ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ
ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στο Μάτι: Σοκαριστικές λεπτομέρειες από την μήνυση του αξιωματικού της Πυροσβεστικής κατά του πρώην Αρχηγού

ΝΔ για Μάτι: «Να αποδοθεί δικαιοσύνη για να αναπαυτούν οι 102 ψυχές που χάθηκαν»

Newsroom eleftherostypos.gr

Ο δικαστικός εμπειρογνώμονας του Πυροσβεστικού Σώματος Δημήτρης Λιότσιος κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών σε βάρος του πρώην αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος Βασίλη Ματθαιόπουλου και κάθε άλλου συναυτουργού (εφόσον αποκαλυφθεί), για τα αδικήματα της απόπειρας παράνομης βίας και απειλής.

Επεδίωξε εν γνώσει του με παράνομα εκβιαστικά μέσα να αλλοιώσει το περιεχόμενο της πραγματογνωμοσύνης μου και να αποτρέψει την δίωξη των πραγματικών υπαιτίων του τραγικού συμβάντος. Αδιαφορώντας για την προστασία του δημοσίου συμφέροντος, είχε ως αποκλειστική του επιδίωξη την συσκότιση της αλήθειας και την εξυπηρέτηση ιδιοτελών σκοπών και προσωπικών του συμφερόντων“.

Αυτά καταλογίζει στον πρώην αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος, Βασίλη Ματθαιόπουλο , ο επιπυραγός Δημήτρης Λιότσιος, με την μήνυση που κατέθεσε σήμερα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών για όσα έγιναν λίγες μόνο ημέρες πριν ο μηνυτής παραδώσει ως δικαστικός πραγματογνώμονας της Εισαγγελίας το πόρισμα για την τραγωδία στο Μάτι στον τότε προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ηλία Ζαγοραίο.

Στην 32 σελίδων μήνυση του, η οποία ήδη αποτελεί υλικό για έρευνα της Εισαγγελίας για ενδεχόμενες παρασκηνιακές ενέργειες ώστε να μην αποδοθούν ευθύνες για την μεγάλη τραγωδία, ο κ. Λιότσιος αναφέρει ότι η πράξη που αποδίδει στον άλλοτε ανώτερο του έγινε στις 21 Σεπτεμβρίου 2018, δηλαδή μόλις τρεις ημέρες πριν την παράδοση του πορίσματος στην Εισαγγελία.

Τι αναφέρει στην μήνυση κατά Ματθαιόπουλου ο επιπυραγός

Σύμφωνα με την μήνυση οι επίμαχες συνομιλίες, που είδαν το φως της δημοσιότητας, έγιναν στο γραφείο του κ. Ματθαιόπουλου στο Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων όπου τον κάλεσε να μεταβεί ο μηνυόμενος. Είχε προηγηθεί, σύμφωνα με τον επιπυραγό η έκφραση δυσφορίας του κ. Ματθαιόπουλου όταν πληροφορήθηκε ότι ο μηνυτής είχε ζητήσει στοιχεία από αρμόδιες υπηρεσίες. “Ο μηνυόμενος, όμως, ενημερώθηκε για τις ενέργειές μου, καθώς και για το περιεχόμενο της εντολής που είχα λάβει από τον ως άνω Εισαγγελέα και αντέδρασε έντονα, λέγοντάς μου χαρακτηριστικά: “τι μαλ… είναι αυτές που ζητάς; κάνε τον μαλ…”, προφανώς ενοχλημένος, επειδή ζητούσα έγγραφα τα οποία θα συνέβαλαν στην αποκάλυψη της αλήθειας και των πραγματικών υπαιτίων της φονικής πυρκαγιάς”.

Στην συνάντηση στο ΕΣΚΕ “απουσία έτερων παρευρισκόμενων”, ο μηνυτής αναφέρει πως ο κ. Ματθαιόπουλος “εξαπέλυσε απειλές σε βάρος μου με μοναδικό σκοπό να με εξαναγκάσει να διεξάγω πλημμελή έρευνα σχετικά με τα αίτια της φονικής πυρκαγιάς και τις τυχόν ευθύνες των αρμόδιων φορέων και συνεπακόλουθα να υποβάλω ελλιπή και ψευδή πραγματογνωμοσύνη, με πορίσματα αντίθετα προς την αντικειμενική επιστημονική αλήθεια”.

