Καλαμάτα: «Ημέρες τοπικής γαστρονομίας»

Οι «Ημέρες τοπικής γαστρονομίας» που πραγματοποιήθηκαν το διήμερο 25-26 Νοεμβρίου στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας θέτουν  σε πρώτο πλάνο τον γαστρονομικό πλούτο της περιοχής με βασικό στόχο την ανάδειξη και προώθηση των τοπικών προϊόντων -που αποτελούν τους βασικούς πρεσβευτές της περιοχής- και την σύνδεσή τους με τον τριτογενή τομέα, τον Τουρισμό.  Στην εκδήλωση συμμετείχαν τοπικές επιχειρήσεις … Συνεχίστε να διαβάζετε το Καλαμάτα: «Ημέρες τοπικής γαστρονομίας».