Ελεύθερος Τύπος
ΕΛΛΑΔΑ

Ευκαιρίες απασχόλησης σε efood, Public και Praktiker – Τα απαιτούμενα προσόντα και οι περιοχές

Η efood εξαγόρασε την Kiosky’s - Το χρονικό του deal

Newsroom eleftherostypos.gr

Τρείς εταιρίες το efood, τα Public και η Praktiker Hellas αναζητούν προσωπικό για να καλύψουν τις αυξημένες ανάγκες τους.

500 διανομείς στα efood

Το efood, θέλοντας να στηρίξει τον κλάδο της εστίασης, που δέχεται ισχυρό πλήγμα με τα νέα μέτρα για τον περιορισμό εξάπλωσης της πανδημίας, αναζητεί 500 νέους διανομείς.

Οι νέες προσλήψεις θα ενισχύσουν την υπηρεσία delivered by efood, η οποία δίνει τη δυνατότητα σε καταστήματα να κάνουν delivery μέσα από τη μεγαλύτερη πλατφόρμα στην Ελλάδα, εύκολα και γρήγορα.

Στόχος της υπηρεσίας delivery στην Ελλάδα είναι να φέρει στους καταναλωτές τις αγαπημένες τους τοπικές επιχειρήσεις, από εστιατόρια και καφέ μέχρι καταστήματα λιανικής. Ταυτόχρονα, βρίσκεται πλάι στα καταστήματα προσφέροντας λύσεις διανομής σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Πάτρα, Βόλο και Ηράκλειο Κρήτης.

Οι κατάλληλοι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν smartphone (iPhone 4s / Android 4.2 ή νεότερα), μηχανάκι, scooter ή ποδήλατο, άδεια εργασίας και ηλικία τουλάχιστον 18 ετών. Κάντε αίτηση μέσω της σελίδας https://riders.e-food.gr/.

Προσωπικό στα Public για τα Χριστούγεννα

Τα καταστήματα Public αναζητούν εποχικό προσωπικό για την περίοδο των Χριστουγέννων. Αν διαθέτεις πάθος, ευγένεια και χαμόγελο, έχεις σπουδές ΑΕΙ, ΤΕΙ, ΙΕΚ, ενθουσιασμό με τα προϊόντα τεχνολογίας και ψυχαγωγίας, προσανατολισμό στην άψογη εξυπηρέτηση του πελάτη, υπευθυνότητα, ομαδικότητα, επικοινωνιακές δεξιότητες και γνώση αγγλικών, κάνε τώρα την αίτησή σου για ένα από τα καταστήματα σε:

Αγ. Δημήτριο (Metro Mall), Αγ. Παρασκευή, αεροδρόμιο («Ελ. Βενιζέλος»), Αιγάλεω, Γλυφάδα, Ζωγράφου, Καλλιθέα, Κολωνάκι, Κορυδαλλός, Μαρούσι (The Mall Athens), Μαρούσι (Golden Hall), Ν. Ερυθραία, Ν. Σμύρνη, Πειραιάς, Περιστέρι, Συγγρού, Σύνταγμα, Χαλάνδρι, Ψυχικό, Αγρίνιο, Αλεξανδρούπολη, Αργος, Βόλος, Δράμα, Κρήτη (Ηράκλειο), Κρήτη (Χανιά), Κρήτη (Ρέθυμνο), Θεσσαλονίκη (Πυλαία), Θεσσαλονίκη (Σταυρούπολη), Θεσσαλονίκη (Τσιμισκή), Ιωάννινα, Καβάλα, Καλαμάτα, Καστοριά, Κατερίνη, Κέρκυρα, Κοζάνη, Κομοτηνή, Κόρινθος, Λαμία, Λάρισα, Μυτιλήνη, Ξάνθη, Ορεστιάδα, Πάτρα, Πύργος, Ρόδος, Σέρρες, Τρίκαλα, Χαλκίδα. Αποστολή βιογραφικού μέσω της σελίδας: https://corporate.public.gr/departments/theseis-diktiou-poliseon/.