Επικαλούμενος τις συνομιλίες που δημοσιοποίηθηκαν χθες, ο μηνυτής τονίζει για τις υποδείξεις του ανωτέρου του για τα αίτια της τραγωδίας: “μου υπαγορεύει επί της ουσίας το περιεχόμενο της πραγματογνωμοσύνης προσπαθώντας να με εξαναγκάσει αφενός μεν να συμπεριλάβω ψευδή στοιχεία, αφετέρου δε να διενεργήσω ελλιπή και πλημμελή έρευνα, προκειμένου να μην αποκαλυφθούν οι ποινικές ευθύνες των εμπλεκόμενων μερών. Ειδικότερα, αναφέροντας «…με αποτέλεσμα η πυρκαγιά μέσα στη μια ώρα που έφυγε από κει με την ταχύτητα και το πυροθερμικό φορτίο…» επί της ουσίας προσπαθεί να με εξαναγκάσει να αναφέρω στην έκθεσή μου ότι αιτία της καταστροφής είναι η «ταχύτητα» της πυρκαγιάς, ήτοι το πόσο γρήγορα εξελίχθηκε το φυσικό φαινόμενο, επιδιώκοντας εν γνώσει του να με εξαναγκάσει να μειώσω τον χρόνο που απαιτήθηκε από την έναρξη της πυρκαγιάς μέχρι να φθάσει στην θάλασσα, με μοναδικό σκοπό την απόκρυψη των ποινικών ευθυνών των εμπλεκόμενων”.

Ο επιπυραγός σχολιάζοντας αποσπάσματα από τις συνομιλίες που παραθέτει στην μήνυση αναφέρει “είναι εγκληματικό ο αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, καταχρώμενος την εξουσία που απορρέει από το αξίωμά του να με απειλεί ότι αν βρεθώ στη Σάμο ή οπουδήποτε αλλού, σε περίπτωση πυρκαγιάς δεν θα μου στείλει εναέρια μέσα, με συνέπεια ενδεχομένως την απώλεια ανθρώπινων ζωών και περιουσιών, λόγω του ότι δεν θα έχω συμμορφωθεί με τη θέλησή του”.

Όπως αναφέρεται στην μήνυση “ο κ. Ματθαιόπουλος παρανόμησε σε βάρος μου, με μοναδικό σκοπό την συγκάλυψη των ευθυνών του, καθώς και των ευθυνών οποιωνδήποτε άλλων εμπλεκόμενων προσώπων. Αδιαφορώντας για την προστασία του δημοσίου συμφέροντος, είχε ως αποκλειστική του επιδίωξη την συσκότιση της αλήθειας και την εξυπηρέτηση ιδιοτελών σκοπών και προσωπικών του συμφερόντων”.

Να σημειωθεί ότι το πόρισμα του επιπυραγού, περίπου 180 σελίδων, παραδόθηκε στον κ. Ζαγοραίο στις 24 Σεπτεμβρίου 2018 και δεν απέδιδε ευθύνες σε πρόσωπα, αλλά κατέγραφε λεπτομερώς ευρήματα και περιελάμβανε συγκεκριμένες αξιολογήσεις επί του υλικού που είχε συλλέξει ο κ. Λιότσιος. Μάλιστα λίγες ημέρες μετά την παράδοση του πορίσματός του, ο πραγματογνώμονας απέστειλε επιστολή στον πρώην προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας, Ηλία Ζαγοραίο που ήταν επικεφαλής της έρευνας, για να τον ευχαριστήσει από καρδιάς για την πολύτιμη υποστήριξη που του παρείχε “σε όλη τη μοναχική του πορεία το διάστημα αυτό”, “κόντρα σε όλο το σύστημα”, όπως ανέφερε, χωρίς ωστόσο να προβαίνει σε επίσημη καταγγελία σε βάρος συγκεκριμένου προσώπου. Δήλωνε μάλιστα ότι θα συνεχίσει να είναι στη διάθεση της Δικαιοσύνης.

Ο κ. Λιότσιος στις 3 Μαρτίου 2019, μία ημέρα πριν την άσκηση των ποινικών διώξεων για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, κατήγγειλε σε μήνυση που κατέθεσε στην Εισαγγελία, ότι είχε γίνει στόχος δολιοφθοράς από αγνώστους που είχαν βγάλει την αλυσίδα κίνησης από την μοτοσυκλέτα του.

