Ελεύθερος Τύπος
ΕΛΛΑΔΑ

Ντινόπουλος: Η φάμπρικα με τα σάπια αυτοκίνητα γινόταν επί πολλά χρόνια στον δήμο Βριλησσίων

Newsroom eleftherostypos.gr

«Χρυσές δουλειές με χρυσά σαράβαλα» στον δήμο Βριλησσίων καταγγέλλει ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον δήμο, Αργύρης Ντινόπουλος αποκαλύπτοντας ότι τα ασφάλισαν για έναν χρόνο και ύστερα από έναν μήνα έβγαλαν πρακτικό ακαταλληλότητας.

Ο κ. Ντινόπουλος σε ανακοίνωσή του, κάνει λόγο για «σκάνδαλο», καθώς και για «σοβαρές ευθύνες» που, όπως σημειώνει,  προκύπτουν για τον Δήμαρχο,  Ξένο Μανιατογιάννη ο οποίος «στο Δημοτικό Συμβούλιο (30/09) διαβεβαίωσε το σώμα ότι για τα 13 σάπια αυτοκίνητα του Δήμου για τα οποία εκδόθηκε (στις 13/08) πρακτικό ακαταλληλότητας (προκειμένου να καταστραφούν) ο Δήμος δήθεν δεν είχε πληρώσει ασφάλιστρα».

Όμως, σύμφωνα με τον κ., Ντινόπουλο ο Δήμος είχε ήδη πληρώσει ασφάλιστρα ύψους 5.000 ευρώ. Και μάλιστα τα πλήρωσε μόλις ένα μήνα (στις 15/07) πριν  εκδόσει το πρακτικό ακαταλληλότητας  (στις 13/08).

Στο δελτίο τύπου του συνδυασμού “Βριλήσσια Δυνατά”, αναφέρεται ότι  τα αυτοκίνητα είναι σε ακινησία εδώ και αρκετά χρόνια , αλλά ο Δήμος εκτός από ασφάλιστρα πληρώνει και τέλη κυκλοφορίας.

«Αποτέλεσμα αυτής της πρακτικής είναι να αποκομίζει η ασφαλιστική εταιρία (ίδια και για τα 13 αυτοκίνητα) σημαντικά οικονομικά οφέλη αφού ασφάλιζε επί τόσα χρόνια ακίνητα αυτοκίνητα, δηλαδή ανελάμβανε μηδενικό ασφαλιστικό κίνδυνο» προσθέτει.

Στο πλαίσιο αυτό ο κ. Ντινόπουλος ζητά  όλα τα στοιχεία ώστε να αποκαλυφθεί η έκταση της οικονομικής ζημίας του Δήμου και  να διερευνηθούν, σε περίπτωση που στοιχειοθετείται δόλος ή βαριά αμέλεια,  και οι ανάλογες ποινικές ευθύνες.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr

 

 

 

Προτεινόμενα για εσάς

Ντινόπουλος: Η φάμπρικα με τα σάπια αυτοκίνητα γινόταν επί πολλά χρόνια στον δήμο Βριλησσίων

Μιχάλης Μάρδας

Ιδανικός προορισμός για δώρα τεχνολογίας τα ανανεωμένα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ σε Βριλήσσια και Αγ. Παρασκευή

Ανδρέας Ντίνης

Έκρηξη σε ΑΤΜ στη Βριλήσσια – Αφαίρεσαν τις κασετίνες και εξαφανίστηκαν

Δημήτρης Κατσάκος

Σοκ στα Βριλήσσια: 11χρονος καρφώθηκε σε κάγκελα εκκλησίας

Δημήτρης Κατσάκος

Παραιτήθηκε από τη βουλευτική έδρα ο Αργύρης Ντινόπουλος, λόγω υποψηφιότητας στο Δήμο Βριλησσίων

Έκρηξη σε ΑΤΜ στα Βριλήσσια τα ξημερώματα της Τετάρτης

Δημήτρης Κατσάκος