Ελεύθερος Τύπος
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

«Zinglee»: Όταν το εκλεκτό φαγητό συναντά σπέσιαλ κρασιά

Newsroom eleftherostypos.gr

Την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου, το «Zinglee» υποδέχεται το Κτήμα Semeli σε μια ξεχωριστή βραδιά οίνου και γεύσεων. Ο executive σεφ Χρήστος Αθανασιάδης ετοίμασε ένα απολαυστικό μενού 5 πιάτων με έντονα ελληνικό χρώμα, που αναδεικνύει τις πλούσιες γεύσεις και τα αρώματα των κρασιών-πρωταγωνιστών της βραδιάς.

Με προσεκτικά διαλεγμένες πρώτες ύλες, φαντασία και έμπνευση από τον πλούτο των κρασιών Semeli, το «Zinglee» φέρνει ξανά τις ελληνικές γεύσεις στο επίκεντρο και προσκαλεί το απαιτητικό αθηναϊκό κοινό να τις ανακαλύψει.

Ντοματόρυζο με μαριναρισμένη λακέρδα, ψητή φέτα με καρύδια και κορινθιακές σταφίδες, μοσχαράκι ραγού, είναι μερικά μόνο από τα πιάτα που θα κερδίσουν και τους πιο απαιτητικούς.

Info

Τσακάλωφ 2, Αθήνα, Τηλ.2103608591

Προτεινόμενα για εσάς

«ΜΑΝΗΜΑΝΗ»: Απόλαυση στον καταπράσινο κήπο

Το «Dal Professore» μετακόμισε στην Κηφισιά

«Mystilli»: Η Αδριανού βρήκε το γευστικό της στέκι

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

Το «Σαρδελάκι» απέκτησε «αδερφάκι» στα Βόρεια Προάστια

«The Albion»: Φαγητό και ποτό στον πιο δροσερό κήπο της Αθήνας

«Μπαλκόνι στις Κυκλάδες»: Υπέροχη θέα, καλοκαιρινό μενού

«Καφενείον ΣΙ ΤΙ ΣΙ»: Ο νέος προορισμός για γαστρονομικές και fine drinking εμπειρίες

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

Βόλος: «Καμπάνα» 5.000 ευρώ σε ιδιοκτήτη ταβέρνας που… βιάστηκε να ανοίξει

Tinad

«Buba»: Όαση έθνικ γεύσεων στην Κηφισιά