Ελεύθερος Τύπος
ΕΛΛΑΔΑ

Ο δήμαρχος Τρικκαίων «σόκαρε» με την ευαισθησία του – Πώς ζήτησε συγγνώμη από τους δημότες

Newsroom eleftherostypos.gr

Συγγνώμη από τους δημότες ζήτησε ο δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου και δεν έμεινε μόνο στα λόγια καθώς ανακοίνωσε πως θα δώσει τέσσερις μήνες δωρεάν νερό.

Ο κ. Δημήτρης Παπαστεργίου ζήτησε συγγνώμη από τους κατοίκους εξαιτίας των προβλημάτων στην υδροδότηση που έχουν προκαλέσει έργα της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Τρικάλων:

«Στην οδό Απόλλωνος γίνανε πολλά λάθη, θα πρέπει να μάθουν οι υπηρεσίες να συνεννοούνται. Κάλεσα τους υπεύθυνους ο ίδιος και τους ζήτησα σε πολύ αυστηρό τόνο να είναι πιο προσεκτικοί, γιατί πρόκειται για μια κατάσταση που δεν τιμάει το πρόσωπο της υπηρεσίας και του Δήμου. Ήταν ένας συνδυασμός ασυνεννοησίας και ατυχίας, θα πρέπει να προβληματίσει και τον εργολάβο και τη ΔΕΥΑΤ αν θα μπορέσουμε με τέτοιους ρυθμούς να βγάλουμε πέρα ένα τέτοιο μεγάλο έργο. Οι κάτοικοι έχουν ταλαιπωρηθεί και έχουν δίκιο, γι αυτό και τους ζητώ δημοσίως συγγνώμη, όπως έπραξα και με επιστολή την οποία τους έχω αποστείλει».

Με επιστολή που δημοσιεύει το trikalavoice.gr, ο κ. Παπαστεργίου κάνει γνωστό ότι οι κάτοικοι και οι επαγγελματίες στην οδό Απόλλωνος θα έχουν δωρεάν νερό για τους επόμενους τέσσερις μήνες.

Προτεινόμενα για εσάς

Επιστολή ΚΕΔΕ σε Θεοδωρικάκο: «Είχαμε ένα πολύτιμο και ειλικρινή συνεργάτη»

Ελεύθερος Τύπος NewsRoom

Δημήτρης Παπαστεργίου: Οι δήμοι εξασφάλισαν αξιοπρεπή διαβίωση  σε 780.000 συμπολίτες μας

Δημήτρης Ντόγκας

Νέος πρόεδρος της ΚΕΔΕ ο δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου

Ελεύθερος Τύπος NewsRoom

O δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου νέος πρόεδρος της ΚΕΔΕ

Ελεύθερος Τύπος NewsRoom