Ελεύθερος Τύπος
ΕΛΛΑΔΑ

Τζίνα Αλιμόνου-Παύλος Βαρδινογιάννης: Τι αποφάσισε το δικαστήριο για την διατροφή

Φυλάκιση 7 μηνών με αναστολή στον Παύλο Βαρδινογιάννη – Παραβίασε δικαστική απόφαση για επιστροφή των παιδιών

Newsroom eleftherostypos.gr

Ο Παύλος Βαρδινογιάννης και η Τζίνα Αλιμόνου δεν έχουν ολοκληρώσει ακόμα όλες τις προστριβές τους και μοιάζει οι συναντήσεις τους στα δικαστήρια να έχουν ακόμα μέλλον.

Το τελευταίο επεισόδιο εκτυλίχθηκε πριν από λίγες εβδομάδες, όταν εκδικάστηκαν στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε ο επιχειρηματίας κατά της ηθοποιού και αφορούσαν αποκλειστικά τη μηνιαία διατροφή που καταβάλλει από πέρυσι το καλοκαίρι, όταν πέτυχε να μειώσει προσωρινά το αρχικώς επιδικασθέν ποσό από τα 34.000 στα 18.000 ευρώ. Με την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων ο Παύλος Βαρδινογιάννης, που αυτή την περίοδο βρίσκεται στην Αμερική, ζητούσε το ποσό αυτό να μειωθεί κατά 11.000 ευρώ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα, το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα για μείωση του ποσού της μηνιαίας διατροφής στο ποσό των 7.000 ευρώ, κι έτσι ο Παύλος Βαρδινογιάννης θα συνεχίσει να καταβάλλει στην Τζίνα Αλιμόνου 18.000 ευρώ μηνιαίως μέχρι τον ερχόμενο Οκτώβριο, όπου και θα συζητηθεί ξανά στο Εφετείο η υπόθεση.

Ο Παύλος Βαρδινογιάννης στις αρχές του επόμενου μήνα θα έρθει στην Ελλάδα για να πάρει τα τέσσερα παιδιά του για δύο εβδομάδες διακοπών. Τον Αύγουστο θα έχει άλλες 15 ημέρες μαζί τους, σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου που αφορά τη συνύπαρξη με τα παιδιά του. Δεν είναι γνωστό αν κάποιες από αυτές τις μέρες των διακοπών θα βρεθεί μαζί τους και η Τζίνα Αλιμόνου.

Προτεινόμενα για εσάς

Φυλάκιση 7 μηνών με αναστολή στον Παύλο Βαρδινογιάννη – Παραβίασε δικαστική απόφαση για επιστροφή των παιδιών

Δημήτρης Κατσάκος