπιτική μπρουσκέτα, ντολμάς μανιταριών, fregola με σύκο και béarnaise τρούφας, ριζότο porcini, fillet mignon με duxelles μανιταριών, αλλά και crème brûlée λευκής σοκολάτας με άρωμα τρούφας και μαρμελάδα μανιταριού, είναι μερικά από τα πιάτα που θα σας κερδίσουν.

INFO
Περικλέους 31, Χαλάνδρι, Τηλ. 210685774

Προτεινόμενα για εσάς

Βόλος: «Καμπάνα» 5.000 ευρώ σε ιδιοκτήτη ταβέρνας που… βιάστηκε να ανοίξει

Tinad

«Buba»: Όαση έθνικ γεύσεων στην Κηφισιά

Η «Σπονδή» υποδέχεται την άνοιξη με πολλές εκπλήξεις

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

«La Grande Famiglia»: Μία μεγάλη οικογένεια γεύσεων

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

«Winners»: Vegan νοστιμιές στο κέντρο της Αθήνας

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

«Νησί»: Στο Περιστέρι για τα καλύτερα ψαρικά, στις πιο σπέσιαλ τιμές

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

«St΄Astra rooftop restaurant»: Ρομαντικό δείπνο με θέα την Ακρόπολη

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

«Avancai»: Αυθεντικές γεύσεις Λατινικής Αμερικής

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

«To Kreas»: Ο γευστικός παράδεισος της κρεατοφαγίας

admin