ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ
ΕΛΛΑΔΑ

ΤΟΜΥ: Έως 12 Απρίλιου οι αιτήσεις για 1.935 προσλήψεις με διετείς συμβάσεις  

TOMY- Αιτήσεις για 1.935 προσλήψεις

Newsroom eleftherostypos.gr

Λήγει στις 12 Απρίλιου η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για την προκήρυξη του υπ. Υγείας με την οποία θα προσληφθούν 1.935 υπάλληλοι στις Τοπικές Ομάδες Υγείας (ΤΟΜΥ) των ΔΥΠΕ.

Οσοι προσληφθούν στις ΤΟΜΥ θα υπογράψουν διετείς συμβάσεις εργασίας.

Οι θέσεις είναι οι εξής: Α’ Κατηγορία Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ), Κλάδων/Ειδικοτήτων: Ιατρών Ειδικότητας Γενικής Ιατρικής/Γενικής Οικογενειακής Ιατρικής ή Παθολογίας/Εσωτερικής Παθολογίας και Παιδιατρικής, εννιακοσίων σαράντα δύο (942) θέσεων και Β’ Κατηγορία Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ), Κλάδων/Ειδικοτήτων: Νοσηλευτικής, Κοινωνικής Εργασίας, Διοικητικού – Οικονομικού και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΤΕ) θέσεις Κλάδου: Επισκεπτών-τριών Υγείας, εννιακοσίων ενενήντα τριών (993) θέσεων.

Κάθε υποψήφιος για τις ΤΟΜΥ πρέπει να συμπληρώσει και να υποβάλει ηλεκτρονικά και μόνο μέσω του διαδικτυακού τόπου tomy.moh.gov.gr και της πλατφόρμας που λειτουργεί σε αυτήν αίτηση-υπεύθυνη δήλωση.

Για την ηλεκτρονική υποβολή απαραίτητη προϋπόθεση είναι η σύνδεση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα με χρήση των διαπιστευτηρίων της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) για την είσοδο στον κόμβο του TaxisNET.

Σε κάθε περίπτωση κρίνεται σκόπιμο οι υποψήφιοι για τις ΤΟΜΥ να συμβουλεύονται τον «Οδηγό Ηλεκτρονικής Αίτησης» στη σελίδα του διαδικτυακού τόπου tomy.moh.gov.gr όπου παρέχονται ηλεκτρονικά αναλυτικές οδηγίες, ειδικά κείμενα βοήθειας και παραδείγματα συμπλήρωσης ανά πεδίο.

Ακολούθως οι υποψήφιοι, επιλέγοντας από τις καρτέλες στο περιθώριο της σελίδας την καρτέλα «Τα Στοιχεία Μου», προβαίνουν στη συμπλήρωση και την υποβολή όλων των απαραίτητων προσωπικών στοιχείων και στοιχείων επικοινωνίας.

Μετά την ορθή και ολοκληρωμένη συμπλήρωση των στοιχείων του, ο υποψήφιος μπορεί να προχωρήσει στη συμπλήρωση των προσόντων (υποχρεωτικών και μη) και των λοιπών ιδιοτήτων που διαθέτει προκειμένου να υποβάλει αίτηση.

Επιλέγοντας από το περιθώριο της σελίδας την καρτέλα «Αιτήσεις», εμφανίζεται οθόνη με την αίτηση που έχει συμπληρώσει ο υποψήφιος και δεν έχει οριστικοποιήσει. Σημειώνεται ότι κατά την πρώτη είσοδο στο σύστημα δεν εμφανίζεται καμία αίτηση. Για τη συμπλήρωση νέας αίτησης επιλέγει το πεδίο «Νέα Αίτηση».

5 προσλήψεις σε Άγιο Νικόλαο

Η Δημοτική Ανώνυμη Εταιρεία Αγίου Νικολάου ανακοινώνει την πρόσληψη 5 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 8 μηνών. Αναλυτικά ζητούνται: 2 ΔΕ Υπάλληλος Ελλιμενισμού και 3 ΥΕ Υπάλληλος Καθαριότητας.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν, αποκλειστικά ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δημοτική Ανώνυμη Εταιρεία Αγίου Νικολάου, Τ.Κ. 72100, Αγιος Νικόλαος, απευθύνοντάς την στο Τμήμα Προσωπικού, υπόψη κ. Μαρίας Αλετρά (τηλ. επικοινωνίας: 2841082384).

25 υπάλληλοι στο Δήμο Κω

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Πρόνοιας, Υγείας και Αστικής Συγκοινωνίας Δήμου Κω ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά (25) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών, με παροχή υπηρεσιών έναντι αντιτίμου, στην Κοινωφελή Επιχείρηση Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Πρόνοιας, Υγείας και Αστικής Συγκοινωνίας.

