Ελεύθερος Τύπος
ΕΛΛΑΔΑ

3+1 προκηρύξεις από το ΑΣΕΠ: 4.370 προσλήψεις σε τρία υπουργεία

Newsroom eleftherostypos.gr

Τέσσερις νέοι διαγωνισμοί, που αφορούν συνολικά 4.370 προσλήψεις τακτικού προσωπικού στα υπουργεία Εσωτερικών, Προστασίας του Πολίτη και Οικονομικών, αναμένεται να προκηρυχθούν άμεσα από το ΑΣΕΠ και τα συναρμόδια υπουργεία.

Ο πρώτος κατά σειρά, που αναμένεται από μέρα σε μέρα, προβλέπει την πρόσληψη 400 μόνιμων συνοριακών φυλάκων στην Ελληνική Αστυνομία, ενώ λόγω των αυξημένων αναγκών του μεταναστευτικού θα εκδοθεί και δεύτερη προκήρυξη για άλλους 800 συνοριακούς φύλακες με συμβάσεις ορισμένου χρόνου που θα ανανεώνονται ετησίως και οι οποίοι θα έχουν ακριβώς τα ίδια προσόντα και καθήκοντα με τους μόνιμους.

Παράλληλα, υπό έκδοση είναι από το ΑΣΕΠ και η προκήρυξη του υπουργείου Εσωτερικών για την πρόσληψη 2.900 μόνιμων υπαλλήλων διαφόρων ειδικοτήτων σε 270 δήμους και φορείς περιφερειών στο πλαίσιο του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι». Τελευταία χρονικά θα είναι η προκήρυξη για 270 μόνιμους τελωνειακούς που θα προσληφθούν στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.

Η «Αγορά Εργασίας» παρουσιάζει τις θέσεις, τις ειδικότητες, τα απαιτούμενα προσόντα και τα κριτήρια για τις τέσσερις αυτές προκηρύξεις.

Αιτήσεις για 5.250 διορισμούς εκπαιδευτικών στη Γενική Εκπαίδευση

Άρχισαν η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων στο ΑΣΕΠ και η κατάθεση δικαιολογητικών στις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης από τους εκπαιδευτικούς που επιθυμούν να διεκδικήσουν τις 5.250 προκηρυσσόμενες μόνιμες θέσεις στη Γενική Εκπαίδευση. Ειδικότερα:

Για την 1ΓΕ/2019 προκήρυξη ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 45/24-12-2019/τ. ΑΣΕΠ) που αφορά στη διαδικασία κατάταξης με σειρά προτεραιότητας, υποψήφιων εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας, κλάδων ΠΕ60, ΠΕ70 και ΠΕ73, και Δευτεροβάθμιας, κλάδου ΠΕ79, Γενικής Εκπαίδευσης, κατά κλάδο και ειδικότητα, καθώς και ανά μουσική ειδίκευση, κατηγορίας ΠΕ:

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία του ΑΣΕΠ λήγει στις 3 Φεβρουαρίου 2020, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00, ενώ για τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης στις οποίες θα κατατεθούν τα απαραίτητα δικαιολογητικά η προθεσμία λήγει στις 12 Φεβρουαρίου 2020.

Για τη 2ΓΕ/2019 προκήρυξη του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 46/24-12-2019/τ. ΑΣΕΠ) που αφορά στη διαδικασία κατάταξης με σειρά προτεραιότητας, κατά κλάδο και ειδικότητα, υποψήφιων εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης κατηγορίας ΠΕ:

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία του ΑΣΕΠ αρχίζει στις 5 Φεβρουαρίου 2020, ημέρα Τετάρτη, και λήγει στις 24 Φεβρουαρίου 2020, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00, και για τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης στις οποίες θα κατατεθούν τα απαραίτητα δικαιολογητικά έχει ξεκινήσει από τις 13 Ιανουαρίου και θα διαρκέσει έως και τις 4 Μαρτίου 2020. Οπως γνωστοποίησε το ΑΣΕΠ, για γενικές διευκρινίσεις σχετικά με την προκήρυξη και τη συμμετοχή σε αυτή (δικαιολογητικά, τίτλοι σπουδών κ.λπ.) οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο Εξυπηρέτησης Πολιτών του ΑΣΕΠ τηλεφωνικά (2131319100, εργάσιμες ημέρες και ώρες 08:00 μέχρι 14:00) ή  μέσω e-mail στο enimerosi@asep.gr. Για τυχόν τεχνικές διευκρινίσεις και μόνο σχετικά με τη διαδικασία συμπλήρωσης και υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων, οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στη Διεύθυνση Διαχείρισης Δεδομένων & Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών του ΑΣΕΠ ακολουθώντας τον σύνδεσμο ή τηλεφωνικά (2131319100 – Επιλογή 4) τις εργάσιμες ημέρες κατά τις ώρες 08:00 μέχρι 20:00 και τις αργίες κατά τις ώρες 10:00 μέχρι 16:00.

18 βοηθοί βρεφοκόμοι στον Δήμο Περιστερίου

Το ΝΠΔΔ «Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής Αθλητισμού & Πρόνοιας (ΟΠΑΑΠ)» του Δήμου Περιστερίου ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, έως 31-8-2020, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης σε περίπτωση συνέχισης του προγράμματος, συνολικά δεκαοκτώ (18) ατόμων για την υλοποίηση της δράσης «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» (περίοδος 2019-2020) και συγκεκριμένα για τις εξής ειδικότητες:

ΔΕ Βοηθών Βρεφοκόμων 16

ΥΕ Βοηθητικών Εργασιών Καθαριότητας 2

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό έντυπο ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν στην ακόλουθη διεύθυνση: ΝΠΔΔ «Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής Αθλητισμού και Πρόνοιας» Δήμου Περιστερίου Πλατεία Δημοκρατίας (Νέο Δημαρχιακό Μέγαρο) Τ.Κ. 12134, Περιστέρι, Γραφείο Πρωτοκόλλου (2ος Οροφος Β7 Γραφείο), υπ’ όψιν κ. Νικολέτας Νικολακοπούλου (τηλ. επικοινωνίας: 2105701078 & 2105701198). Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει στις 27/01/2020.