Διαβάστε ΕΔΩ ολόκληρο το κείμενο της μηνυτήριας αναφοράς

Εισαγγελική παρέμβαση μετά τις αποκαλύψεις για συγκάλυψη στοιχείων

Την παρέμβαση του εισαγγελέα προκάλεσαν τα στοιχεία που αποκάλυψε η «Καθημερινή» για την υπόθεση της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι αλλά και η μήνυση που κατέθεσε ο αξιωματικός της Πυροσβεστικής Δημήτρης Λιότσιος, που, σύμφωνα με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, δέχθηκε πιέσεις ανωτέρου του προκειμένου να μην καταδείξει ως πραγματογνώμονας της Εισαγγελίας ευθύνες αρμοδίων για την τραγική διαχείριση της κατάστασης καθ’ όλη την διάρκεια επέλασης της φωτιάς.

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Βαγγέλης Ιωαννίδης διέταξε τη διενέργεια ποινικής έρευνας για όσα δημοσιοποιήθηκαν σχετικά με τις πιεστικές υποδείξεις υπό καθεστώς απειλής που δέχθηκε ο κ. Λιότσιος. Ο τελευταίος είχε αναλάβει με εισαγγελική εντολή να συντάξει πόρισμα για τα αίτια της τραγωδίας στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργήθηκε από τρεις εισαγγελείς, αμέσως μετά τη φωτιά.

Πρώτο υλικό της δικογραφίας που σχηματίζεται μετά από όσα ήρθαν στη δημοσιότητα, είναι, εκτός από το δημοσίευμα, και η μήνυση του κ. Λιότσιου σε βάρος του Βασίλη Ματθαιόπουλου, αρχηγού του Σώματος κατά την επίμαχη περίοδο στην οποία εξιστορεί τις πιέσεις, υπό την μορφή «συμβουλών», που δέχθηκε ώστε για τα τραγικά αποτελέσματα της πυρκαγιάς να αποδοθούν τελικώς ευθύνες «στον αέρα, στα αυθαίρετα σπίτια» κ.λπ. Η μήνυση του αξιωματικού της Πυροσβεστικής αφορά τα αδικήματα της απόπειρας παράνομης βίας και παράβασης καθήκοντος.

Η εντολή του προϊσταμένου της εισαγγελίας για τη διενέργεια της έρευνας δόθηκε ήδη στον εισαγγελέα Νίκο Αντωναράκο ο οποίος θα αξιολογήσει το υλικό και θα αναζητήσει σε πρώτη φάση ευθύνες με βάση τα αδικήματα που περιλαμβάνει η μήνυση.

«Θάψε, φτιάξε»: Πόρισμα για την πυρκαγιά στο Μάτι καθ’ υπόδειξη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ

To ηχητικό ντοκουμέντο στο οποίο φέρεται ο τότε αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Βασίλης Ματθαιόπουλος να ζητάει από αξιωματικό που είχε αναλάβει την έρευνα για το Μάτι να «θάψει στοιχεία», υπογραμμίζοντας ότι η εντολή έρχεται από την πολιτική ηγεσία, έχει προκαλέσει σοκ και πολιτικό σάλο, γεννώντας ερωτήματα αλλά και αγανάκτηση στους συγγενείς των θυμάτων και στους κατοίκους στο Μάτι που δύο χρόνια μετά περιμένουν δικαίωση.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα (ρεπορτάζ Μαριάννα Κακαουνάκη), ο πραγματογνώμονας Δημήτρης Λιότσιος που ανέλαβε να συντάξει πόρισμα για την τραγωδία που οδήγησε στον χαμό τόσων ανθρώπων συνάντησε πολλά εμπόδια κατά τη διάρκεια της έρευνάς του. Κάποια στιγμή, όπως ο ίδιος είπε στον ανακριτή και όπως αποτυπώνεται στο ρεπορτάζ της εφημερίδας, κλήθηκε στο γραφείο του τότε αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος, με τον δεύτερο να του ζητάει να «γράψει πέντε πραγματάκια κι ας τον περάσουν για κουτό», με το μεγαλύτερο μέρος της συνομιλίας να αφορά απειλές και εκβιασμούς για την πορεία του στο Σώμα.

