Ελεύθερος Τύπος
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

«CTC»: Η σεζόν ξεκίνησε δυναμικά με εκπλήξεις και καλεσμένους

Newsroom eleftherostypos.gr

Είναι γνωστό ότι το εστιατόριο «CTC» και ο καταξιωμένος σεφ και συνιδιοκτήτης του Αλέξανδρος Τσιοτίνης δεν σταματούν ποτέ να εξελίσσονται και να επιφυλάσσουν τις πιο ιδιαίτερες γαστρονομικές εκπλήξεις για το πιστό κοινό τους.

Έτσι, φέτος η νέα σεζόν ξεκίνησε δυναμικά με το μεγάλο opening να συζητιέται με τεράστιο ενδιαφέρον σε όλους τους ενημερωμένους foodie κύκλους της πόλης, αφού ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης μοιράστηκε την κουζίνα του με τον διεθνούς φήμης star-chef George Calombaris (αγαπημένος κριτής του κοινού στο Master Chef Australia και ιδιοκτήτης 20 εστιατορίων).

Ο κομψός χώρος του «CTC» γέμισε με κόσμο που είχε την ευκαιρία να δει και να απολαύσει την υψηλή μαγειρική τέχνη των δύο διάσημων σεφ να ξετυλίγεται μπροστά στα μάτια του μέσα από ένα ιδιαίτερο μενού 8 πιάτων.

Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που η γεύση και η απόλαυση είναι οι νικητές και οι μεγάλοι πρωταγωνιστές του «CTC». Ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης προσκαλεί τον κάθε επισκέπτη σε ένα πλούσιο γαστρονομικό ταξίδι με εμπνευσμένες γεύσεις, από τα ποιοτικότερα συστατικά, ενώ σύμφωνα με τη φιλοσοφία του «ένα καλό γεύμα δεν αφορά μόνο το φαγητό και το κρασί αλλά είναι μια συναισθηματική εμπειρία που την αξίζετε».

Info
Ουμπλιανής 14 & Διοχάρους 27, Ιλίσια, τηλ.: 2107228812

Προτεινόμενα για εσάς

Το «Dal Professore» μετακόμισε στην Κηφισιά

«Mystilli»: Η Αδριανού βρήκε το γευστικό της στέκι

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

Το «Σαρδελάκι» απέκτησε «αδερφάκι» στα Βόρεια Προάστια

«The Albion»: Φαγητό και ποτό στον πιο δροσερό κήπο της Αθήνας

«Μπαλκόνι στις Κυκλάδες»: Υπέροχη θέα, καλοκαιρινό μενού

«Καφενείον ΣΙ ΤΙ ΣΙ»: Ο νέος προορισμός για γαστρονομικές και fine drinking εμπειρίες

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

Βόλος: «Καμπάνα» 5.000 ευρώ σε ιδιοκτήτη ταβέρνας που… βιάστηκε να ανοίξει

Tinad

«Buba»: Όαση έθνικ γεύσεων στην Κηφισιά

Η «Σπονδή» υποδέχεται την άνοιξη με πολλές εκπλήξεις

Κατερίνα Θεοδωροπούλου