30 εργάτες και τεχνίτες στον Δήμο Ελευσίνας

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας έως 8 μηνών, συνολικά τριάντα (30) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα προκήρυξε ο Δήμος Ελευσίνας, που εδρεύει στην Ελευσίνα Ν. Αττικής, και συγκεκριμένα των εξής, ανά ειδικότητα:

ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων Εργου (σαρώθρου) 1

ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων Εργου (καλαθοφόρου) 1

ΤΕ Μηχανολόγων Μηχανικών 1

ΔΕ Μηχανολόγων Εργοδηγών 1

ΔΕ Μηχανοτεχνιτών Οχημάτων 2

ΔΕ Ηλεκτρολόγων Οχημάτων 2

ΔΕ Ηλεκτρολόγων (εναεριτών) 1

ΔΕ Οδηγών Γ’ κατηγορίας 2

ΥΕ Εργατών Καθαριότητας – Γενικών Καθηκόντων 19.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό έντυπο ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Ελευσίνας, Δήμητρος και Χατζηδάκη, Τ.Κ. 19200, Ελευσίνα, υπ’ όψιν κυρίας Ζαχοπούλου (τηλ. επικοινωνίας: 2105537215). Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει στις 23 Ιανουαρίου.

Έως 28/1 αιτήσεις για 35 μόνιμους ΥΕ στα Κέντρα Πρόνοιας

«Τρέχει» η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στην προκήρυξη 7Κ/2019 (ΦΕΚ 42/11-12-2019/τ. ΑΣΕΠ) που αφορά στην πλήρωση τριάντα πέντε (35) θέσεων τακτικού προσωπικού Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης, στους εποπτευόμενους από το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων φορείς Πρόνοιας.

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.asep.gr). Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία για την κατηγορία Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης λήγει στις 28 Ιανουαρίου 2020, ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00.

Σημειώνεται ότι για τις υπόλοιπες 282 από τις συνολικά 317 θέσεις που αφορούν στις κατηγορίες Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης έχουν υποβληθεί συνολικά 14.176 αιτήσεις.

Τα απαραίτητα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά με τα οποία αποδεικνύονται τα προσόντα ή κριτήρια που επικαλούνται οι υποψήφιοι με την αίτηση συμμετοχής τους θα υποβληθούν πριν από την έκδοση των προσωρινών αποτελεσμάτων, μετά από σχετική ανακοίνωση του ΑΣΕΠ.

Κάθε υποψήφιος μπορεί να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (ΠΕ ή ΤΕ ή ΔΕ ή ΥΕ). Οι υποψήφιοι της κατηγορίας Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης μπορούν να συμμετέχουν ταυτόχρονα και για τις θέσεις ΔΕ με κωδικό τίτλου 307 και 310 (Β’ επικουρικός πίνακας), με την προϋπόθεση ότι διαθέτουν τα απαραίτητα προσόντα (Κεφάλαιο Β’ – σελ. 1.016 του ΦΕΚ).

Για γενικές διευκρινίσεις σχετικά με την προκήρυξη και τη συμμετοχή σε αυτή (δικαιολογητικά, τίτλοι σπουδών κ.λπ.) οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο Εξυπηρέτησης Πολιτών του ΑΣΕΠ τηλεφωνικά (2131319100, εργάσιμες ημέρες και ώρες 08:00 μέχρι 14:00) ή  μέσω e-mail στο enimerosi@asep.gr

Νέος διαγωνισμός για 2.900 μόνιμους σε 270 δήμους

Έτοιμος είναι ο νέος διαγωνισμός του ΑΣΕΠ που προβλέπει την πρόσληψη 2.900 μόνιμων υπαλλήλων σε 270 δήμους για τη συνέχιση του προγράμματος του υπουργείου Εσωτερικών «Βοήθεια στο Σπίτι». Η σχετική προκήρυξη αναμένεται να αποσταλεί άμεσα από την Ανεξάρτητη Αρχή στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση και θα προηγηθεί της άλλης μεγάλης προκήρυξης για τις 1.100 προσλήψεις μονίμων σε δημοτικές επιχειρήσεις των ΟΤΑ. Για τη συνέχιση του προγράμματος έχει ήδη εξασφαλισθεί στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους κονδύλι και 62,5 εκατ. ευρώ.

Με τη νέα προκήρυξη που έχει επεξεργαστεί το ΑΣΕΠ για το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», με απόφαση του υπουργείου Εσωτερικών έχουν επέλθει τροποποιήσεις, καθώς οι υπηρετούντες συμβασιούχοι θα έχουν επιπλέον μόρια, αλλά η εμπειρία δεν θα αποτελεί το μοναδικό κριτήριο, ώστε να μην αποκλειστούν νέοι υποψήφιοι από την είσοδό τους στην αγορά εργασίας, ενώ θα περιλαμβάνονται όλες οι ειδικότητες και κλάδοι που υφίστανται στο ισχύον πρόγραμμα.