Μη γράψει

«Η υπουργός αυτό μου είπε», φέρεται να λέει ο κ. Ματθαιόπουλος και συνεχίζει: «Κάλεσέ τον και πες του να μη γράψει για ευθύνες ανωτέρων και μη γράψει ότι ευθύνεται ο δήμαρχος, η Δούρου ή κάποια υπηρεσία ή το Δασαρχείο».

Ο κ. Ματθαιόπουλος, σύμφωνα με τους δημοσιευμένους διαλόγους, του κάνει ερωτήσεις σχετικά τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει και ποια από αυτά έχουν κοινοποιηθεί στην Εισαγγελία, ενώ αμφισβητεί την εγκυρότητα των όσων έχει συγκεντρώσει αλλά και την ιδιότητα του ως ειδικού, ώστε να αποδώσει ευθύνες στο πόρισμά του.

Οι αρχές δεν αξιοποίησαν ούτε το διαδίκτυο ούτε την ευρωπαϊκή γραμμή 112 για τις πυρκαγιές

«Ξέρει ο εισαγγελέας τι χαρτιά έχεις ζητήσει», ρωτάει ο κ. Ματθαιόπουλος και όταν λαμβάνει την απάντηση από τον πραγματογνώμονα του λέει: «Κοίτα ποια έχουν, ποια δεν έχουν… και θάψ’ τα. Με ηρεμία… Δεν χρειάζεται πανικός», ενώ σε άλλο σημείο του επαναλαμβάνει ότι τον κάλεσε έπειτα από προτροπή των ανωτέρων του: «Εγώ κλήθηκα σε ανώτατο επίπεδο και μου λένε ο κ. Λιότσιος. Εντάξει, λέω, θα βοηθήσει. Τι θα βοηθήσει; Εδώ καταφέρεται και κάνει κρίσεις ανωτέρων του, με ποιο δικαίωμα; Ο κ. Λιότσιος πρέπει να φτιάξει ένα πόρισμα για τη φωτιά και όχι μέσα από το πόρισμα να φαίνεται ποιος φταίει. Κάλεσέ τον και πες του τα. Σε κάλεσα λοιπόν και στα είπα. Για να ξυπνήσεις».

Σε άλλο σημείο του διαλόγου, του υποδεικνύει και πού να αποδώσει τα αίτια της τραγικής πυρκαγιάς: «Φτιάχ’ τα απλά κι ας σε περάσουν για κουτό. Πέντε πραγματάκια: άνεμοι, καύσιμος ύλη, μείξη πεύκων με σπίτια, δόμηση αναρχική, αυθαίρετη. Με αποτέλεσμα η πυρκαγιά μέσα στη μία ώρα να φύγει. Εγώ δεν σε βάζω να μπλέξεις, ούτε τίποτα, πέντε πραγματάκια από την εμπειρία σου, αν είναι ελλιπή στοιχεία στ’ αρ..α σου τι θα σου πει ο εισαγγελέας; Τίποτα. Αυτά είχα, αυτά βρήκα, αυτά έβαλα. Αν δεν σας κάνει, βάλτε άλλους (σ.σ. πραγματογνώμονες)».

Εκβιασμοί

Αλγεινή εντύπωση προκαλεί και η «απειλή» που καταγράφεται στους διαλόγους και δημοσιεύει η εφημερίδα σχετικά με τη δυσμενή μετάθεση του πραγματογνώμονα αλλά και για «παιχνίδια εξουσίας» μεταξύ των ανώτατων στελεχών του Πυροσβεστικού Σώματος που θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή ανθρώπων εν μέσω πυρκαγιάς.

Αρχικά, ο κ. Ματθαιόπουλος φέρεται να λέει στον κ. Λιότσιο: «Εχεις 15 χρόνια, 20 για να πάρεις σύνταξη. Θα έρθει το χαρτάκι από πάνω, χωρίς να το θέλω εγώ, για τη Σάμο και στην πρώτη φωτιά μην του σηκώνεις και τίποτα».

