ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ
ETIPS

Με αυτό τον τρόπο θα έχετε τις πιο απαλές και μυρωδάτες πετσέτες

Newsroom eleftherostypos.gr

Οι πετσέτες αγκαλιάζουν το πρόσωπο και το σώμα σας και έχετε κάθε δικαίωμα να τις θέλετε υπέροχες! Έτσι, με απλά tips, μπορούν να είναι εξαιρετικά απαλές και υπέροχα μυρωδάτες.

Πλύνετε τις πετσέτες, ανά διαστήματα, στο χρονικά μεγαλύτερο πρόγραμμα του πλυντηρίου σας αντικαθιστώντας το απορρυπαντικό που χρησιμοποιείτε με μία κούπα λευκό ξίδι. Το ξύδι με τις αντισηπτικές ιδιότητες που διαθέτει θα βοηθήσει τα υπολείμματα να απομακρυνθούν.

Ακόμη, δεν πρέπει να «μπουκώνετε» τον κάδο του πλυντηρίου. Αν ο κάδος είναι ασφυκτικά γεμάτος, τότε η πλύση δεν θα γίνει με το σωστό τρόπο.

Βεβαιωθείτε, όταν τις μαζεύετε από τα σχοινιά, ότι έχουν στεγνώσει καλά και ότι δεν υπάρχει υγρασία. Ακόμη και η παραμικρή υγρασία που μπορεί να υπάρχει ανάμεσα στις ίνες των πετσετών είναι σίγουρο πως θα προκαλέσει μετέπειτα δυσοσμία.

Δώστε, όμως, προσοχή και στο που τις αποθηκεύετε. Αν ο χώρος που τις φυλάσσετε είναι μία ντουλάπα μέσα στο μπάνιο, τότε οι πετσέτες θα νοτίζονται από τους υδρατμούς κάθε φορά που χρησιμοποιείτε ζεστό νερό μέσα σε αυτό. Έτσι καλό θα είναι, αν δεν μπορείτε να τους αλλάξετε θέση, να αερίζετε το μπάνιο σας καλά μετά από κάθε χρήση.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr

 

Προτεινόμενα για εσάς

Άλατα σε μπάνιο και μαγειρικά σκεύη; Η λύση είναι το ξίδι

Θέλετε το σπίτι σας να μυρίζει υπέροχα; Αυτά είναι τα καλύτερα φυσικά αρωματικά

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο ορισμός του κιτς στη διαφήμιση για το νέο του άρωμα

Στέργιος Πουλερές