Οι ειδικότητες που ζητούνται με την προκήρυξη είναι: ΠΕ – ΤΕ Κοινωνικοί Λειτουργοί (πτυχιούχοι ΑΕΙ/ΤΕΙ, µε άδεια άσκησης επαγγέλματος), ΤΕ Επισκέπτες Υγείας, ΠΕ Ψυχολόγοι ή ΠΕ Κοινωνιολογίας ή Κοινωνικής Πολιτικής ή Κοινωνικής Διοίκησης και ΠΕ και ΤΕ Νοσηλευτές, ΔΕ Βοηθοί Νοσηλευτών µε άδεια άσκησης επαγγέλματος και οποιοδήποτε πτυχίο ή δίπλωμα ΙΕΚ (πιστοποιημένο από τον ΟΕΕΚ) ή Σχολών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ή άλλον ισότιμο τίτλο σχολών της ημεδαπής ή της αλλοδαπής µε άδεια άσκησης επαγγέλματος, ΠΕ Κοινωνικής Πολιτικής, ΠΕ Κοινωνικής Διοίκησης, ΔΕ Οδηγοί, ΥΕ Οικογενειακοί Βοηθοί. Δεν θα αποκλειστούν ειδικότητες και κλάδοι που υπάρχουν σήμερα στο πρόγραμμα.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΡΙΦ. ΕΝΟΤΗΤΑ ΦΟΡΕΑΣ
(Δήμος / Περιφέρεια)
Ζητούμενες Θέσεις
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ ΔΡΑΜΑΣ ΔΟΞΑΤΟΥ ΔΡΑΜΑΣ                    55
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ ΔΡΑΜΑΣ ΔΡΑΜΑΣ ΔΡΑΜΑΣ                  135
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ ΔΡΑΜΑΣ ΚΑΤΩ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ ΔΡΑΜΑΣ                    28
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ ΔΡΑΜΑΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ ΔΡΑΜΑΣ                    19
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ ΔΡΑΜΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ                  291
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ ΔΡΑΜΑΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΔΡΑΜΑΣ                    46
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ ΕΒΡΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΕΒΡΟΥ                  253
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ ΕΒΡΟΥ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ ΕΒΡΟΥ                    73
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ ΕΒΡΟΥ ΟΡΕΣΤΙΑΔΟΣ ΕΒΡΟΥ                    60
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ ΕΒΡΟΥ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ ΕΒΡΟΥ                    19
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ ΕΒΡΟΥ ΣΟΥΦΛΙΟΥ ΕΒΡΟΥ                    55
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ ΘΑΣΟΥ ΘΑΣΟΥ ΘΑΣΟΥ                    52
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ                  244
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΝΕΣΤΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ                    64
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ                  118
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΑΒΔΗΡΩΝ ΞΑΝΘΗΣ                    73
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΜΥΚΗΣ ΞΑΝΘΗΣ                    55
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΞΑΝΘΗΣ                  186
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΤΟΠΕΙΡΟΥ ΞΑΝΘΗΣ                    28
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ ΑΡΡΙΑΝΩΝ ΡΟΔΟΠΗΣ                    64
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ ΙΑΣΜΟΥ ΡΟΔΟΠΗΣ                    55
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ                  235
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ-ΣΑΠΩΝ ΡΟΔΟΠΗΣ                    55
ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΧΑΡΝΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                  248
ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΒΑΡΗΣ – ΒΟΥΛΑΣ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                  109
ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                  105
ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΡΩΠΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                    83
ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                    67
ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                    73
ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                    55
ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                    82
ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                    91
ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ – ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                    73
ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                    90
ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΠΑΤΩΝ – ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                    91
ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΩΡΩΠΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                  100
ΑΤΤΙΚΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ                  153
ΑΤΤΙΚΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ                  172
ΑΤΤΙΚΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ                    73
ΑΤΤΙΚΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ                  109
ΑΤΤΙΚΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ                  190
ΑΤΤΙΚΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ – ΠΕΥΚΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ                    64
ΑΤΤΙΚΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ                    91
ΑΤΤΙΚΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ                  181
ΑΤΤΙΚΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ ΠΑΠΑΓΟΥ – ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ                    91
ΑΤΤΙΚΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ                  100
ΑΤΤΙΚΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ ΦΙΛΟΘΕΗΣ – ΨΥΧΙΚΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ                    82
ΑΤΤΙΚΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ                  208
ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                  226
ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                    91
ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΑΝΔΡΑΣ – ΕΙΔΥΛΛΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                    64
ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΕΓΑΡΕΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                    83
ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                  253
ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ                    76
ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ – ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ                  127
ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ ΑΙΓΑΛΕΩ ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ                  156
ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ ΙΛΙΟΥ (ΝΕΩΝ ΛΙΟΣΙΩΝ) ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ                  174
ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ                  392
ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΕΩΣ ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ                  105
ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ                  136
ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ               1.027
ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ ΒΥΡΩΝΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ                  181
ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ                  172
ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ ΔΑΦΝΗΣ – ΥΜΗΤΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ                  100
ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ                  217
ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΕΩΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ                  217
ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ                  136
ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ                  446
ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ – ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ                  100
ΑΤΤΙΚΗΣ ΝΗΣΩΝ ΑΓΚΙΣΤΡΙΟΥ ΝΗΣΩΝ                    19
ΑΤΤΙΚΗΣ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΙΝΑΣ ΝΗΣΩΝ                    37
ΑΤΤΙΚΗΣ ΝΗΣΩΝ ΚΥΘΗΡΩΝ ΝΗΣΩΝ                    19
ΑΤΤΙΚΗΣ ΝΗΣΩΝ ΠΟΡΟΥ ΝΗΣΩΝ                    19
ΑΤΤΙΚΗΣ ΝΗΣΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ ΝΗΣΩΝ                    69
ΑΤΤΙΚΗΣ ΝΗΣΩΝ ΣΠΕΤΣΩΝ ΝΗΣΩΝ                    19
ΑΤΤΙΚΗΣ ΝΗΣΩΝ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ ΝΗΣΩΝ                    28
ΑΤΤΙΚΗΣ ΝΗΣΩΝ ΥΔΡΑΣ ΝΗΣΩΝ                    11
ΑΤΤΙΚΗΣ ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ                  208
ΑΤΤΙΚΗΣ ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ ΑΛΙΜΟΥ ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ                  127
ΑΤΤΙΚΗΣ ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ                  172
ΑΤΤΙΚΗΣ ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ                  145
ΑΤΤΙΚΗΣ ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ                  296
ΑΤΤΙΚΗΣ ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ ΜΟΣΧΑΤΟΥ – ΤΑΥΡΟΥ ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ                    87
ΑΤΤΙΚΗΣ ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ                    87
ΑΤΤΙΚΗΣ ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ                  163
ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ – ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ                  183
ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ                  181
ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΝΙΚΑΙΑΣ – ΑΓΙΟΥ Ι. ΡΕΝΤΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ                  229
ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ                  413
ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ                  177
ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΙΚΑΡΙΑΣ ΙΚΑΡΙΑΣ ΙΚΑΡΙΑΣ                    37
ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΙΚΑΡΙΑΣ ΦΟΥΡΝΩΝ ΚΟΡΣΕΩΝ ΙΚΑΡΙΑΣ                    15
ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΛΕΣΒΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΛΕΣΒΟΥ ΛΕΣΒΟΥ                    97
ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΛΕΣΒΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΛΕΣΒΟΥ                  165
ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΛΕΣΒΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ                  186
ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΛΗΜΝΟΥ ΑΓΙΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ ΛΗΜΝΟΥ                       7
ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΛΗΜΝΟΥ ΛΗΜΝΟΥ ΛΗΜΝΟΥ                    55
ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΑΜΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΣΑΜΟΥ ΣΑΜΟΥ                    85
ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΑΜΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΣΑΜΟΥ ΣΑΜΟΥ                    52
ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΧΙΟΥ ΟΙΝΟΥΣΣΩΝ ΧΙΟΥ                    13
ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΧΙΟΥ ΧΙΟΥ ΧΙΟΥ                  145
ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΧΙΟΥ ΨΑΡΩΝ ΧΙΟΥ                       9
ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ                  267
ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ                    73
ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ                    82
ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΘΕΡΜΟΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ                    64
ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΙΕΡΑΣ ΠΟΛΗΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ                  145
ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ                    73
ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ                    60
ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΧΑΪΑΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣ                    55
ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΧΑΪΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣ                  109
ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΧΑΪΑΣ ΕΡΥΜΑΝΘΟΥ ΑΧΑΪΑΣ                    46
ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΧΑΪΑΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΑΧΑΪΑΣ                  100
ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΧΑΪΑΣ ΠΑΤΡΕΩΝ ΑΧΑΪΑΣ                  519
ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΧΑΪΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ                  310
ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΗΛΕΙΑΣ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ-ΚΥΛΛΗΝΗΣ ΗΛΕΙΑΣ                  100
ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΗΛΕΙΑΣ ΑΝΔΡΙΤΣΑΙΝΑΣ-ΚΡΕΣΤΕΝΩΝ ΗΛΕΙΑΣ                    73
ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΗΛΕΙΑΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ                    69
ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΗΛΕΙΑΣ ΖΑΧΑΡΩΣ ΗΛΕΙΑΣ                    46
ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΗΛΕΙΑΣ ΗΛΙΔΑΣ ΗΛΕΙΑΣ                    85
ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΗΛΕΙΑΣ ΠΗΝΕΙΟΥ ΗΛΕΙΑΣ                    55
ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΗΛΕΙΑΣ ΠΥΡΓΟΥ ΗΛΕΙΑΣ                  130
ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΊΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ                    62
ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΊΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΔΕΣΚΑΤΗΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ                    19
ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΊΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ                    37
ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΊΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ                    87
ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΊΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΝΕΣΤΟΡΙΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ                    30
ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΊΑΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ                       9
ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΊΑΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΒΟΪΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ                    46
ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΊΑΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΚΟΖΑΝΗΣ                  114
ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΊΑΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ                  208
ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΊΑΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΕΡΒΙΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ                    30
ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΊΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                    51
ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΊΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ                  270
ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΊΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΠΡΕΣΠΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                    15
ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΊΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                    80
ΗΠΕΙΡΟΥ ΑΡΤΑΣ ΑΡΤΑΙΩΝ ΑΡΤΑΣ                  125
ΗΠΕΙΡΟΥ ΑΡΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΑΡΤΑΣ                    28
ΗΠΕΙΡΟΥ ΑΡΤΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ ΑΡΤΑΣ                    37
ΗΠΕΙΡΟΥ ΑΡΤΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΚΟΥΦΑ ΑΡΤΑΣ                    42
ΗΠΕΙΡΟΥ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΗΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ                    91
ΗΠΕΙΡΟΥ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΣΟΥΛΙΟΥ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ                    37
ΗΠΕΙΡΟΥ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΦΙΛΙΑΤΩΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ                    28
ΗΠΕΙΡΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ                    28
ΗΠΕΙΡΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΔΩΔΩΝΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ                    46
ΗΠΕΙΡΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΖΑΓΟΡΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ                    19
ΗΠΕΙΡΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΖΙΤΣΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ                    60
ΗΠΕΙΡΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ                  422
ΗΠΕΙΡΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΚΟΝΙΤΣΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ                    46
ΗΠΕΙΡΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΜΕΤΣΟΒΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ                    28
ΗΠΕΙΡΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ                  312
ΗΠΕΙΡΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΠΩΓΩΝΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ                    46
ΗΠΕΙΡΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΖΗΡΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ                    64
ΗΠΕΙΡΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΠΑΡΓΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ                    46
ΗΠΕΙΡΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΠΡΕΒΕΖΗΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ                    73
ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΑΡΓΙΘΕΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ                    19
ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ                  162
ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΛΙΜΝΗΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ                    19
ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ                    55
ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΠΑΛΑΜΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ                    64
ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΣΟΦΑΔΩΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ                    69
ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΑΓΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ                    46
ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ                    96
ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΙΛΕΛΕΡ ΛΑΡΙΣΑΣ                    82
ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ                  609
ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ                  456
ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΕΜΠΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ                    54
ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ                  100
ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ                    73
ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΑΛΜΥΡΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ                    64
ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΒΟΛΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ                  307
ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΖΑΓΟΡΑΣ-ΜΟΥΡΕΣΙΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ                    28
ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΠΗΛΙΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ                    46
ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΡΗΓΑ ΦΕΡΡΑΙΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ                    46
ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΣΠΟΡΑΔΩΝ ΑΛΟΝΝΗΣΟΥ ΣΠΟΡΑΔΩΝ                    19
ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΣΠΟΡΑΔΩΝ ΣΚΙΑΘΟΥ ΣΠΟΡΑΔΩΝ                    28
ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΣΠΟΡΑΔΩΝ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΣΠΟΡΑΔΩΝ                    28
ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΜΕΤΕΩΡΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ                    91
ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΠΥΛΗΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ                    46
ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ                  160
ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ                    73
ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΖΑΚΥΝΘΟΥ                  136
ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΙΘΑΚΗΣ ΙΘΑΚΗΣ ΙΘΑΚΗΣ                    28
ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ                    48
ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΠΟΝΤΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ                  168
ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΝΟΤΙΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ                    51
ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΠΑΞΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ                    15
ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ                  186
ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ                    49
ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ                    18
ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ ΣΑΜΗΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ                    17
ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ                    82
ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ                    11
ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΗΜΑΘΙΑΣ                    69
ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΗΜΑΘΙΑΣ                  118
ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΝΑΟΥΣΑΣ ΗΜΑΘΙΑΣ                    63
ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ                  276
ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΒΟΛΒΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ                  109
ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΕΛΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ                    84
ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ                    96
ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΘΕΡΜΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ                  244
ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ                  600
ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ                  167
ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ                  256
ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ                    96
ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ                  201
ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ                  268
ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ                  571
ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΥΛΑΙΑΣ-ΧΟΡΤΙΑΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ                  316
ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ                    56
ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ                  100
ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ ΚΙΛΚΙΣ ΚΙΛΚΙΣ                  112
ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ ΠΑΙΟΝΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ                    75
ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΕΛΛΑΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΠΕΛΛΑΣ                  118
ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΕΛΛΑΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΠΕΛΛΑΣ                  136
ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΕΛΛΑΣ ΠΕΛΛΑΣ ΠΕΛΛΑΣ                  172
ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΕΛΛΑΣ ΣΚΥΔΡΑΣ ΠΕΛΛΑΣ                    91
ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ                  118
ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ                  379
ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΠΥΔΝΑΣ-ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ                    73
ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΕΡΡΩΝ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ ΣΕΡΡΩΝ                    46
ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΕΡΡΩΝ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ ΣΕΡΡΩΝ                    82
ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΕΡΡΩΝ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΠΠΑ ΣΕΡΡΩΝ                    46
ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ ΣΕΡΡΩΝ                  100
ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΕΡΡΩΝ ΝΕΑΣ ΖΙΧΝΗΣ ΣΕΡΡΩΝ                    55
ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΕΡΡΩΝ ΣΕΡΡΩΝ ΣΕΡΡΩΝ                  127
ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΕΡΡΩΝ ΣΙΝΤΙΚΗΣ ΣΕΡΡΩΝ                    53
ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ                    82
ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ                    82
ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΝΕΑΣ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ                  163
ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ                    91
ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΣΙΘΩΝΙΑΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ                    64
ΚΡΗΤΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΡΧΑΝΩΝ – ΑΣΤΕΡΟΥΣΙΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ                    45
ΚΡΗΤΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΒΙΑΝΝΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ                    28
ΚΡΗΤΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΓΟΡΤΥΝΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ                    46
ΚΡΗΤΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ                  442
ΚΡΗΤΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ                    72
ΚΡΗΤΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ                    46
ΚΡΗΤΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ                  311
ΚΡΗΤΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΦΑΙΣΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ                    64
ΚΡΗΤΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ                    73
ΚΡΗΤΗΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΛΑΣΙΘΙΟΥ                    73
ΚΡΗΤΗΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ                    73
ΚΡΗΤΗΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΟΡΟΠΕΔΙΟΥ ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΛΑΣΙΘΙΟΥ                    19
ΚΡΗΤΗΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΣΗΤΕΙΑΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ                    55
ΚΡΗΤΗΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ                    28
ΚΡΗΤΗΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΑΜΑΡΙΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ                    37
ΚΡΗΤΗΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΑΝΩΓΕΙΩΝ ΡΕΘΥΜΝΟΥ                    28
ΚΡΗΤΗΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ                    46
ΚΡΗΤΗΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ                  145
ΚΡΗΤΗΣ ΧΑΝΙΩΝ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ ΧΑΝΙΩΝ                    28
ΚΡΗΤΗΣ ΧΑΝΙΩΝ ΓΑΥΔΟΥ ΧΑΝΙΩΝ                    19
ΚΡΗΤΗΣ ΧΑΝΙΩΝ ΚΑΝΤΑΝΟΥ – ΣΕΛΙΝΟΥ ΧΑΝΙΩΝ                    19
ΚΡΗΤΗΣ ΧΑΝΙΩΝ ΚΙΣΣΑΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ                    28