Και συνεχίζει υποστηρίζοντας ότι αυτή η απειλή έχει υλοποιηθεί στο πρόσφατο παρελθόν: «Ετσι γίνονται τα παιχνίδια. Ετσι έγιναν και πέρυσι τα παιχνίδια με τον Καπελιό (σ.σ. πρώην αρχηγό του Π.Σ.) και τον Βασιλειάδη (σ.σ. πρώην υπαρχηγό Επιχειρήσεων). Για να καθαρίσει ο Καπελιός τον Βασιλειάδη τον άφησε και στα Κύθηρα χωρίς εναέρια μέσα και στη Μάνη χωρίς εναέρια».

Ο κ. Ματθαιόπουλος φέρεται να αναφέρεται στη φωτιά που ξέσπασε το καλοκαίρι του 2017 στα Κύθηρα, καίγοντας πάνω από 20.000 στρέμματα, όπως και στην πυρκαγιά στη Μάνη που εκδηλώθηκε αργότερα το ίδιο καλοκαίρι. Μάλιστα, όπως καταγράφεται στο ρεπορτάζ και για τις δύο φωτιές υπήρχαν καταγγελίες για λανθασμένη διαχείριση των εναέριων μέσων. Στην πρώτη περίπτωση ο δήμαρχος Κυθήρων είχε καταγγείλει ότι καθυστέρησαν να φτάσουν στο νησί τα εναέρια μέσα και σταμάτησαν τις επιχειρήσεις στις 6.30 το απόγευμα, ενώ στη δεύτερη η αντιπεριφερειάρχης είχε καταγγείλει ότι η πρώτη ρίψη νερού πραγματοποιήθηκε στις 7 το απόγευμα, όταν η φωτιά είχε φτάσει στους οικισμούς.

Σύμφωνα με την κατάθεση του κ. Λιότσιου, η συνάντηση έγινε αφού ο ίδιος είχε ολοκληρώσει την πραγματογνωμοσύνη για το Μάτι και την παρέδωσε την επομένη της συνομιλίας του με τον κ. Ματθαιόπουλο στον εισαγγελέα. Οπως αναφέρει η εφημερίδα, ο πραγματογνώμονας αποφάσισε να καταθέσει τώρα τη συγκεκριμένη συνομιλία για να προστατευτεί ο ίδιος (αναφέρει δολιοφθορά της μηχανής του) αλλά «και για να μην υπάρχουν πια σκιές συγκάλυψης».

Διαψεύδει

Ο τότε αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος κ. Βασίλης Ματθαιόπουλος σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ διέψευσε τη συνομιλία του με τον πραγματογνώμονα. «Καμία συνάντηση, καμία επαφή, αυτός έκανε τη δουλειά του, εγώ τη δική μου, ως συνάδελφοι τον γνωρίζω, τίποτα άλλο, όλα αυτά που γράφονται είναι ψεύδη».

Τα αποκλειστικά ρεπορτάζ του «Ε.Τ.» για τα πραγματικά αίτια της τραγωδίας

O Ελεύθερος Τύπος από την πρώτη στιγμή συνέβαλε με αποκλειστικά ρεπορτάζ και αποκαλύψεις στο να ριχθεί φως στα αίτια της τραγωδίας, αλλά και στα πολιτικά επικοινωνιακά παιχνίδια που παίχτηκαν πάνω στα αποκαΐδια μιας ανείπωτης καταστροφής.

* Στις 31 Ιουλίου 2018, οχτώ μέρες μετά τη τραγωδία κι ενώ ακόμα τα κυβερνητικά στελέχη επέμεναν ότι δεν είχαν καμία γνώση για ύπαρξη νεκρών το βράδυ της Δευτέρας 23ης Ιουλίου, όταν και προέβησαν σε ένα «επικοινωνιακό σόου» καθησυχάζοντας για την πορεία της φωτιάς, ο Ελεύθερος Τύπος σε ρεπορτάζ της Αναστασίας Βαμβακά και του Παναγιώτη Σπυρόπουλου αποκάλυψε το σήμα του Λιμεναρχείου Ραφήνας προς το θάλαμο των επιχειρήσεων της 23ης του ίδιου μήνα, το οποίο ανέφερε ότι στις 19:08 έγινε αναφορά για ανεύρεση νεκρών.

* Στις 8 Αυγούστου η αποκάλυψη για κατάθεση στους δικαστικούς λειτουργούς από υψηλόβαθμο αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ. ανέδειξε την έλλειψη συντονισμού στο Μάτι, καταθέτοντας ότι δεν υπήρξε ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ. για την επικινδυνότητα της πυρκαγιάς και την ανεξέλεγκτη κίνησή της, πόσω μάλλον για τροχονομικές παρεμβάσεις και εκκενώσεις σε Νέο Βουτζά και Μάτι.

