Ελεύθερος Τύπος
ΕΛΛΑΔΑ

Μουλόπουλος για ΔΟΛ: Με παρακάλεσε ο κουμπάρος μου ο Ψυχάρης να τον βοηθήσω

Την ώρα που σύμφωνα με πληροφορίες οι τράπεζες προβαίνουν σε αίτηση εκκαθάρισης εν λειτουργία του ΔΟΛ πιθανότατα εντός της σήμερον, ο κ. Βασίλης Μουλόπουλος δεν ήταν καν στον ΔΟΛ.

Όπως εξήγησε σε ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε στον Alpha 989, είχε κάποιες δουλειές να κάνει και γι’ αυτό δεν είχε πάει ακόμη στο νέο του γραφείο, προκειμένου να πιάσει… δουλειά. Τόνισε ότι θα κάνει ότι είναι δυνατό για σωθεί ο ΔΟΛ, αγνοώντας προφανώς ότι τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα ανέλαβαν δράση πριν από αυτόν, ορίζοντας εκκαθαριστή και ειδικό διαχειριστή την εταιρία Grant Thornton!

Στη συνέντευξή του ο κ. Μουλόπουλος είπε ότι επέστρεψε στον ΔΟΛ μετά από παράκληση του κουμπάρου του κ. Σταύρου Ψυχάρη, ο οποίος και θα ασκεί τη διοίκηση: «Όπως ξέρετε στον Οργανισμό είχα 35 συναπτά έτη από διάφορες θέσεις. Θεωρώ ότι είναι σημαντικό κομμάτι της ζωής μου. Δεν έχω κανένα παράπονο ούτε από τους συναδέλφους, ούτε από τον Σταύρο Ψυχάρη. Είχα δηλώσει και παλαιότερα ότι αν μου ζητούσαν βοήθεια θα την έδινα Δεν είναι μόνο για τον ΔΟΛ, μην επικεντρωθούμε μόνο εκεί, γιατί όλα αυτά που λέγονται γίνονται για πολιτικά παιχνίδια».

Παράλληλα ο κ. Μουλόπουλος τόνισε ότι «δεν πρόκειται το συγκρότημα και οι εφημερίδες να είναι όργανο του ΣΥΡΙΖΑ».

«Όταν ο κ. Καψής πήγε στον ΣΚΑΙ, ανησύχησε το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ; Μήπως θεωρούνε τσιφλίκια τους όλα αυτά;», διερωτήθηκε και πρόσθεσε: «Ο κ. Μιχελάκης ήταν πετυχημένος στον Ant1 και ήταν και υπουργός Τύπου. Δεν έγινε καμία φασαρία. Καλώς δεν έγινε».

Ο κ. Μουλόπουλος υποστήριξε ότι δεν έχει καμία φιλοδοξία να γίνει τίποτα, συμπληρώνοντας ότι είναι αρκετά μεγάλος και συνταξιούχος για να στοχεύει.
«Εάν θέλανε βοήθεια εγώ θα την έδινα. Δεν είναι μόνο για τον ΔΟΛ. Είναι για οποιοδήποτε άλλο ΜΜΕ», πρόσθεσε.

Ο πρώην πρόεδρος του δ.σ. της Αυγής υποστήριξε ότι έχει «μία διαφορετική ηθική που διαφέρει απ’ τους άλλους». «Στη δύσκολη κατάσταση που φεύγουνε πολλοί, εγώ πηγαίνω. Μου θυμίζει τα ποντίκια που εγκαταλείπουνε το πλοίο», κατέληξε

Προτεινόμενα για εσάς

Αθώοι κρίθηκαν ο πρώην εκδότης Σταύρος Ψυχάρης και τα στελέχη της Alpha Bank για την υπόθεση των δανείων

Μιχάλης Μάρδας

Απαλλαγή Ψυχάρη για τα δάνεια ζητεί η εισαγγελέας

Μιχάλης Μάρδας

Σε δίκη για απιστία ο Σταύρος Ψυχάρης και δέκα τραπεζικά στελέχη

Evanthia Karra

Την παραπομπή του Σταύρου Ψυχάρη σε δίκη ζητά η εισαγγελέας για τα δάνεια του ΔΟΛ

Evanthia Karra

Ποινή φυλάκισης 30 μηνών και 10.000 ευρώ πρόστιμο στον Ψυχάρη για το πόθεν έσχες

Ανδρέας Ντίνης

Εργαζόμενοι ΔΟΛ: Συνεχίζουμε μόνοι μας, όσο έχουμε χαρτί

Evanthia Karra

Πιο κοντά στο λουκέτο ο ΔΟΛ, προς αναστολή έκδοση τα Νέα και το Βήμα

Ανδρέας Ντίνης

Αναστέλλουν την κυκλοφορία τους Tο Βήμα και Τα Νέα

Evanthia Karra

Το σχέδιο ΣΥΡΙΖA-Μαξίμου για την «άλωση» του ΔΟΛ

Ανδρέας Ντίνης