Ελεύθερος Τύπος
ΕΛΛΑΔΑ

To World Class Fine Drinking Cocktail Festival  επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη για 3η χρονιά!

Άγγελος Αγγελίδης

Σύγχρονες εκδοχές κλασικών κοκτέιλ θα μπορούν να απολαύσουν –μεταξύ άλλων- οι επισκέπτες του World Class Fine Drinking, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από 12 έως και 14 Δεκεμβρίου, στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Ακολουθώντας την παγκόσμια τάση στον χώρο του ποτού, όπου κλασικές προτάσεις σερβιρισμάτων επανέρχονται στο προσκήνιο, με μια φρέσκια ματιά, το World Class Fine Drinking, Cocktail Festival, αναδεικνύει σύγχρονες εκδοχές εμβληματικών κλασικών κοκτέιλ. Για τρεις ημέρες, η Αποθήκη Γ’, θα «φιλοξενήσει» 27 bar της πόλης, όπου ταλαντούχοι bartenders προσεγγίζουν κλασικές συνταγές κοκτέιλ, με μια σύγχρονη πινελιά.

Για πρώτη χρονιά, εκτός από εννέα pop-up bar ημερησίως, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα μαζί με τα κοκτέιλ serves να απολαμβάνουν διαφορετικές προτάσεις urban street food από το Mahalo Food Truck και το Paola Mobile Pizzeria. Οι My Excuse εμφανίζονται στη σκηνή του World Class Fine Drinking Cocktail Festival την Πέμπτη 12 και το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου, σε ένα καταπληκτικό live act, για να δώσουν ρυθμό και ένταση όπως μόνο εκείνοι ξέρουν, ενώ την Παρασκευή 13 έρχονται στη σκηνή του Fine Drinking Cocktail Festival οι Souled Out σε ένα Live που δε θέλεις να χάσεις!