Ελεύθερος Τύπος
ΕΛΛΑΔΑ

Απειλεί να αυτοκτονήσει η μητέρα της Λίνας Κοεμτζή [βίντεο]

Απειλητικά μηνύματα καταγγέλλει πως δέχεται η αδερφή της Λίνας Κοεμτζή: «Σταματήστε, θα σας βρει μεγάλο κακό...»

Newsroom eleftherostypos.gr

Η μητέρα της Λίνας Κοεμτζή, της φοιτήτριας που πριν από περίπου δύο χρόνια αυτοκτόνησε, πέφτοντας από τον ένατο όροφο της φοιτητικές εστίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου στη Θεσσαλονίκη, απειλεί να βάλει τέλος στην ζωή της.

Σύμφωνα με το Star.gr η γυναίκα ζητά να ανοίξει και πάλι η υπόθεση της κόρης της, ώστε να φωτιστούν οι σκοτεινές πτυχές γύρω από τον θάνατό της.

Αρχικά ο θάνατος της άτυχης φοιτήτριας είχε αποδοθεί σε αυτοκτονία, όμως γρήγορα ήρθαν στο φως στοιχεία για το θάνατό της που έδειχναν ότι ενδεχομένως να πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Οι δικαστικές αρχές μάλιστα είχαν ξεκινήσει έρευνες για τις συνθήκες που οδήγησαν την νεαρή κοπέλα στην τραγική αυτή απόφαση, όμως οι έρευνες αυτές σταμάτησαν πρόσφατα, προκαλώντας το ξέσπασμα της μητέρας της.

Το χρονικό της υπόθεσης

Ήταν 28 Νοεμβρίου του 2016 όταν η 22χρονη φοιτήτρια έπεσε από τον 9ο όροφο της φοιτητικής εστίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου.

Η 22χρονη κοπέλα λίγο καιρό πριν «φύγει» από τη ζωή, είχε πέσει θύμα cyber bullying, λόγω ενός video και κάποιων προσωπικών της φωτογραφιών που είχαν διαρρεύσει στο διαδίκτυο.

Η οικογένειά της ξεκίνησε μια έρευνα σε βάθος από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς είχαν ενδείξεις ότι μπορεί ο θάνατός της να μην ήταν αυτοκτονία. Η μητέρα της Λίνας (Γαλήνης) Κοεμτζή, αμφισβήτησε από την αρχή πως η κόρη της έβαλε τέλος στη ζωή της.

Όπως αποκάλυψε η Σταυρούλα Τομπάζη, τη μοιραία ημέρα «η Γαλήνη δούλευε μαζί με μια φίλη της. Ήταν πολύ καλά, χόρεψαν, τραγούδησαν, έφαγαν και μετά συναντήθηκε με τον φίλο της. Ήταν περίπου 20:30 το βράδυ. Δεν ξέρω τι είπαν, η Γαλήνη έφυγε από εκεί, πήρε το λεωφορείο, πήγε στην εστία στο δωμάτιό της στον 7ο όροφο, πήρε φαγητό στην συγκάτοικό της, μπαίνει μέσα και της λέει έρχομαι σε πέντε λεπτά, πετιέμαι μέχρι τον 9o. Ανεβαίνει η Γαλήνη στον 9o όροφο και δεν κατέβηκε ποτέ. Τι συνέβη στον 9ο όροφο, δεν μπορώ να ξέρω», είχε πει σε συνέντευξή της.

Τι είπε ο σύντροφος της Λίνας

Η Λίνα, σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας, συναντήθηκε μαζί με τον σύντροφό της στις 20:30. Το ραντεβού διήρκεσε έως τις 21:30.

Σε αυτό συζήτησαν κάποια θέματα που είχαν προκύψει εκείνη την ημέρα. Έγινε το ραντεβού, τελείωσε και ένα τέταρτο μετά την πήρε τηλέφωνο και της εξομολογήθηκε ότι συνεχίζει να την αγαπά και θέλει να είναι μαζί.

Προτεινόμενα για εσάς

Λίνα Κοεμτζή: Στο αρχείο η δικογραφία για το θάνατο της φοιτήτριας

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Θάνατος Λίνας Κοεμτζή: Κατέθεσε ως ύποπτος ο πρώην σύντροφός της

Evanthia Karra

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της Λίνας Κοεμτζή: Ταυτοποίησαν τους αποστολείς των απειλητικών μηνυμάτων

Ελεύθερος Τύπος NewsRoom

Καταδίκη για την υπόθεση της Λίνας Κοεμτζή και επικήρυξη δυο υπόπτων

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Μητέρα Λίνας Κοεμτζή: Με απείλησαν μπροστά στον τάφο του παιδιού μου

Ελεύθερος Τύπος NewsRoom

«Με απείλησαν»: Τι καταγγέλλει η μητέρα της Λίνας Κοεμτζή

Evanthia Karra

Νέα στοιχεία για τον θάνατο της Λίνας Κοεμτζή το 2016 στη Θεσσαλονίκη

Δημήτρης Κατσάκος

Απειλητικά μηνύματα καταγγέλλει πως δέχεται η αδερφή της Λίνας Κοεμτζή: «Σταματήστε, θα σας βρει μεγάλο κακό…»

Evanthia Karra

Υπόθεση Κοεμτζή: Η μαρτυρία–«φωτιά» και το επίμαχο στικάκι

George Michaelides