ΚΡΗΤΗΣ ΧΑΝΙΩΝ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΧΑΝΙΩΝ                    46
ΚΡΗΤΗΣ ΧΑΝΙΩΝ ΣΦΑΚΙΩΝ ΧΑΝΙΩΝ                    19
ΚΡΗΤΗΣ ΧΑΝΙΩΝ ΧΑΝΙΩΝ ΧΑΝΙΩΝ                  280
ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΝΔΡΟΥ ΑΝΔΡΟΥ ΑΝΔΡΟΥ                    37
ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΘΗΡΑΣ ΑΝΑΦΗΣ ΘΗΡΑΣ                    11
ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΘΗΡΑΣ ΘΗΡΑΣ ΘΗΡΑΣ                    37
ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΘΗΡΑΣ ΙΗΤΩΝ ΘΗΡΑΣ                    11
ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΘΗΡΑΣ ΣΙΚΙΝΟΥ ΘΗΡΑΣ                    11
ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΘΗΡΑΣ ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟΥ ΘΗΡΑΣ                       9
ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΛΥΜΝΟΥ ΑΓΑΘΟΝΗΣΙΟΥ ΚΑΛΥΜΝΟΥ                    11
ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΛΥΜΝΟΥ ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ                    19
ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΛΥΜΝΟΥ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ ΚΑΛΥΜΝΟΥ                    37
ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΛΥΜΝΟΥ ΛΕΙΨΩΝ ΚΑΛΥΜΝΟΥ                    15
ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΛΥΜΝΟΥ ΛΕΡΟΥ ΚΑΛΥΜΝΟΥ                    46
ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΛΥΜΝΟΥ ΠΑΤΜΟΥ ΚΑΛΥΜΝΟΥ                    24
ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΡΠΑΘΟΥ ΚΑΡΠΑΘΟΥ ΚΑΡΠΑΘΟΥ                    19
ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΡΠΑΘΟΥ ΚΑΣΟΥ ΚΑΡΠΑΘΟΥ                    19
ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΕΑΣ-ΚΥΘΝΟΥ ΚΕΑΣ ΚΕΑΣ-ΚΥΘΝΟΥ                    19
ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΕΑΣ-ΚΥΘΝΟΥ ΚΥΘΝΟΥ ΚΕΑΣ-ΚΥΘΝΟΥ                    19
ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΩ ΚΩ ΚΩ                    73
ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΩ ΝΙΣΥΡΟΥ ΚΩ                    19
ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΜΗΛΟΥ ΚΙΜΩΛΟΥ ΜΗΛΟΥ                       9
ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΜΗΛΟΥ ΜΗΛΟΥ ΜΗΛΟΥ                    19
ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΜΗΛΟΥ ΣΕΡΙΦΟΥ ΜΗΛΟΥ                    19
ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΜΗΛΟΥ ΣΙΦΝΟΥ ΜΗΛΟΥ                    19
ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΜΥΚΟΝΟΥ ΜΥΚΟΝΟΥ ΜΥΚΟΝΟΥ                    35
ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΝΑΞΟΥ ΑΜΟΡΓΟΥ ΝΑΞΟΥ                    15
ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΝΑΞΟΥ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΝΑΞΟΥ                    55
ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΠΑΡΟΥ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ ΠΑΡΟΥ                    15
ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΠΑΡΟΥ ΠΑΡΟΥ ΠΑΡΟΥ                    37
ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΡΟΔΟΥ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΡΟΔΟΥ                    11
ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΡΟΔΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ                  208
ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΡΟΔΟΥ ΡΟΔΟΥ ΡΟΔΟΥ                  222
ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΡΟΔΟΥ ΣΥΜΗΣ ΡΟΔΟΥ                    19
ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΡΟΔΟΥ ΤΗΛΟΥ ΡΟΔΟΥ                    11
ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΡΟΔΟΥ ΧΑΛΚΗΣ ΡΟΔΟΥ                    11
ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΥΡΟΥ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ ΣΥΡΟΥ                    91
ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΤΗΝΟΥ ΤΗΝΟΥ ΤΗΝΟΥ                    19
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΑΡΓΟΥΣ-ΜΥΚΗΝΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ                  110
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ                    28
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ                    37
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ                    91
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ                    28
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ                    28
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ                    37
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΝΟΤΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ                    37
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ                  281
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ                  132
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ                    55
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ                    97
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ-ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ                    64
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΝΕΜΕΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ                    19
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ-ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ                    46
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ                    64
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ                    37
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ                    19
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΕΥΡΩΤΑ ΛΑΚΩΝΙΑΣ                    55
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ                    64
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΣΠΑΡΤΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ                    91
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ                    19
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ                  181
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ                    64
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΟΙΧΑΛΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ                    37
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ                    55
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ                    73
ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ-ΘΕΣΠΙΕΩΝ ΒΟΙΩΤΙΑΣ                    28
ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ – ΑΡΑΧΟΒΑΣ – ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ                    19
ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΘΗΒΑΙΩΝ ΒΟΙΩΤΙΑΣ                    82
ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ ΒΟΙΩΤΙΑΣ                    78
ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ ΒΟΙΩΤΙΑΣ                    28
ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ                    46
ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΔΙΡΦΥΩΝ-ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ ΕΥΒΟΙΑΣ                    28
ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΕΡΕΤΡΙΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ                    37
ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΙΣΤΙΑΙΑΣ-ΑΙΔΗΨΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ                    55
ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΚΑΡΥΣΤΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ                    28
ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΚΥΜΗΣ-ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ                    61
ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ-ΛΙΜΝΗΣ-ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ                    28
ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΣΚΥΡΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ                    28
ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ ΕΥΒΟΙΑΣ                  217
ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΑΓΡΑΦΩΝ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ                    25
ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ                    33
ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ – ΕΛΑΤΕΙΑΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ                    28
ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΔΟΜΟΚΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ                    28
ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ                    28
ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΛΑΜΙΕΩΝ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ                  165
ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΛΟΚΡΩΝ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ                    46
ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ                    37
ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ                  288
ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΣΤΥΛΙΔΟΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ                    37
ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΦΩΚΙΔΑΣ ΔΕΛΦΩΝ ΦΩΚΙΔΑΣ                    64
ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΦΩΚΙΔΑΣ ΔΩΡΙΔΟΣ ΦΩΚΙΔΑΣ                    33

