ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

Η «Σπονδή» υποδέχεται την άνοιξη με πολλές εκπλήξεις

Newsroom eleftherostypos.gr

Ο Άγγελος Λάντος και ο Arnaud Bignon ανακαλούν τις πιο διαπεραστικές γευστικές αναμνήσεις τους από τα ανοιξιάτικα μενού της «Σπονδής» των περασμένων δεκαετιών και τις παρουσιάζουν, τον ερχόμενο Μάρτιο, στους λάτρεις της υψηλής γαστρονομίας υπό τη μορφή ενός μενού γευσιγνωσίας πέντε σταδίων.

Το «Spondi Hommage – Άνοιξη» είναι διαθέσιμο σε ειδική τιμή και για περιορισμένο αριθμό θέσεων τις ημέρες, από Κυριακή μέχρι και Πέμπτη για όλο το Μάρτιο. Να σημειωθεί ότι το «Spondi Hommage» είναι ένας κύκλος με θεματικά δείπνα που οργανώνονται περιοδικά, ώστε οι παλιοί και νέοι φίλοι του εστιατορίου να έχουν τη δυνατότητα να γευτούν την ιστορία του μαγαζιού μέσα στα χρόνια της πορείας του στη διεθνώς βραβευμένη δημιουργική γεύση.

INFO
Πύρρωνος 5, Αθήνα, Τηλ.: 21 0756 4021

Προτεινόμενα για εσάς

«Mastello»: Με νησιωτικό αέρα έφτασε στην Αργυρούπολη

«The Blind Spot»: Για καφέ & brunch στο Χαλάνδρι

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

«Τα πιατάκια»: Το κρεατοφαγείον που πρέπει να επισκεφθείτε

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

«ΘάΜα Μεζέ»: Οι μερακλήδες στο φαγητό βρήκαν το στέκι τους

«Varka»: Γευστικά ταξίδια στη γειτονιά του Παγκρατίου

«Il Trovatore»: Γεύσεις Ιταλίας στο Παλαιό Φαλήρο

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

Κίνα: Εστιατόριο ζήτησε συγγνώμη από τους πελάτες του επειδή τους καλούσε να… ζυγιστούν στην είσοδο!

Tinad

«Las Hotel & Spa»: Η απόλυτη εμπειρία διαμονής, χαλάρωσης & γεύσης

«Το Λιμάνι»: 40 χρόνια και το ταξίδι στην απόλαυση συνεχίζεται

Κατερίνα Θεοδωροπούλου