Ελεύθερος Τύπος
ΕΛΛΑΔΑ

Το νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» επισκέφτηκε και μοίρασε δώρα στα παιδιά η Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη

Το νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» επισκέφτηκε και μοίρασε δώρα στα παιδιά η Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη

Newsroom eleftherostypos.gr

Το  νοσοκομείο Παπαγεωργίου επισκέφτηκε το μεσημέρι, με αφορμή την σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού, η κ.Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη, την οποία υποδέχτηκαν λέγοντας τα κάλαντα περισσότεροι από 70 μαθητές και μαθήτριες της Β΄ τάξης του Elementary Anatolia, ενώ ένας μαθητής της έδωσε ένα μπουκέτο με κόκκινα τριαντάφυλλα.

H κ. Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη  μοίρασε στα παιδιά δώρα από τα πέντε μεγάλα χαρτοκιβώτια, τα οποία είχαν σταλεί προηγουμένως στο Νοσοκομείο. Στη συνέχεια, ξεναγήθηκε στην Παιδιατρική και Παιδοχειρουργική Κλινική και έδωσε δώρα στα νοσηλευόμενα παιδιά, ενώ αργότερα είχε συνάντηση με τη διοίκηση του Νοσοκομείου.

«Χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι εδώ σήμερα. Είναι ιδιαίτερη μέρα και ιδιαίτερο αυτό το έργο, διότι είχα ακούσει πάρα πολλά από τον πεθερό μου για αυτό το νοσοκομείο και είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που είμαι εδώ. Σήμερα είναι ιδιαίτερη μέρα και  επέλεξα να έρθω σήμερα διότι πιστεύω πάρα πολύ στον εθελοντισμό. Κάθε χρόνο γύρω στα 900 εκατομμύρια άτομα μπαίνουν σε εθελοντικές οργανώσεις. Αυτό δείχνει ότι ο εθελοντισμός είναι κάτι πάρα πολύ σημαντικό. Είναι δείγμα ανθρωπιάς, πολιτισμού, εξέλιξης, κάτι που το πιστεύω πάρα πολύ και θεωρώ ότι είναι ένα πολύ θετικό δείγμα για τον πλανήτη μας. Χρειαζόμαστε τους εθελοντές, αυτούς τους ανθρώπους που σιωπηλά  και πολλές φορές αφανείς κάνουν έργο» δήλωσε στους δημοσιογράφους η κ. Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη.

Η εκπρόσωπος του Ιδρύματος Παπαγεωργίου  και ιδρύτρια  του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Παπαγεωργίου “ Η Αντηρίδα”, Ζωή Ψαρρά Παπαγεωργιού, δήλωσε: «Είμαστε πολλοί χαρούμενοι σήμερα που υποδεχτήκαμε την κ.Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη. Διάλεξε τη σημερινή μέρα γιατί ξέρω ότι κάνει έργο και αυτή με τους εθελοντές σε άλλους τομείς. Υπάρχει μία σύνδεση με αυτό το νοσοκομείο, ο αείμνηστος Κωνσταντίνος Μητσοτάκης το είχε θεμελιώσει, βοήθησε πάρα πολύ σε αυτό το νοσοκομείο. Ελπίζουμε να συνεχίσει την καλή του πορεία και να περάσουμε όλοι καλές γιορτές».

Ο πρόεδρος του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου, Βασίλης Παπάς, από την πλευρά του τόνισε ότι  αποτελούν ευλογία για το νοσοκομείο οι 170 εθελοντές, που με την καθημερινή παρουσία τους προσφέρουν πολύ καλές υπηρεσίες στα ίδια τα παιδιά, αλλά και σε άλλες λειτουργίες. «Τους ευχαριστώ πάρα πολύ και εύχομαι κάθε φορά να γίνονται περισσότεροι» πρόσθεσε ο κ. Παπάς.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς

Αποχωρεί από Zeus & Dione η Μαρέβα Γκραμπόφσκι

Μιχάλης Μάρδας

Οσμές…

Kon

Με ρεμπέτικα το ευχαριστώ του Αγάθωνα στους εργαζόμενους του νοσοκομείου Παπαγεωργίου

Tinad

Κορωνοϊός: Διεθνής έρευνα για τα συμπτώματα αγευσίας και ανοσμίας

Tinad

Απίστευτο: Γυναίκα, συνοδός ασθενή, έδειρε νοσηλεύτρια και σεκιούριτι στο «Παπαγεωργίου»

Μιχάλης Μάρδας

Από τον Λυκαβητό Μητσοτάκης και Μαρέβα ευχήθηκαν καλή χρονιά [εικόνα]

Μιχάλης Μάρδας

Αυτό είναι το «πόθεν έσχες» Κυριάκου και Μαρέβας Μητσοτάκη

Ανδρέας Ντίνης

Η άφιξη του Μητσοτάκη στη Νέα Υόρκη – Το πρόγραμμα της επίσκεψης [βίντεο]

Ανδρέας Ντίνης

Η δικαίωση άργησε μία… προεκλογική περίοδο για την Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη

Ανδρέας Ντίνης