Ελεύθερος Τύπος – 08 Αυγούστου 2018

* Στις 12 Αυγούστου η εφημερίδα αποκάλυψε τις τραγικές ελλείψεις σε ΕΛ.ΑΣ. και σε επόμενο δημοσίευμα και της Πυροσβεστικής, με μια διακοπή ρεύματος να απενεργοποιεί τους ασυρμάτους της ΕΛ.ΑΣ. για 6,5 κρίσιμες ώρες την ημέρα της πυρκαγιάς και πληρώματα πυροσβεστικών ελικοπτέρων και αεροσκαφών να επικοινωνούν με τις επίγειες δυνάμεις και το κέντρο επιχειρήσεων με τα κινητά τους τηλέφωνα, καθώς δυσλειτουργούσαν οι ασύρματοι.

Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής – 12 Αυγούστου 2018

* Στις 20 Οκτωβρίου η εφημερίδα αποκαλύπτει τις συγκλονιστικές μαρτυρίες από τις καταθέσεις όσων επέζησαν από τη φονική πυρκαγιά, καθώς και τις τελευταίες στιγμές των δικών τους ανθρώπων. Οπως προκύπτει από τη δικογραφία, κάποιοι θα μπορούσαν να είχαν σωθεί αν είχαν ενημερωθεί εγκαίρως, αλλά όπως σημειώνουν κάποιοι στις καταθέσεις τους, η μόνη ενημέρωση που είχαν τις κρίσιμες ώρες ήταν από την τηλεόραση.

* Ενα ακόμα δημοσίευμα που αποκαλύπτει τα επικοινωνιακά παιχνίδια και σόου της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, αυτό της 24ης Οκτωβρίου, αποκαλύπτει ότι ο υποστράτηγος του Πυροσβεστικού Σώματος Ιωάννης Ράμφος, στις 23:15, ένα τέταρτο δηλαδή πριν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας εμφανιστεί μαζί με υπουργούς και υπηρεσιακούς παράγοντες στο κέντρο επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος, διαβιβάζει: «…αναφέρω ότι έχει τελειώσει το φαινόμενο και απλά μαζεύουμε νεκρούς»…

Οι αποκαλύψεις συνεχίστηκαν και τις επόμενες εβδομάδες και μήνες με συγκλονιστικά στοιχεία που προέκυπταν από τη δικαστική έρευνα, τα λάθη και τις παραλείψεις που αποδείχθηκαν μοιραία και εγκληματικά, με την υπόθεση στο Μάτι, δύο χρόνια μετά, να έχει ακόμα πολλές σκοτεινές πτυχές.

Διαβάστε επίσης: 

Πέτσας: Ανατριχιαστικοί οι ηχογραφημένοι διάλογοι για το Μάτι

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr

Προτεινόμενα για εσάς

Συναγερμός στην Πυροσβεστική: Σε εξέλιξη φωτιά στον Ασπρόπυργο

Ιταλία: Ανασκαφές κάτω από παλιό κινηματογράφο της Βερόνα έφεραν στο φως μια «μίνι Πομπηία»

Μαρίνα Μπενέκου

Σε εξέλιξη φωτιά στο Λαύριο – Άμεση κινητοποίηση της Πυροσβεστικής

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Φωτιά στην Πυλαία Θεσσαλονίκης – Επί τόπου ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Χάος στη Γαλλία: Νέκρωσαν όλα τα τηλέφωνα έκτακτης ανάγκης – Πέθανε άνδρας που δεν μπόρεσε να καλέσει ασθενοφόρο

Μαρίνα Μπενέκου

Φωτιά τώρα στα Καλύβια – Συναγερμός στην Πυροσβεστική

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Ιράν: Πολεμικό πλοίο βυθίστηκε μετά από άγνωστων αιτίων πυρκαγιά [βίντεο]

Μαρίνα Μπενέκου

Συναγερμός για φωτιά στην Αίγινα – Σπεύδουν πυροσβεστικές δυνάμεις ακτοπλοϊκώς από τον Πειραιά

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Νίκαια: Υπό έλεγχο η φωτιά στην Άνω Νεάπολη