Ελεύθερος Τύπος
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

Brio: Ένας μοντέρνος φούρνος κάνει τη διαφορά στην πόλη

Newsroom eleftherostypos.gr

Ο σεφ Jean-Charles Metayer έχει γίνει γνωστός από την πορεία του σε εστιατόρια και ξενοδοχεία. Το τελευταίο διάστημα, όμως, έχει τραβήξει το ενδιαφέρον με τη μπριοσερί που έχει φτιάξει στο Ψυχικό.

Γαλλικά αλεύρια και βούτυρα, οι καλύτερες πρώτες ύλες, ελληνικές, ασιατικές, αμερικάνικες συνταγές, αποτελούν τα μυστικά της επιτυχίας του «Brio», που καθημερινά κατακλύζεται από τους πιο απαιτητικούς της γεύσης.
Αφράτα γαλλικά ψωμάκια με φρέσκιες σαλάτες, θαλασσινά, σοκολάτα, μπριός σε μια ποικιλία γλυκών και αλμυρών γεύσεων, εξαιρετικά bao γεμιστά με σπιτική πραλίνα, αλλά και υπέροχα τσουρέκια, τρελαίνουν τον κόσμο. Να σημειωθεί ότι κάθε μήνα βγαίνουν εποχικές προτάσεις ενώ έχουν εξαιρετικό μονοποικιλιακό καφέ, 100% Arabica που εισάγεται μόνο για το κατάστημα.

INFO
Σολωμού 9, Ψυχικό, Τηλ. 2106728128

Προτεινόμενα για εσάς

Απίστευτο: Φούρνος στη Θεσσαλονίκη χρεώνει σε bitcoin – Πόσα κοστίζει μια τυρόπιτα

Δημήτρης Κατσάκος

Ενδεχόμενο εμπρησμού σε φούρνο στη Βουλιαγμένης – Βρέθηκαν φιάλες προπανίου

Ανδρέας Ντίνης

Έκρηξη σε φούρνο των μαγειρείων του νοσοκομείου Χανίων – Τι απαντά η διοίκηση

Evanthia Karra

Τραγωδία: Τέσσερις νεκροί από την ισχυρή έκρηξη στο Παρίσι [εικόνες & βίντεο]

Δημήτρης Κατσάκος