ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

Η «Σπονδή» υποδέχεται την άνοιξη με πολλές εκπλήξεις

Newsroom eleftherostypos.gr

Ο Άγγελος Λάντος και ο Arnaud Bignon ανακαλούν τις πιο διαπεραστικές γευστικές αναμνήσεις τους από τα ανοιξιάτικα μενού της «Σπονδής» των περασμένων δεκαετιών και τις παρουσιάζουν, τον ερχόμενο Μάρτιο, στους λάτρεις της υψηλής γαστρονομίας υπό τη μορφή ενός μενού γευσιγνωσίας πέντε σταδίων.

Το «Spondi Hommage – Άνοιξη» είναι διαθέσιμο σε ειδική τιμή και για περιορισμένο αριθμό θέσεων τις ημέρες, από Κυριακή μέχρι και Πέμπτη για όλο το Μάρτιο. Να σημειωθεί ότι το «Spondi Hommage» είναι ένας κύκλος με θεματικά δείπνα που οργανώνονται περιοδικά, ώστε οι παλιοί και νέοι φίλοι του εστιατορίου να έχουν τη δυνατότητα να γευτούν την ιστορία του μαγαζιού μέσα στα χρόνια της πορείας του στη διεθνώς βραβευμένη δημιουργική γεύση.

INFO
Πύρρωνος 5, Αθήνα, Τηλ.: 21 0756 4021

Προτεινόμενα για εσάς

«Ψαράκια και θαλασσινά»: Στον παράδεισο των καλοκαιρινών γεύσεων

ΗΠΑ: Εστιάτορας προσφέρει δουλειά σε…. διαρρήκτη που εισέβαλε στο εστιατόριό του

Μαρίνα Μπενέκου

ΗΠΑ: Γενναιόδωρος εστιάτορας ξοδεύει 2.000 από την διαφημιστική του καμπάνια για να βοηθήσει τους ανταγωνιστές του στην πανδημία

Μαρίνα Μπενέκου

Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο από το «πριβέ» εστιατόριο σε διαμέρισμα της πόλης

Ανδρέας Ντίνης

Πολυτελές εστιατόριο λειτουργούσε πριβέ για λίγους και… εκλεκτούς στη Θεσσαλονίκη

Evanthia Karra

Το μεγαλύτερο ιδιωτικό νησί στις Μαλδίβες είναι διαθέσιμο προς ενοικίαση- Για 80.000 δολάρια το βράδυ!

Μαρίνα Μπενέκου

«Mastello»: Με νησιωτικό αέρα έφτασε στην Αργυρούπολη

«The Blind Spot»: Για καφέ & brunch στο Χαλάνδρι

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

«Τα πιατάκια»: Το κρεατοφαγείον που πρέπει να επισκεφθείτε

Κατερίνα Θεοδωροπούλου