Ηλεκτρολόγοι στην Praktiker Hellas

H Praktiker Hellas αναζητεί για το κατάστημά της στη Θεσσαλονίκη και στο Ελληνικό κατάλληλους υποψηφίους για τη θέση συντηρητή-αδειούχου ηλεκτρολόγου.

Αρμοδιότητες: Διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας του καταστήματος μέσω συνεχών ελέγχων, επισκευών και συντήρησης του ηλεκτρολογικού, μηχανολογικού και κτιριακού εξοπλισμού, και συντονισμός εργασιών με εξωτερικά συνεργεία και επίβλεψη ποιότητας και χρόνου παράδοσης έργου. Προφίλ υποψηφίου: Απόφοιτος ΑΕΙ/ΤΕΙ Ηλεκτρολογίας ή κάτοχος άδειας επίβλεψης και εγκατάστασης ΣΤ’ (ειδικότητας 2ης κατηγορίας), εργασιακή εμπειρία τουλάχιστον δύο ετών σε ανάλογη θέση, υπευθυνότητα και τήρηση διαδικασιών, ανεπτυγμένη ικανότητα οργάνωσης και προγραμματισμού εργασιών, επαγγελματική συμπεριφορά και ομαδικό πνεύμα και κάτοικος περιοχής.

Η εταιρία προσφέρει: ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών, πρόγραμμα ιδιωτικής νοσοκομειακής κάλυψης και εκπτώσεις προσωπικού, σύγχρονο και δυναμικό περιβάλλον εργασίας, συνεχή εκπαίδευση και ευκαιρίες εξέλιξης και ανάπτυξης. Αιτήσεις μέσω της σελίδας: https://praktiker.jobs.net/el-GR/search.

Αιτήσεις έως τις 27 Νοεμβρίου

Σε εξέλιξη είναι οι αιτήσεις για τον β’ κύκλο υποβολής αιτήσεων για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα Συμβουλευτικής, Κατάρτισης & Πιστοποίησης Δεξιοτήτων ανέργων του ΟΑΕΔ.

Ο Αναπτυξιακός Σύνδεσμος Δυτικής Αθήνας (ΑΣΔΑ), στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Αττική 2014-2020», υλοποιεί την Πράξη «Βελτίωση Δεξιοτήτων Ανέργων του ΟΑΕΔ που ανήκουν σε Ευπαθείς Ομάδες μέσω Κατάρτισης που οδηγεί σε Πιστοποίηση και Συνοδευτικές Δράσεις Προώθησης στην Απασχόληση και στην Επιχειρηματικότητα», με MIS 5045662. Αντικείμενο της Πράξης είναι: Παροχή υπηρεσιών επαγγελματικής συμβουλευτικής υποστήριξης και Mentoring (30 ατομικές συνεδρίες), Υλοποίηση προγραμμάτων κατάρτισης 220 ωρών σε συγκεκριμένα θεματικά αντικείμενα (αναλύονται παρακάτω), Πιστοποίηση των αποκτηθεισών γνώσεων και δεξιοτήτων από τα παραπάνω προγράμματα από διαπιστευμένους φορείς, σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO/IEC 17024 ή ΕΟΠΠΕΠ.

Η Πράξη απευθύνεται σε 700 ωφελούμενους, οι οποίοι θα πρέπει να πληρούν επιπλέον τις κάτωθι απαραίτητες προϋποθέσεις:

1. Να είναι εγγεγραμμένοι/ες άνεργοι/ες στα Μητρώα Ανεργίας του ΟΑΕΔ και να διαθέτουν κάρτα ανεργίας σε ισχύ κατά την ημερομηνία υποβολής της αίτησης συμμετοχής στην πράξη.

2. Να είναι κάτοικοι των περιοχών ευθύνης του ΑΣΔΑ.

