Ελεύθερος Τύπος
ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ στον Πηνειό: Βρέθηκαν κι άλλα ανθρώπινα οστά

Θρίλερ στον Πηνειό: Βρέθηκαν κι άλλα ανθρώπινα οστά

Newsroom eleftherostypos.gr

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της ανεύρεσης ανθρώπινων οστών στον Πηνειό, κοντά στο φράγμα της Γυρτώνης, καθώς βρέθηκαν κι άλλα οστά στο ίδιο σημείο.

Μετά τα ευρήματα της περασμένης Τρίτης, όταν και συλλέχθηκαν οστά που κατά τις πρώτες πληροφορίες ανήκουν σε άνδρα, χθες οι εργαζόμενοι στην περιοχή βρέθηκαν μπροστά και σε άλλα μακάβρια ευρήματα.

Τα οστά που βρέθηκαν στον Πηνειό

Υπενθυμίζεται πως πριν την ολοκλήρωση των εργασιών της Τρίτης, οι εργαζόμενοι στο σημείο καθαρισμού της πλωτής κατασκευής συγκράτησης φερτών υλικών στο ποτάμι του Πηνειού, πριν το φράγμα εντόπισαν έναν σκελετό. Συγκεκριμένα, βρήκαν ένα κρανίο μέσα στη λάσπη, κάλτσες με οστά, το κάτω μέρος μιας φόρμας που είχε επίσης οστά και υπολείμματα οστών, όπως και ένα ροζ παπούτσι αθλητικό. Από εκείνη την στιγμή και έπειτα οι εργασίες καθαρισμού γίνονται προσεκτικά, κάτι που ζήτησε και η ΕΛ.ΑΣ. με έγγραφό της προς την αρμόδια υπηρεσία.

Η ιστορία περιπλέκεται ακόμη περισσότερο, με την ιατροδικαστική υπηρεσία αρχικά να καλείται να δώσει μία πρώτη εκτίμηση για τα νέα ευρήματα και τον έλεγχο DNA που θα γίνει στην Αθήνα, να ρίχνει το καθοριστικό «φως» στην υπόθεση, όπως αναφέρει το onlarissa.gr.

Προτεινόμενα για εσάς

Μυστήριο στο Άγιο Όρος: Βρέθηκαν γυναικεία οστά σε παρεκκλήσι

Evanthia Karra

Σοκ στις όχθες του Πηνειού: Βρέθηκε πτώμα γυναίκας

Ανδρέας Ντίνης

Ταυτοποιήθηκε το πτώμα που ανασύρθηκε από τον Πηνειό – Ανήκει σε 57χρονο

Θρίλερ με πτώμα που βρέθηκε στον Πηνειό

Φρίκη στην Λέσβο: Ανθρώπινα οστά στην μέση του δρόμου [σκληρές εικόνες]

Ανδρέας Ντίνης

Κακοκαιρία: Φούσκωσε ο Πηνειός στα Τρίκαλα, συναγερμός για την άνοδο στάθμης νερού σε ποτάμια στο Άργος

Μιχάλης Μάρδας