ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ
ΕΛΛΑΔΑ

Αναζητάτε υγιεινή καθαριότητα στην πλύση; Τα νέα προϊόντα K2r θα γίνουν ο απόλυτος σύμμαχός σας!

Newsroom eleftherostypos.gr

Το τελευταίο διάστημα, εν μέσω της πανδημίας του Covid19, η υγιεινή καθαριότητα σε όλες της τις εκφάνσεις έχει έρθει και πάλι στο προσκήνιο.

Είναι αλήθεια πως τα μικρόβια ευθύνονται για πολλές ασθένειες και λοιμώξεις με αποτέλεσμα να αναζητούμε ολοένα και περισσότερους τρόπους για να διατηρούμε το σπίτι μας υγιεινά καθαρό εύκολα και γρήγορα. Φυσικά αυτή η ανάγκη δεν θα μπορούσε να λείπει και από το πλύσιμο των ρούχων! Το K2r, η Νο.1 μάρκα στην προστασία από τους αποχρωματισμούς κατά την διάρκεια της πλύσης, απαντώντας στις ανάγκες της νέας εποχής, εμπλουτίζει την προϊοντική της σειρά με 2 νέα προϊόντα, προσφέροντας στους καταναλωτές αυτό που επιζητούν περισσότερο… ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ και εντός πλύσης!

Η 2σε1 Χρωμοπαγίδα® Κ2r Colour Catcher & Υγιεινή καθαριότητα, αλλά και το νέο K2r πολυκαθαριστικό λεκέδων & Υγιεινή καθαριότητα στην καινοτόμο μορφή ταμπλέτας, προσφέρουν την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια που αναζητούμε σε κάθε μας πλύση! Και τα δύο προϊόντα περιέχουν τη φόρμουλα DEEP CLEAN BOOST για εγγυημένη δράση κατά των λεκέδων. Η νέα 2 σε 1 Χρωμοπαγίδα® Κ2r Colour Catcher & Υγιεινή καθαριότητα αποτελείται απο φακελάκια που προσφέρουν διπλή δράση: 1) αποτρέπουν τα ατυχήματα αποχρωματισμού, καθώς το φύλλο λειτουργεί σαν μαγνήτης και δεσμεύει τα χρώματα που απελευθερώνονται κατά την πλύση και 2) με την ειδική της σύσταση, η σκόνη που εμπεριέχεται στο φακελάκι, δρα αποτελεσματικά εναντίων των λεκέδων ενώ προσφέρει υγιεινή καθαριότητα στην πλύση. Οι νέες ταμπλέτες K2r πολυκαθαριστικό λεκέδων & Υγιεινή καθαριότητα, αποτελούν την καλύτερη λύση για την αποτελεσματική αφαίρεση και των πιο δύσκολων λεκέδων, όπως make-up, ντομάτα, λίπη κλπ, ενώ παράλληλα, χάρη στα ενεργά συστατικά που απελευθερώνονται στο βάθος των ινών, προσφέρει υγιεινή καθαριότητα για όλα τα υφάσματα, είτε σε χρωματιστά είτε σε λευκά ρούχα.

Καλύπτοντας έτσι, τις καθημερινές ανάγκες κάθε νοικοκυριού, τα νέα προϊόντα K2r θα γίνουν σίγουρα ο Νο.1 σύμμαχος μας για κάθε πλύση! Με την αξιοπιστία του K2r, νιώθουμε ασφάλεια για το αποτέλεσμα κάθε πλύσης, έχοντας την μέγιστη προστασία τόσο ενάντια στα ατυχήματα αποχρωματισμού όσο και ενάντια στους λεκέδες, πάντα με σεβασμό προς το περιβάλλον: H συσκευασία και των 2 προϊόντων είναι από 100% ανακυκλωμένο χαρτί και φυσικά ανακυκλώσιμη, ενώ και η επιφάνεια στο φακελάκι είναι κατασκευασμένη από ίνες 100% φυσικής προέλευσης και χωρίς μικροπλαστικά.

Ασφάλεια σε κάθε πλύση με τα νέα K2r που γίνονται ο απόλυτος μας σύμμαχος!

Τα νέα προϊόντα K2r με μία ματιά:

2σε1 Χρωμοπαγίδα® K2r Colour Catcher & Hygienic Cleanliness (5 φακελάκια = 150gr)

Με ειδική δράση που αποτρέπει τα ατυχήματα χρωματισμού, παράλληλα αφαιρεί ακόμα και τους πιο δύσκολους λεκέδες.

Με φόρμουλα 2 σε 1 που περιλαμβάνει συστατικά που προσφέρουνυγιεινή δράση, και ασφάλεια μέσα στην πλύση.

 

K2r Πολυκαθαριστικό Λεκέδων & Υγιεινή Καθαριότητα σε μορφή ταμπλέτας (10 ταμπλέτες = 200gr)

Στην εύχρηστη και καινοτόμο μορφή ταμπλέτας για αποτελεσματική αφαίρεση των λεκέδων και υγιεινή καθαριότητα μέσα στην πλύση.

Δεν περιέχει λευκαντικές ουσίες που μπορεί να προκαλέσουν ατυχήματα αποχρωματισμού στα ρούχα.

 

 

Πληροφορίες για τη Henkel AG

Η Henkel δραστηριοποιείται σε όλο τον κόσμο με κορυφαία brands και τεχνολογίες σε τρεις επιχειρηματικούς τομείς: Απορρυπαντικά & Οικιακή Φροντίδα, Beauty Care και Συγκολλητικές Τεχνολογίες. Η Henkel ιδρύθηκε το 1876 , έχοντας πάνω από 140 χρόνια επιτυχημένης πορείας και κατέχει ηγετική θέση παγκοσμίως στην αγορά τόσο των καταναλωτικών όσο και βιομηχανικών προϊόντων, με αναγνωρίσιμα brands όπως τα Persil, Schwarzkopf και Loctite. Η Henkel απασχολεί περισσότερους από 50,000 εργαζομένους, έχοντας σημειώσει πωλήσεις ύψους €18,7 δις και λειτουργικά κέρδη €3,2 δισ. για το έτος 2016. Οι προνομιούχες μετοχές της Henkel εντάσσονται στο Γερμανικό Χρηματιστηριακό Δείκτη DAX.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.henkel.com

Πληροφορίες για τη Henkel Hellas

Η Henkel Hellas με παρουσία στην Ελλάδα από το 1968, ανήκει σήμερα 100% στην Henkel AG & Co. H Henkel στην Ελλάδα έχει καταξιωθεί ως ένας από τους πλέον επιτυχημένους προμηθευτές επώνυμων προϊόντων, δραστηριοποιούμενη στους τρείς επιχειρηματικούς τομείς των Απορρυπαντικών και Καθαριστικών Οικιακής Χρήσης, των Καλλυντικών/ Προϊόντων Ομορφιάς & Προσωπικής Φροντίδας και των Συγκολλητικών Τεχνολογιών με καταναλωτικές Συγκολλητικές Ουσίες, και Βιομηχανικά Προϊόντα.