Οι θέσεις είναι: 10 ΔΕ Οδηγών Λεωφορείου [Δ΄ (D) κατηγορίας – χωρίς κάρτα ψηφιακού ταχογράφου, 3 ΔΕ Εκδοτών Εισιτηρίων, 3 ΔΕ Ελεγκτών, 2 ΔΕ Υπαλλήλων Γραφείου Κινήσεως – Σταθμάρχες, 2 ΔΕ Υπευθύνων Προμηθειών, 1 ΔΕ Αποθηκαρίων, 1 ΥΕ Υπαλλήλων Καθαριότητας Κτιρίων, 1 ΥΕ Καθαριστών Οχημάτων, 1 ΔΕ Υπαλλήλων Λογιστηρίου και 1 ΥΕ Νυχτοφυλάκων. Διεύθυνση: Κοινωφελής Επιχείρηση Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Πρόνοιας, Υγείας και Αστικής Συγκοινωνίας Δήμου Κω, Κανάρη 53, Κως, Τ.Κ.: 85300, Ν. Δωδεκανήσου (τηλ. επικοινωνίας :2242022044).

Παράταση δύο μηνών

Την παράταση του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας ανακοίνωσε ο υπουργός Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστής Χατζηδάκης, μετά από συνάντηση που είχε την προηγούμενη εβδομάδα με τον πρόεδρο της Κεντρικής Ενωσης Δήμων Ελλάδας.

Στο ίδιο πλαίσιο συζητήθηκε και το αίτημα της ΚΕΔΕ να υπάρξουν νέα αντίστοιχα προγράμματα, τα οποία θα προκηρυχθούν το συντομότερο δυνατόν, ώστε μέσω αυτών να καλυφθούν οι ανάγκες των δήμων με πρόσθετο προσωπικό, προκειμένου να διασφαλισθεί η εύρυθμη λειτουργία τους την επόμενη περίοδο.

Ο κ. Χατζηδάκης δεσμεύθηκε ότι θα αξιολογηθεί άμεσα από το υπουργείο και τα αρμόδια ευρωπαϊκά όργανα το αίτημα αυτό και πολύ σύντομα θα ληφθεί απόφαση για την οποία θα ενημερωθεί η ΚΕΔΕ.

Η είδηση προκαλεί αν μη τι άλλο ικανοποίηση και ανακούφιση και στις τάξεις των χιλιάδων εργαζομένων που έχουν προσληφθεί μέσω του προγράμματος και θα παραμείνουν για άλλους 2 μήνες στα πόστα τους, αλλά και για τους δημάρχους που δεν θα μείνουν χωρίς προσωπικό.

Στο πρόβλημα ωστόσο δεν δόθηκε οριστική λύση, καθώς η παράταση των δύο μηνών δεν είναι αρκετή για να καλύψει τις θερινές ανάγκες που προκύπτουν, δεδομένου μάλιστα ότι και φέτος θα είναι αυξημένες λόγω της έξαρσης του Covid-19 στη χώρα μας.

Από το ένθετο «Αγορά Εργασίας» που κυκλοφορεί με τον Ελεύθερο Τύπο

Ειδήσεις σήμερα

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr

 

Προτεινόμενα για εσάς

Η Αγορά Εργασίας στον Ε.Τ.: 1428 προσλήψεις μονίμων – Οι 7 νέοι διαγωνισμοί ΑΣΕΠ μέσα στην Άνοιξη

Μιχάλης Μάρδας

Η Αγορά Εργασίας στον Ε.Τ.: Όλες όσα πρέπει να ξέρετε για να βρείτε δουλειά

Δημήτρης Ντόγκας

Συμβάσεις 8 και 9 μηνών: Εγκρίθηκαν 321 θέσεις εργασίας σε 13 δήμους – Οι θέσεις σε κάθε περιοχή [πίνακας]

Δημήτρης Ντόγκας

Τράπεζας της Ελλάδος: Τα προσόντα τα κριτήρια και τα δικαιολογητικά για 76 προσλήψεις

Δημήτρης Ντόγκας

Προσλήψεις: Εγκρίθηκαν 218 σε ιατροδικαστικές υπηρεσίες ΥΠΕΞ και ΕΛ.ΣΤΑΤ.

Δημήτρης Ντόγκας

ΑΣΕΠ: Τα δικαιολογητικά για τις 38 μόνιμες προσλήψεις διοικητικών  

Δημήτρης Ντόγκας

Εφορείες αρχαιοτήτων: Θα προσληφθούν 680 εποχικοί 18 έως 65 ετών – Οι θέσεις ανά ειδικότητα [πίνακας]

Δημήτρης Ντόγκας

Η Αγορά Εργασίας στον Ε.Τ.: Όλες οι νέες θέσεις απασχόλησης στην Ελλάδα, οι ευκαιρίες για καριέρα στο εξωτερικό

Δημήτρης Ντόγκας

Εθνικό Σχέδιο Αναδασώσεων: «Τρέχουν» 700 προσλήψεις μέσω κοινωφελούς εργασίας – Δικαιούχοι 7 κατηγορίες ανέργων

Δημήτρης Ντόγκας