Ελεύθερος Τύπος
ΕΛΛΑΔΑ

Μαρτυρία για την εξαφάνιση φαντάρου: Μου είπε είχε θέματα με κάτι δοκίμους

Μαρτυρία για την εξαφάνιση φαντάρου: Μου είπε είχε θέματα με κάτι δοκίμους

Newsroom eleftherostypos.gr

Σοκ προκαλούν οι μαρτυρίες για τον 23χρονο φαντάρο Τάκη Κολλιαδέλη, οποίος εξαφανίστηκε όταν επέβαινε στο πλοίο «Νήσος Ρόδος», που εκτελούσε δρομολόγιο από Χίο για Πειραιά.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star πολύ στενός φίλος του αγνοούμενου ανέφερε:

«Μου είχε πει ότι είχε κάποιο θέμα με κάτι δόκιμους. Με κάποιους είχε τσακωθεί, για ποιο λόγο δεν ξέρω. Για καψώνι; Όταν ήρθε Χαλκίδα με άδεια, μου λέει δεν είμαι πολύ καλά, του είχα πει πάρε την αναβολή, μην πιέζεσαι» είπε χαρακτηριστικά ο Βαλάντης Ρόδης.

Όσο για την τελευταία τους συνομιλία, ο στενός φίλος του 23χρονου ανέφερε πως αυτή έγινε τα μεσάνυχτα της περασμένης Πέμπτης, όπου και βρισκόταν πάνω στο πλοίο.

«Στις 1:24 ήταν η τελευταία μας επαφή. Μου λέει είμαι στο πλοίο, θα έρθω να σε δω αύριο. Μου μίλαγε μια χαρά. Τον παίρνω τηλέφωνο το πρωί… τίποτα», πρόσθεσε ο κολλητός του.

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, όλες οι μαρτυρίες από το κοντινό του περιβάλλον κάνουν λόγο για ένα φοβισμένο παιδί, το οποίο δεν μπορούσε να ζήσει άλλο μέσα στο στρατόπεδο, καθώς με κάποιους είχε τσακωθεί. Γι’ αυτό άλλωστε και ζήτησε να πάρει αναβολή, ώστε να επιστρέψει στην ασφάλεια των γονιών του και των φίλων του.

Πέρα από το μυστήριο της εξαφάνισης, ο στενός φίλος του Τάκη Κολλιαδέλη έκανε μία ακόμη αποκάλυψη που προκαλεί πολλά ερωτηματικά.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος ανέφερε πως το κινητό τηλέφωνο του 23χρονου ενεργοποιήθηκε το Σάββατο για κάποιες ώρες και μετά έκλεισε και πάλι.

«Τον πήρε η μάνα μου κατά τις 8.30 – 9.00. Το κινητό του χτύπησε 3 φορές και μετά απενεργοποιήθηκε» είπε και συνέχισε, «υπάρχουν πιθανότητες να είναι ζωντανός, να ήθελε να κρυφτεί από μόνος του. Να πάει κάπου να μην τον κυνηγάνε, μέχρι να δώσει κάποιο σημείο ζωής».

Διαβάστε ακόμα: Τι δηλώνει ο πατέρας του φαντάρου που εξαφανίστηκε στο «Νήσος Ρόδος»- Γιατί φοβόταν για τη ζωή του;

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]