Ελεύθερος Τύπος
ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στην Ζαχάρω: Έτσι σκότωσε ο πατέρας τον γιο του – Τα νέα στοιχεία

Newsroom eleftherostypos.gr

Δεν τη χωρά ανθρώπου νους την οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην περιοχή Μηλέα του Δήμου Ζαχάρως.

Όπως μεταδίδει το patrisnews, ένας 86χρονος ονόματι Η.Τ. πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα τον 45χρονο γιο του (Κ.Τ.) και στη συνέχεια έστρεψε το όπλο πάνω του και αυτοκτόνησε. Ο γιος που σκοτώθηκε από τον πατέρα ήταν ο μικρότερος από τα παιδιά του.  Μέσα σε λίγα λεπτά η είδηση έπεσε σαν κεραυνός στην κοινωνία του μικρού χωριού που δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που είχε συμβεί. Το διπλό κακό, το φονικό που θα στοιχειώνει για χρόνια το μικρό αυτό χωριό.

Το τραπέζι που δεν έγινε ποτέ…

Ο συνταξιούχος εκπαιδευτικός έμενε μόνος του στο πατρικό του σπίτι στη Μηλέα. Μαζί με τη σύζυγό του, η οποία έφυγε από τη ζωή πριν χρόνια, είχαν αποκτήσει εννέα παιδιά, όλα γνωστά  τόσο στην κοινωνία της περιοχής της Ζαχάρως όσο και του Πύργου.

Ο ηλικιωμένος, τον οποίο γείτονες και συγγενείς χαρακτήρισαν έναν καλό ανθρωπο αλλα αυταρχικό και εγωιστή, ήθελε στο σπίτι του να ακολουθούν όλοι τις δικές του εντολές ενώ πρόσφατα είχε μαλώσει και με τον καφετζή του χωριού για ασήμαντους πάλι λόγους. Και στον γιο του αντιδρούσε όταν εκείνος πήγαινε στο καφενείο.

Ο άτυχος 45χρονος την Δευτέρα αποφάσισε να παρακούσει τις εντολές του αυταρχικού πατέρα του και βγήκε να πάρει τον αέρα του στο χωριό, ο πατέρας του δεν το άντεξε που παράκουσε τις εντολές του και όταν ο γιος του επέστρεψε, τον πυροβόλησε, και συνειδητοποιώντας τι έκανε μετά έστρεψε το όπλο πάνω του και αυτοκτόνησε.

Ο πατέρας την ώρα της επιστροφής του γιου του φαίνεται πως περίμενε κοντά στην πόρτα του δικού του σπιτιού. Μόλις έφτασε ο γιος κινήθηκε προς τη μεριά του και την ώρα που ο 45χρονος ανέβαινε τη σκάλα τον πυροβόλησε στο πρόσωπο.

Ο 45χρονος σωριάστηκε στα σκαλοπάτια. Ο πατέρας του επέστρεψε προς το σπίτι του που είναι στο ισόγειο και μπροστά στην πόρτα έστρεψε την καραμπίνα του στο σαγόνι και πάτησε τη σκανδάλη.

Τα αδέρφια του, ενώ τον περίμεναν, ενημερώθηκαν για το κακό που είχε συμβεί. Ακόμη η τοπική κοινωνία δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που είχε συμβεί στην περιοχή τους.

Προτεινόμενα για εσάς

Φωτιά στην Ηλεία: Νέο πύρινο μέτωπο στη Ζαχάρω – Στις φλόγες οι Σχίνοι

Λάμπρος Κατσαρός

Τραγωδία: Τρακτέρ καταπλάκωσε και σκότωσε 67χρονο στην Ζαχάρω

Evanthia Karra

Τραγωδία στη Ζαχάρω: Τι λένε τα παιδιά του παιδοκτόνου για τις αιτίες του φονικού

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Οικογενειακή τραγωδία στην Ηλεία: «Μιλάει» το ιδιόχειρο σημείωμα του 86χρονου παιδοκτόνου

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Οικογενειακή τραγωδία στη Ζαχάρω: Πατέρας σκότωσε τον γιο του και αυτοκτόνησε

Ελεύθερος Τύπος NewsRoom

Τραγωδία στην Ζαχάρω: Νεκρός σε τροχαίο 17χρονος