Κριτήρια μοριοδότησης

Κατηγορίες ΠΕ – ΤΕ

Βαθμός πτυχίου, δεύτερος τίτλος σπουδών, διδακτορικό – μεταπτυχιακό στο αντικείμενο της θέσης, διδακτορικό – μεταπτυχιακό σε άλλο αντικείμενο, εμπειρία, γνώση ξένων γλωσσών, εντοπιότητα.

Κατηγορία ΔΕ

Βαθμός απολυτηρίου Λυκείου ή διπλώματος ΙΕΚ, δεύτερος τίτλος σπουδών ή δίπλωμα ΟΕΕΚ, εμπειρία, γνώση ξένων γλωσσών, εντοπιότητα.

Κατηγορία ΥΕ

Αριθμός τέκνων (ανήλικα τέκνα, τέκνα πολύτεκνης ή τρίτεκνης οικογένειας), χρόνος ανεργίας, εμπειρία, ηλικία, εντοπιότητα.

Σημειώνεται ότι με τροπολογία έχουν παραταθεί έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2020 τόσο η διάρκεια του υφιστάμενου προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» όσο και οι συμβάσεις του απασχολούμενου προσωπικού, ενώ έως την κάλυψη των οργανικών θέσεων μέσω της επερχόμενης προκήρυξης του ΑΣΕΠ οι πιστώσεις χρησιμοποιούνται για την παράταση του προγράμματος. Αυτό γίνεται μέχρι να εκδοθεί η προκήρυξη, να βγουν τα αποτελέσματα και να αναλάβουν υπηρεσία οι μόνιμοι που θα προσληφθούν.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ

 • ΤΕ Επισκεπτών Υγείας
 • ΠΕ – ΤΕ – ΔΕ Διοικητικών
 • ΥΕ Βοηθητικού Προσωπικού
 • ΔΕ Οδηγών
 • ΠΕ Ψυχολόγων
 • ΤΕ Κοινωνικών Λειτουργών
 • ΠΕ Κοινωνικής Πολιτικής
 • ΠΕ Κοινωνικής Διοίκησης
 • ΠΕ Νοσηλευτών
 • TE Νοσηλευτών
 • ΔΕ Βοηθών Νοσηλευτών
 • ΥΕ Οικογενειακών Βοηθών

 

270 μόνιμοι τελωνειακοί στην ΑΑΔΕ

Νέα προκήρυξη μέσω ΑΣΕΠ για την πρόσληψη 270 μόνιμων τελωνειακών στην ΑΑΔΕ προωθούν τα συναρμόδια υπουργεία. Με κοινή υπουργική απόφαση καθορίζεται η κατανομή των 270 θέσεων ως εξής:

ΠΕ Τελωνειακών 150

ΤΕ Τελωνειακών 80

ΔΕ Τελωνειακών 40

Η διαδικασία επιλογής των υποψηφίων από το ΑΣΕΠ θα γίνει κατά τα πρότυπα των προκηρύξεων «Κ» με βάση τα τυπικά προσόντα των υποψηφίων (τίτλοι σπουδών κ.λπ.), ενώ κριτήριο μοριοδότησης θα αποτελέσει και η εμπειρία σε δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα.

Τα πτυχία και τα καθήκοντα

Οι υπάλληλοι του κλάδου ΠΕ Τελωνειακών (με πτυχίο Νομικής) απασχολούνται κυρίως με την ερμηνεία και την εφαρμογή της τελωνειακής νομοθεσίας. Τον έλεγχο των παραστατικών/στοιχείων που αφορούν στη σωστή εκτέλεση εργασιών που αναφέρονται σε θέματα διεκπεραίωσης των διαπιστούμενων παραβάσεων και λαθρεμποριών της τελωνειακής, δασμολογικής, φορολογικής και λοιπής νομοθεσίας. Τη διαχείριση θεμάτων είσπραξης δημοσίων εσόδων, καθώς και τις αντικρούσεις επί ανακοπών, προσφυγών ή λοιπών ενδίκων μέσων, που ασκούνται από φορολογουμένους ή οφειλέτες του Δημοσίου και την τήρηση όλων των διαδικασιών για τη διασφάλιση των συμφερόντων του Δημοσίου.

