Ελεύθερος Τύπος
ΕΛΛΑΔΑ

Ποιοι δρόμοι θα ασφαλτοστρωθούν – Το πρόγραμμα του Δήμου Αθηναίων

Ποιοι δρόμοι θα ασφαλτοστρωθούν - Το πρόγραμμα του Δήμου Αθηναίων

Newsroom eleftherostypos.gr

Ένα μεγάλο πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων δεκάδων δρόμων σ΄όλη την πρωτεύουσα από τον Δήμο Αθηναίων , είναι σ’ εξέλιξη από χθες το βράδυ . Συνολικά θα ασφαλτοστρωθούν 127 δρόμοι και το κόστος ανέρχεται περίπου σε οκτώ εκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου, οι δρόμοι επελέγηκαν μετά από αιτήματα και καταγγελίες που δέχθηκε η αρμόδια υπηρεσία Τεχνικών Έργων για κακοτεχνίες, φθορές και άλλα προβλήματα.

Οι εργασίες, προκειμένου να μη δημιουργούνται κυκλοφοριακά προβλήματα, πραγματοποιούνται μόνο νυχτερινές ώρες.

Μεταξύ των δρόμων αυτών είναι η Μαρασλή , η Εμμανουήλ Μπενάκη , η Χαριλάου Τρικούπη , η Αθηνάς, η Βεΐκου , η Κόνωνος , η Ρηγίλλης , η Ριζάρη , η Ιερά Οδός , η Κωνσταντινουπόλεως , η Πάτμου, η Μοσχονησίων , η Ευελπίδων, η Παπαδιαμαντοπούλου, η Πανόρμου, η Παναθηναϊκού κ.α

«Τα έργα ασφαλτόστρωσης σε ολόκληρη την Αθήνα αποτελούν μέρος του πολιτισμού της καθημερινότητας την οποία δικαιούνται οι δημότες αλλά και οι επισκέπτες της πόλη μας. Για το λόγο αυτό στον άμεσο σχεδιασμό μας βρίσκεται ένα νέο μεγάλο πρόγραμμα δημοπράτησης έργων ασφαλτόστρωσης ύψους 42 εκατομμυρίων ευρώ και για τις επτά Δημοτικές Κοινότητες» , δήλωσε σχετικά ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.

Προτεινόμενα για εσάς

Στο πλευρό 140 οικογενειών με ανήλικα παιδιά ο Δήμος Αθηναίων

Tinad

Νέες ταΐστρες για αδέσποτα τοποθετεί ο Δήμος Αθηναίων

Μιχάλης Μάρδας

Επιχείρηση «καθαριότητα» από τον Δήμο Αθηναίων στο Μεταξουργείο!

Tinad

Η ιστορία των φοινικοειδών φυτών στην Αθήνα: Από τους φοίνικες της Ομόνοιας του 19ου αιν. στις ουασιγκτόνιες της Πανεπιστημίου!

Tinad

«Μεγάλος Περίπατος» της Αθήνας: Άλλαξε όψη η… εξωτική Πανεπιστήμιου – Γέμισε με φοίνικες!

Tinad

O «Μεγάλος Περίπατος» της Αθήνας αποκτά φανατικό κοινό!

Tinad

Δωρεάν εξέταση αντισωμάτων κορωνοϊού για τα Σώματα Ασφαλείας σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Tinad

Κρίμα…

Kon

Δήμος Αθηναίων: Παράταση ως τις 30-11-2020 της καταβολής τελών κατάληψης κοινοχρήστων χώρων για καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος

Μιχάλης Μάρδας