3. Να διαθέτουν ελληνικό απολυτήριο Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης ή πιστοποίηση ελληνικής γλωσσομάθειας (επίπεδο τουλάχιστον Β2).

Τα προγράμματα κατάρτισης είναι τα εξής:

  • Υπάλληλος διοικητικής υποστήριξης
  • Στέλεχος διαχείρισης εφοδιαστικής αλυσίδας-
  • Στέλεχος διαχείρισης αποθήκης
  • Πωλητής λιανικής
  • Ειδικός στη χρήση τεχνικών και εργαλείων social media marketing
  • Ειδικός συστημάτων ηλεκτρονικού εμπορίου (e-commerce)
  • Ειδικός σχεδιασμού ιστοσελίδων & εφαρμογών κινητών συσκευών
  • Τεχνικός ηλεκτρονικών υπολογιστών & δικτύων
  • Τεχνικός συντήρησης εγκαταστάσεων

Οι καταρτιζόμενοι που πληρούν τις προϋποθέσεις παρακολούθησης θα λάβουν εκπαιδευτικό επίδομα 5,00 € (μικτά) ανά ώρα κατάρτισης που παρακολούθησαν.

Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά είναι:

Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας, διαβατήριο ή άλλο πιστοποιητικό ταυτοπροσωπίας, βεβαίωση χρόνου ανεργίας (τουλάχιστον τέσσερις μήνες συνεχόμενης ανεργίας), λογαριασμό ΟΚΩ [ηλεκτρισμός/φυσικό αέριο ή νερό ή μισθωτήριο κατοικίας, προκειμένου να αποδεικνύεται ότι ο/η αιτών/ούσα είναι κάτοικος περιοχής ευθύνης του ΑΣΔΑ (σε περίπτωση που ο/η αιτών/ούσα είναι φιλοξενούμενος/η στην κατοικία όπου διαμένει και δεν διαθέτει λογαριασμό ΟΚΩ στο όνομά του/της, θα πρέπει να επισυνάψει αντίγραφο της υποβληθείσας φορολογικής του/της δήλωσης (Ε1) για το οικονομικό έτος 2019, στο οποίο φαίνεται ότι φιλοξενείται], απολυτήριο Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης [σε περίπτωση υπηκόων τρίτων χωρών απαιτείται η κατοχή πιστοποιητικού γλωσσομάθειας της ελληνικής γλώσσας (επίπεδο τουλάχιστον Β2)]. Η υποβολή των αιτήσεων πραγματοποιείται έως και την Παρασκευή 27/11.

Από το ένθετο «Αγορά Εργασίας» που κυκλοφορεί με τον Ελεύθερο Τύπο

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr

 

 

 

 

 

 

 

Προτεινόμενα για εσάς

Η efood εξαγόρασε την Kiosky’s – Το deal

efood: Συμβάσεις αορίστου χρόνου σε 2.016 εργαζόμενους – Η ανακοίνωση της εταιρίας

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Χατζηδάκης για efood: Αθέμιτη πρακτική η επιστολή στους εργαζόμενους – Το νομοσχέδιο τους προστατεύει

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Θα απολύονται ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα; – Τι απαντούν Γεωργιάδης και Χατζηδάκης

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Self test: Τι ισχύει στον ιδιωτικό τομέα για τον Ιούλιο – Ποιοι εξαιρούνται

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Self test: Ξεκινά και πάλι η δωρεάν διάθεση – Τι ισχύει με τους πλήρως εμβολιασμένους

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Self test: Τι ισχύει από σήμερα για εργαζόμενους σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα – Πόσα μπορούν να προμηθευτούν

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Self-test: Διευκρινίσεις για τον ιδιωτικό τομέα – Πότε πρέπει να διενεργούνται και για πόσο ισχύουν

Ελεύθερος Τύπος NewsRoom

Self test: Δωρεάν σε όλους τους εργαζόμενους ιδιωτικού και δημοσίου τομέα – Αναλυτικός οδηγός

Ελεύθερος Τύπος Newsroom