Ελεύθερος Τύπος
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

Το «Μαύρο Πρόβατο» είναι το μέρος που χρειάζεσαι για το Χειμώνα

Newsroom eleftherostypos.gr

Το «Μαύρο Πρόβατο» του Press Café διατηρεί τη φιλοσοφία που διακατέχει το «Press Café» περισσότερο από 17 χρόνια: καλή ποιοτική κουζίνα με διάρκεια στη συνέπεια κλείνοντας το μάτι στην πιο «ελληνική» χροιά, τόσο πλούσια και τόσο επίκαιρη.

Τραπέζια μέσα και έξω, σε μια γειτονιά ζωντανή, όπου όποιος περνάει χαιρετάει την Ευδοξία, ψυχή του χώρου, που απλόχερα και αυθόρμητα, σε καλωσορίζει, είτε σταθείς εκεί είτε όχι. Η μουσική, ελληνική και όχι μόνο σε τόνους ρυθμικούς και απαλούς, συνοδεύει διακριτικά τη γευστική απόλαυση, προσδίδοντας ξεχωριστή διάθεση στην επιθυμία του καθενός.

Η Λιάν Βερμέερ κατάφερε να δημιουργήσει ένα περιβάλλον που συνδυάζει αρμονικά την αφαιρετική απλότητα που προσδίδει άνεση με την απαραίτητη ελκυστική ζεστασιά του ξύλου και άλλων λεπτομερειών που απαιτούνται για να απολαύσεις το γεύμα σου σε θερμό κλίμα, όπως θα το ονειρευόσουν με τους καλούς σου φίλους.

Μυστικό της επιτυχίας, οι συντελεστές που συνεργάζονται πολλά χρόνια, σέβονται τον επισκέπτη και γνωρίζουν πώς να ανταποκρίνονται στις ανάγκες του βάσιμα, σταθερά και ευφάνταστα. Ο σεφ Νίκος Μεντής ανακατεύει, ψάχνει, αλλάζει και καταλήγει σε πολλά, διαφορετικά και ευφάνταστα.

Info
Αρριανού 31, Παγκράτι, Τηλ. 2107223466