Ελεύθερος Τύπος
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

«To Kreas»: Ο γευστικός παράδεισος της κρεατοφαγίας

Newsroom eleftherostypos.gr

Η επιτυχία και το ότι συγκαταλέγεται στη λίστα με τα καλύτερα μαγαζιά με κρέας της πόλης δεν είναι τυχαία. Η Μαρία και ο Γιάννης, οι άνθρωποι που δίνουν καθημερινά ψυχή στο εστιατόριο «Το Kreas» στα Πετράλωνα, φροντίζουν να προσφέρουν ολοένα και περισσότερους λόγους στον κάθε καλοφαγά να επισκεφτεί αυτό το cozy μαγαζί.

Το 2020, μάλιστα, μπήκε με πολλές υποσχέσεις και προσδοκίες για τους λάτρεις του κρέατος και των εκλεκτών μεζέδων, καθώς οι νέες προσθήκες που ετοιμάζονται δεν θα περνούν απαρατήρητες. Το επόμενο διάστημα θα βγει το νέο μενού, στο οποίο θα υπάρχουν από κοκορέτσι και κοντοσούβλι μέχρι νέες σαλάτες και ζεστά ορεκτικά. Μάλιστα, το εστιατόριο ετοιμάζεται να μπει και στην πλατφόρμα της Wolt, προκειμένου τα εκλεκτά του πιάτα να φτάνουν στην πόρτα σας άμεσα και ζεστά.

Εκείνοι, πάντως, που δεν αλλάζουν εύκολα συνήθειες, στο «Kreas» θα απολαύσουν το πιο καλοψημένο και συνάμα ζουμερό κοτόπουλο, θεϊκό μοσχαρίσιο σιδηρόδρομο, αργοψημένο στους 140 βαθμούς, χοιρινό κότσι, σιγομαγειρεμένο σε μαύρη μπίρα, ή και μοσχαρίσιο διάφραγμα, κομματάκια χοιρινού με τραγανές πατάτες και υπέροχη σάλτσα και πολλά άλλα που δεν θα χορταίνετε να δοκιμάζετε.

INFO
Δημοφώντος 96, Πετράλωνα, τηλ.: 2103247028

Προτεινόμενα για εσάς

Βόλος: «Καμπάνα» 5.000 ευρώ σε ιδιοκτήτη ταβέρνας που… βιάστηκε να ανοίξει

Tinad

«Buba»: Όαση έθνικ γεύσεων στην Κηφισιά

Η «Σπονδή» υποδέχεται την άνοιξη με πολλές εκπλήξεις

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

«La Grande Famiglia»: Μία μεγάλη οικογένεια γεύσεων

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

«Winners»: Vegan νοστιμιές στο κέντρο της Αθήνας

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

«Νησί»: Στο Περιστέρι για τα καλύτερα ψαρικά, στις πιο σπέσιαλ τιμές

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

«St΄Astra rooftop restaurant»: Ρομαντικό δείπνο με θέα την Ακρόπολη

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

«Avancai»: Αυθεντικές γεύσεις Λατινικής Αμερικής

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

«Villa Grigio 46»: Αέρας ιταλικής φινέτσας και γεύσης στο Φάληρο