ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ
ΕΛΛΑΔΑ

Η Αγορά Εργασίας στον Ε.Τ.: Όλες οι νέες ευκαιρίες για δουλειά στο δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα

Newsroom eleftherostypos.gr

Δύο νέες προκηρύξεις ετοιμάζει το υπουργείο Οικονομικών προκειμένου να ενισχύσει την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων και τη Γενική Γραμματεία Δημοσιονομικής Πολιτικής του υπουργείου με μόνιμο προσωπικό.

Από την πλευρά της η Ελληνική Στατιστική Αρχή ανακοίνωσε την πρόσληψη 1.040 νέων συνεργατών με συμβάσεις έργου

Η Περιφέρεια Αττικής προχωρά στην πρόσληψη 44 ατόμων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την κάλυψη απρόβλεπτων και επειγουσών αναγκών, ενώ ο δήμος Αθηναίων και ο δήμος Πειραιά δρομολογούν 110 εποχικές προσλήψεις

Έξι εταιρίες του ιδιωτικού τομέα αναζητούν συνεργάτες προκειμένου να καλύψουν  τις αυξανόμενες ανάγκες τους και ο  Γενικός Οργανισμός Εγγείων Βελτιώσεων Ορεστιάδας προχωρά στην πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, εβδομήντα τριών ατόμων, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των υπηρεσιών του.

Τέλος το Υπουργείο Παιδείας  ανακοίνωσε την πρόσληψη 1.184 εκπαιδευτικών. Διαβάστε αναλυτικά:

Υπουργείο Οικονομικών: Έρχονται δύο νέες προκηρύξεις για 905 μόνιμους –  Οι ειδικότητες που θα ζητηθούν – Ποια πτυχία γίνονται δεκτά

Στην ΑΑΔΕ θα καλυφθούν 724 θέσεις με προκήρυξη του ΑΣΕΠ και άλλες 50 θέσεις πρόκειται να πληρωθούν από άτομα που προστατεύονται από τις διατάξεις του Ν. 2643/1998. Δείτε εδώ:

ΕΛ.ΣΤΑΤ.: Ανοίγουν 1.040 θέσεις για στατιστικές έρευνες – Τα προσόντα και οι ηλικίες των υποψηφίων ανάλογα με το αντικείμενο εργασίας

Το νέο προσωπικό θα εργαστεί ως Ιδιώτες Συνεργάτες, στους οποίους η ΕΛ.ΣΤΑΤ. μπορεί να αναθέσει έργο με μίσθωση. Δείτε εδώ:

Περιφέρεια Αττικής: Έως και σήμερα οι αιτήσεις για 44 προσλήψεις με 8μηνη σύμβαση  – Πώς να διεκδικήσετε τις θέσεις

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν, αποκλειστικά ηλεκτρονικά αίτησή και  δικαιολογητικά για πρόσληψη, στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού. Δείτε εδώ:

110 εποχικές προσλήψεις σε Αθήνα και Πειραιά- Οι θέσεις ανά ειδικότητα [πίνακας]

Ο Δήμος Αθηναίων ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, εξήντα ατόμων, χρονικής διάρκειας από την ημερομηνία πρόσληψης και έως 05/07/2021 προκειμένου να καλύψει έκτακτες ανάγκες για την αντιμετώπιση της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του COVID-19. Δείτε εδώ:

Έξι εταιρίες αναζητούν συνεργάτες – Οι ειδικότητες και ο τόπος εργασίας – Οι κατάλληλοι υποψήφιοι

Έξι εταιρίες του ιδιωτικού τομέα αναζητούν συνεργάτες προκειμένου να καλύψουν  τις αυξανόμενες ανάγκες τους. Πρόκειται για την καπνοβιομηχανία ΚΑΡΕΛΙΑ Α.Ε, την ΚΡΙ ΚΡΙ, την APIVITA, την εταιρία ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ Α.Ε., την Αθηναϊκή Ζυθοποιία και την ΜΕΪΔΑΝΗΣ. Δείτε εδώ:

Υπουργείο Παιδείας: Ανακοινώθηκε  η πρόσληψη 1.184 εκπαιδευτικών

Οι εκπαιδευτικοί οφείλουν να παρουσιαστούν και να αναλάβουν υπηρεσία έως και σήμερα Τρίτη, απευθείας στη σχολική μονάδα πρόσληψής τους. Δείτε εδώ:

ΓΟΕΒ Ορεστιάδας: Ο διαγωνισμός για 73 προσλήψεις – Τα απαραίτητα δικαιολογητικά – Οι θέσεις ανά ειδικότητα [πίνακας]

Ο Γενικός Οργανισμός Εγγείων Βελτιώσεων (ΓΟΕΒ) Ορεστιάδας ανακοινώνει την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού εβδομήντα τριών  ατόμων, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των υπηρεσιών του. Δείτε εδώ:

Γενικό Επιτελείο Ναυτικού: Ο διαγωνισμός για  68  μόνιμους – Οι θέσει ανάλογα με τις ειδικότητες

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής αρχίζει στις 12 Φεβρουαρίου, ημέρα Παρασκευή και λήγει την 1η Μαρτίου 2021, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00. Δείτε εδώ:

 

Από το ένθετο «Αγορά Εργασίας» που κυκλοφορεί με τον Ελεύθερο Τύπο

Ειδήσεις 

Κορωνοϊός – Προειδοποίηση Παγώνη: Ξεχάστε το Πάσχα και φέτος – Πάντα στο τραπέζι το ολικό lockdown

Κορωνοϊός: 9χρονος στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Πατρών

Σοκ και δέος από την άσκηση των κομάντο στη Σούδα

Η Μητρόπολη Θεσσαλονίκης παίρνει θέση έπειτα από τρεις μήνες για τον συνωστισμό στον Άγιο Δημήτριο: «Φταίει η αστυνομία»

 Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr

 

 

 

Προτεινόμενα για εσάς

Η Αγορά Εργασίας στον Ε.Τ.: Όλες οι νέες θέσεις για δουλειά στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα 

Δημήτρης Ντόγκας

Στο Εθνικό Τυπογραφείο η προκήρυξη: Το ΑΣΕΠ θα προσλάβει 38 μόνιμους διοικητικούς –Τα διπλώματα που γίνονται δεκτά [πίνακας]

Δημήτρης Ντόγκας

ΟΑΕΔ: Το νέο πρόγραμμα για 5.000 ανέργους 18 έως 29 ετών με κάλυψη 100% του μισθολογικού κόστους – Οι δικαιούχοι

Δημήτρης Ντόγκας

Υπουργείο Εσωτερικών: Οι οδηγίες σε Δήμους, Περιφέρειες και ΝΠΙΔ για τον προγραμματισμό προσλήψεων

Δημήτρης Ντόγκας

Μουσεία και εφορείες αρχαιοτήτων: Θα προσληφθούν 154 εποχικοί 18 έως 65 ετών – Αιτήσεις έως 8 Μαρτίου – Οι θέσεις ανά ειδικότητα [πίνακας]

Δημήτρης Ντόγκας

Υπουργείο Υγείας: Άνοιξε η πλατφόρμα για 1.000 θέσεις επικουρικού προσωπικού από όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες – Τα μυστικά της αίτησης και οι ειδικότητες [πίνακας]

Δημήτρης Ντόγκας

Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης: 957 προσλήψεις στο πρόγραμμα δακοκτονίας – Πως θα διεκδικήσετε θέση γεωπόνου ή εργατοτεχνίτη

Δημήτρης Ντόγκας

Νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας: Αιτήσεις έως την Τετάρτη για 939 μόνιμους γιατρούς – Οι ειδικότητες και η μοριοδότηση

Δημήτρης Ντόγκας

Η Αγορά Εργασίας στον Ε.Τ.: Οι νέες ευκαιρίες για καριέρα στην Ελλάδα και το εξωτερικό

Δημήτρης Ντόγκας