Ελεύθερος Τύπος
ΕΛΛΑΔΑ

«Μένουμε Σπίτι» με τους συγγραφείς μας… LIVE!

Newsroom eleftherostypos.gr

Το Bookia εκπέμπει καθημερινά τηλεοπτική εκπομπή μέσω Internet με θέμα τους ανθρώπους του βιβλίου, υπό τον τίτλο:

«Μένουμε Σπίτι» με τους συγγραφείς μας… LIVE!

Όλες οι εκπομπές

Σκοπός της εκπομπής είναι να συμβάλει στη διατήρηση της επικοινωνίας των ανθρώπων του βιβλίου με τους αναγνώστες με έναν τρόπο πολύ κοντά στη φυσική επαφή.

Έχεις βιβλιοπωλείο ή άλλη δραστηριότητα σχετική με το βιβλίο;
Για να κάνεις και εσύ αναμετάδοση ΔΩΡΕΑΝ… 
κάλεσε 6951-654425

  • Καλεσμένος είναι ένας άνθρωπος του βιβλίου, συγγραφέας, εκδότης, κριτικός…
  • Μιλάει για τη δουλειά του και αν το επιθυμεί, διαβάζει αποσπάσματα από αυτή.
  • Συνομιλεί με δημοσιογράφο, συντάκτη του Bookia, άλλο συγγραφέα και γενικά ανθρώπου που γνωρίζει το χώρο του βιβλίου και το έργο τού εκάστοτε καλεσμένου.

Η εκπομπή μεταδίδεται καθημερινά στις 6:30 μμ και διαρκεί περίπου μία ώρα.

Πρόγραμμα εβδομάδας 11 Απριλίου – 17 Μαΐου:

Πρόγραμμα εκπομπής

Οι συντελεστές συμμετέχουν από το σπίτι τους συνδεόμενοι σε ειδική πλατφόρμα την οποία διαχειρίζεται η Streamia, επιμελείται την τελική εικόνα με τον ήχο και τη μεταδίδει ζωντανά με Live Streaming. Η σύνδεση γίνεται με υπολογιστή ή κινητό τηλέφωνο συνδεδεμένο στο Internet.

Η εκπομπή μεταδίδεται από τα κοινωνικά δίκτυα, τη σελίδα Facebook του Bookia, πολλών βιβλιοπωλείων, βιβλιοφιλικών σελίδων και ομάδων, προσεγγίζοντας χιλιάδες αναγνώστες σε κάθε μετάδοση.

Το Bookia προσκαλεί όλους, βιβλιοπωλείαεκδότεςσυγγραφείςεφημερίδες, τηλεοπτικά κανάλιαδιαδικτυακά κανάλια, bloggerβιβλιοφιλικές σελίδες & ομάδες…, που διαθέτουν σελίδα Facebook, επαγγελματική ή προσωπική, και επιθυμούν να αναμεταδίδουν αυτή την εκπομπή του βιβλίου, να επικοινωνήσουν με το Bookia για τις λεπτομέρειες.