Ελεύθερος Τύπος
ΕΛΛΑΔΑ

Χάκαραν το κανάλι ιερέα από την Κοζάνη στο YouTube και δημοσίευσαν βίντεο με πορνό

Χάκαραν το κανάλι ιερέα από την Κοζάνη στο YouTube και δημοσίευσαν βίντεο με πορνό

Newsroom eleftherostypos.gr

Θύμα χάκερ έπεσε ιερέας από την Κοζάνη όταν άγνωστοι παραβίασαν τον λογαριασμό του στο YouTube και δημοσίευσαν πορνό.

Ο ιερέας Κώστας Βασιλειάδης είναι γνωστός και ως «παπα-Βόιος» ή «παπα-drone» ενώ είναι ιδιαίτερα αγαπητός στους πιστούς της Κοζάνης και ειδικότερα του Βόιου, όπου λειτουργεί.

Τα τελευταία δέκα χρόνια ο ιερέας δημιουργεί βίντεο, συχνά με τη χρήση drone και δείχνει τις ομορφιές του τόπου του ανεβάζοντας τα στο YouTube.

Σύμφωνα με την espresso για αρκετές ώρες στο κανάλι του παπά, στο οποίο καθημερινά έμπαιναν εκατοντάδες χρήστες, έπαιζαν ερωτικές σκηνές ακατάλληλες δια ανηλίκους, με αποτέλεσμα να χτυπήσει «κόκκινος συναγερμός» και το YouTube να το κατεβάσει.

Για το περιστατικό ο παπάς έκανε ανάρτηση στο Facebook τονίζοντας ότι δεν έχει μάθει να φοβάται. «Έχω “μάθει” να αγχώνουμε όμως και να στεναχωριέμαι, αλλά αμέσως να σηκώνομαι όρθιος» έγραψε:

«Για το κλείσιμο του καναλιού στο youtube

Καλησπέρα σε όλους μας . Δεν έχω μάθει να φοβάμαι, έχω “μάθει” να αγχώνουμε όμως και να στεναχωριέμαι, αλλά αμέσως να σηκώνομε όρθιος . Κάποιοι κακόβουλοι , κρυμμένοι πίσω από ένα πληκτρολόγιο φαντάζονται ότι μπορούν να κάνουν κακό ,ή φαντάζονται ότι μπορούν να σταματήσουν το Βόιο , ο τόπος μας να έχει την δική του Φωνή . Ότι έχουμε κάνει και θα συνεχίσουμε να κάνουμε , το κάνουμε για όλους εμάς … για όλους τους Βοΐώτες .

Τα βίντεο που δεν φαίνονται πια, μια και το κανάλι στο youtube έχει κλείσει, ανοικουν σε όλους τους Βοΐώτες, είναι δικά σας και όχι μόνο δικά μας . Κανείς και τίποτα δεν πρόκειται να μας σταματήσει, να κάνουμε αυτό που κάνουμε όλα αυτά τα 10 με 11 χρόνια, όρεξή και μεράκι έχουμε .

Και να γνωρίζουν όλοι οι φίλοι και όχι μόνο ότι το κανάλι μας -σας στο youtube δεν έκλεισε για παραβίαση Πνευματικών δικαιωμάτων. Άλλο λόγο μου είπαν χθες με email οι διαχειριστές του youtube , που είναι, ψευδής , ανακριβείς και ανυπόστατος , μας προσάπτουν κάτι για το οποίο ποτέ δεν κάναμε . Δεν μασάμε όμως οι φίλοι θέλω να πιστεύω ότι μας γνωρίζουν… είπαμε σε όποιους αρέσουμε».

Για το κλείσιμο του καναλιού στο youtube Καλησπέρα σε όλους μας . Δεν έχω μάθει να φοβάμαι, έχω "μάθει" να αγχώνουμε…

Gepostet von Kostas Vasileiadis am Mittwoch, 23. Oktober 2019

Φρόντισε επίσης να ενημερώσει όσους παρακολουθούν τα βίντεό του ότι πλέον τα ανεβάζει στο Vimeo. «Το Βόιο θα εκπέμπει από παντού» έγραψε χαρακτηριστικά.

Λοιπόν καλοί μου φίλοι , για να μην το κουράζουμε και πολύ το θέμα , και να ασχοληθούμε περισσότερο με την δημιουργία ή…

Gepostet von Kostas Vasileiadis am Donnerstag, 24. Oktober 2019

Προτεινόμενα για εσάς

Τα viral της ημέρας: Η 90χρονη που οδήγησε αεροπλάνο για μια τελευταία φορά και άλλα…

Μαρίνα Μπενέκου

Τα viral της ημέρας: Το φιλί ενός σκύλου με έναν καρχαρία και άλλα…

Μαρίνα Μπενέκου

Viral: Μια διαρροή…χυμού, ένας σκύλος- ζογκλέρ και το κούγκαρ που πήρε έναν άνδρα στο κατόπι

Μαρίνα Μπενέκου

Τα viral της ημέρας: Το φίδι που σκόρπισε τον τρόμο σε μια πόλη και άλλα…

Μαρίνα Μπενέκου

Τα viral της ημέρας: Η ζηλιάρα γάτα, το μωρό-πιανίστας και η εκδίκηση ενός σκύλου

Μαρίνα Μπενέκου

Τα viral της ημέρας: Ο σκύλος- πιανίστας, η πανέξυπνη αγελάδα και μια έκπληξη γενεθλίων που πήγε στραβά

Μαρίνα Μπενέκου

Τα viral της ημέρας: Ο αστείος τρόπος που ένας μπαμπάς χτενίζει την κόρη του και τα «καλούδια» που έστειλε ο Μπέζος στο διάστημα

Μαρίνα Μπενέκου

TikTok: Εταιρεία θησαύρισε φτιάχνοντας «ψεύτικους» ινφλουένσερς

Μαρίνα Μπενέκου

Τα viral της ημέρας: Το κοριτσάκι που πέτυχε τον πιλότο μπαμπά της σε πτήση και άλλα…

Μαρίνα Μπενέκου