Ελεύθερος Τύπος
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

«Zinglee»: Η φρέσκια πρόταση της οδού Τσακάλωφ

Newsroom eleftherostypos.gr

Ένα νέο μέλος έχει προστεθεί στην οικογένεια των «Nice n easy» και φέρει το όνομα «Zinglee», κερδίζοντας ολοένα και περισσότερους φανατικούς στο κέντρο της Αθήνας.

Το όνομα προέκυψε από τη σύνθεση δύο ιδιωματισμών, του zing, που σημαίνει ενέργεια, ενθουσιασμό και ζωντάνια, και του glee, που μεταφράζεται ως απόλαυση, χαρά και ευχαρίστηση. Το «Zinglee» έρχεται να ενώσει όλες αυτές τις έννοιες μαζί σε μια νέα λέξη που περιλαμβάνει όλα αυτά μαζί και ακόμα περισσότερα!

Με την υπογραφή του επιτυχημένου επιχειρηματικού διδύμου Δημήτρη Χριστοφορίδη-Χρήστου Αθανασιάδη, το νούμερο 2 της οδού Τσακάλωφ έχει μετατραπεί σε No1 γαστρονομικό προορισμό, καθώς παρουσιάζει μια νέα και απόλυτα φρέσκια και νόστιμη γευστική πρόταση. Απευθύνεται, τόσο στους Αθηναίους foοdies όσο και στους επισκέπτες από κάθε γωνιά του κόσμου που επισκέπτονται την πόλη και θέλουν να δοκιμάσουν γεύσεις με κοσμοπολίτικο χαρακτήρα και ελληνική μεσογειακή ταυτότητα, στην πιο νόστιμη, υγιεινή, bio organic και farm to table εκδοχή τους.

«Zinglee»: Η φρέσκια πρόταση της οδού Τσακάλωφ

Στo μενού του «Zinglee», ο executive chef Χρήστος Αθανασιάδης αξιοποιεί και αναδεικνύει προϊόντα με ταυτότητα από κάθε γωνιά της Ελλάδας, αλλά και super foods από όλο τον κόσμο. Δημιουργεί ένα πρωτοποριακό μενού με σύγχρονη και παιχνιδιάρικη ματιά, ένα μίγμα δημιουργικής ελληνικής και μεσογειακής κουζίνας με πινελιές από όλο τον κόσμο, που υλοποιείται από ένα αξιόλογο και έμπειρο team στην κουζίνα με επικεφαλής τον Ζώη Γαρουφάλη, ως chef de cuisine.

Πρωτότυπο και ζωηρό, αποτελεί ιδανική στάση για τον πρωινό καφέ με τη συνοδεία από ευφάνταστα και υγιεινά πιάτα brunch, light lunch επιλογές ή προτάσεις για δείπνο με πιάτα, όπως soft shell tacos με φρέσκο τόνο Αιγαίου, κρέμα αβοκάντο Κρήτης και ψιλοκομμένο μαρούλι, ταρτάρ μόσχου γάλακτος με κλασικές γαρνιτούρες και τρούφα Κοζάνης, δροσερές σαλάτες, αργοψημένο rib eye με φασκόμηλο και πικάντικη σάλτσα ντομάτας σε strozzapreti από αλεύρι κόκκινης φακής χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη, «Zinglee» μουσακάς από ψητά λαχανικά, αρνίσιο κιμά και κρέμα από κατσικίσιο γιαούρτι, καθώς και φιλέτο λαβράκι μαρινέ σε λευκό miso σε ταμπουλέ από τρίχρωμη κινόα, ολοκληρώνουν τις επιλογές.

Το βραδινό πρόσωπο του «Zinglee» περιλαμβάνει guest DJs, αξέχαστα θεματικά πάρτι και signature cocktails με την υπογραφή του πολυβραβευμένου Σταύρου Πατουχέα!

Info
Τσακάλωφ 2, Αθήνα, Τηλ. 2103608591

Προτεινόμενα για εσάς

Hooters: Σάλος με τη νέα στολή για τις σερβιτόρες- «Μοιάζει με εσώρουχο!»

Μαρίνα Μπενέκου

Χρυσοί Σκούφοι 2021: Αυτά είναι τα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας – Οι σεφ που διακρίθηκαν

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Η εστίαση ήταν μόνο η αρχή – Τι και πότε θα ανοίξει στη συνέχεια

Ελεύθερος Τύπος NewsRoom

Εστίαση: Κλειστή μουσική και σπίτι στις 23:00 – Τα πρωτόκολλα για τη λειτουργία των καφέ και εστιατορίων

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Εστίαση: Χωρίς μουσική και κλείσιμο στις 22:45 – Τα πρωτόκολλα για τη λειτουργία των καφέ και εστιατορίων

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Με SMS 6 η μετακίνηση για εκκλησίες, πασχαλινό τραπέζι, καφετέριες και εστιατόρια

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Επιχείρηση «άδειο πιάτο»: «Καμπάνες» σε όποιον δεν τρώει όλο το φαγητό του στα εστιατόρια

Evanthia Karra

Αντιδρούν οι ξενοδόχοι για το κλείσιμο των εστιατορίων: Τι θέλουν να δεχόμαστε πελάτες μόνο για ύπνο;

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Κλείνουν τα εστιατόρια των ξενοδοχείων για τα ρεβεγιόν – Όλη η απόφαση

Ελεύθερος Τύπος Newsroom