Οι υπάλληλοι του κλάδου ΠΕ Τελωνειακών (με διοικητικά – οικονομικά πτυχία) απασχολούνται κυρίως με την τήρηση της τελωνειακής νομοθεσίας. Τον καθολικό/δειγματοληπτικό έλεγχο διακινούμενων προσώπων και αγαθών και επαλήθευση των δηλωθέντων στοιχείων. Την ορθή δασμολογική κατάταξη και τον καθορισμό δασμολογητέας αξίας των εμπορευμάτων. Τη βεβαίωση των δασμοφορολογικών και λοιπών επιβαρύνσεων. Τη βεβαίωση οφειλών μετά από έλεγχο.

Οι υπάλληλοι του κλάδου ΠΕ Τελωνειακών (με πτυχίο Στατιστικής) απασχολούνται κυρίως με τη συλλογή, την ανάλυση, την επεξεργασία και την αξιοποίηση των στατιστικών δεδομένων και δεικτών απόδοσης στο πλαίσιο της Διοίκησης μέσω Στόχων. Ανάπτυξη/συντήρηση των βάσεων δεδομένων, καθώς και στατιστική παρακολούθηση, επεξεργασία και ανάλυση των δεδομένων που υποστηρίζουν τους στρατηγικούς στόχους και τις επιμέρους επιχειρησιακές δράσεις της Αρχής.

Ενίσχυση ΑΑΔΕ με 420 προσλήψεις και 190 μετατάξεις

Συνολικά, η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων θα ενισχυθεί άμεσα με 420 νέες προσλήψεις και 190 μετατάξεις με βάση σχετική ρύθμιση του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, στο νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση των συνεπειών του Brexit.

Οι μόνιμες θέσεις προσωπικού που ανοίγουν στην ΑΑΔΕ είναι οι ακόλουθες:

– 270 θέσεις από προσλήψεις μόνιμου προσωπικού με προκήρυξη με σειρά προτεραιότητας (μόρια).

– 150 θέσεις από επιλαχόντες της προκήρυξης του ΑΣΕΠ 1Γ/2017 που είχε υλοποιηθεί με γραπτό διαγωνισμό.

– 190 θέσεις που θα καλυφθούν με τη διαδικασία των μετατάξεων.

Το Σαββατοκύριακο οι εξετάσεις για 60 μόνιμους στην Τράπεζα της Ελλάδος

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, 25 και 26 Ιανουαρίου, θα πραγματοποιηθεί ο γραπτός διαγωνισμός του ΑΣΕΠ που αφορά στην πλήρωση εξήντα (60) θέσεων τακτικού προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ) κλάδου Λογιστικού, Ταμιακού στην Τράπεζα της Ελλάδος (ΤτΕ).

Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν στις Περιφερειακές Ενότητες: Αχαΐας (Πάτρα), Βορείου Τομέα Αθηνών, Κεντρικού Τομέα Αθηνών, Πειραιά, Θεσσαλονίκης και Ηρακλείου και το ΑΣΕΠ έχει ήδη γνωστοποιήσει τα εξεταστικά κέντρα.

Η Ανεξάρτητη Αρχή ανακοίνωσε επίσης ότι αναρτήθηκαν στο κεντρικό κατάστημα του ΑΣΕΠ (Πουλίου 6, Αθήνα) και στο παράρτημα του ΑΣΕΠ στη Θεσσαλονίκη (Λεωφ. Γεωργικής Σχολής 65, Θέρμη) οι οδηγίες για τους υποψηφίους του γραπτού διαγωνισμού για την πλήρωση θέσεων τακτικού προσωπικού της Τραπέζης της Ελλάδος (Προκήρυξη 1Γ/2019 – ΦΕΚ 5/18-3-2019 Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ και ΦΕΚ 15/2-5-2019/ Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ).

Το πρόγραμμα των εξετάσεων

Σάββατο 25 Ιανουαρίου

10 π.μ. Αλγεβρα – Στοιχεία Στατιστικής

4 μ.μ. Οικονομική Θεωρία

Κυριακή 26 Ιανουαρίου

10 π.μ. Λογιστική

4 μ.μ. Λεκτικές δεξιότητες – Κατανόηση κειμένου

Από το ένθετο Αγορά Εργασίας που κυκλοφορεί με τον Ελεύθερο Τύπο

Προτεινόμενα για εσάς

Ο ΙΣΑ ζητά από το υπουργείο Υγείας να ανοίξουν άμεσα τουλάχιστον 2.000 κλίνες ΜΕΘ

Μιχάλης Μάρδας

Κορωνοϊός: Μπορεί να χαθούν έως και 25 εκατ. θέσεις εργασίας

Ανδρέας Ντίνης

Ο δήμαρχος Σκιάθου ζητεί απομόνωση του νησιού λόγω κορωνοϊού – Επείγουσα επιστολή προς τα αρμόδια υπουργεία

Tinad

Έτσι θα γίνουν οι προσλήψεις των επικουρικών γιατρών

Δημήτρης Κατσάκος

Κορωνοϊός: Προσλήψεις 2.000 επαγγελματιών υγείας σε Νοσοκομεία, Κέντρα Υγείας, ΕΚΑΒ

Μιχάλης Μάρδας

Έρχονται 36.500 προσλήψεις στο Δημόσιο: Νέο πρόγραμμα 8μηνης κοινωφελούς εργασίας

Έρχονται 6.533 προσλήψεις μέσα στην άνοιξη – Τα κριτήρια και τα προσόντα για 6 προκηρύξεις

Μιχάλης Μάρδας

Προσλήψεις γιατρών και νοσηλευτών για τον κορωνοϊό – Αναρτήθηκε η πρόσκληση ενδιαφέροντος

Evanthia Karra

Έρχονται προσλήψεις: 36.546 αιτήματα στο υπ. Εσωτερικών από υπουργεία, δήμους, φορείς

Δημήτρης Κατσάκος