Ελεύθερος Τύπος
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

«Plaza Café»: Ένα δροσερό διάλειμμα στη ζεστή Αθήνα

Newsroom eleftherostypos.gr

Στην ιστορική πλατεία Συντάγματος αποτελεί σύμβολο φιλοξενίας και πολυτέλειας. Με λαμπρή και μακρά πορεία σχεδόν 40 ετών, ωστόσο πάντα με καινούργιες ιδέες και ευχάριστες εκπλήξεις για τον κόσμο, το «NJV Athens Plaza» είναι ένα από τα hot spots της πόλης για το φετινό καλοκαίρι. Συγκεκριμένα, στο «Plaza Café» έχετε τη δυνατότητα να κάνετε ένα δροσερό διάλειμμα από την καθημερινότητα… έχοντας την Αθήνα στο πιάτο.

Στο μοναδικό περιβάλλον απολαμβάνετε καθημερινά παγωμένο καφέ ή τσάι, φυσικούς χυμούς, δροσερά κέικ και γλυκά του γνωστού Pastry Chef Διονύση Αλέρτα αλλά και μοναδικά παγωτά της Movenpick.

Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να επιλέξετε και ένα παγωμένο ποτήρι μπίρα Draft σκέτο ή, ακόμη καλύτερα, συνοδεία ενός λαχταριστού burger, μιας ποικιλίας αλλαντικών ή τυριών, ενός club sandwich, μιας αυθεντικής ιταλικής πίτσας ή μπρουσκέτας.

Από τις επιλογές του «Plaza Café» δεν απουσιάζουν καλοκαιρινά, απολαυστικά κοκτέιλ, όπως Aperol Spritz, Mango Margarita, Plaza Pina Colada και Mojito Passion.

Infο
Λεωφ. Βασιλέως Γεωργίου 2, πλατεία Συντάγματος, τηλ.: 2103352400