Ελεύθερος Τύπος
ΕΛΛΑΔΑ

Κούγιας για δολοφονία 19χρονου στο Μαρούσι: Δήθεν σενάριο μιας δήθεν ληστείας

Κούγιας για τον θάνατο μητέρας και αδερφού Μαυρίκου: Ολοκλήρωση του δράματος

Το γραφείο του γνωστού ποινικολόγου, Αλέξη Κούγια, είναι αυτό που αναλαμβάνει την υπεράσπιση της πολιτικής αγωγής για τους γονείς και τους συγγενείς του δολοφονηθέντος 19χρονου από αγνώστους δράστες, στην Πλατεία Ηρώων στο Μαρούσι.

Η εντολή που έχει λάβει το δικηγορικό γραφείο, όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση είναι να συνεισφέρει στην έρευνα της ΕΛ.ΑΣ., προκειμένου να αποκαλυφθούν οι δράστες και να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη, η οποία θα τους κρίνει. Αναφέρεται, δε, στην ανακοίνωση ότι ο 19χρονος είχε αποφοιτήσει από το Αρσάκειο και ετοιμαζόταν να πάει φαντάρος και διευκρινίζει ότι δεν γίνεται αποδεκτό το σενάριο της «δήθεν ληστείας», αφήνοντας ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα.

 Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Το δικηγορικό μας γραφείο ανέλαβε την υπεράσπιση της πολιτικής αγωγής για τους γονείς και τους συγγενείς του δολοφονηθέντος 19χρονου από αγνώστους, ακόμη, δράστες, στην Πλατεία Ηρώων στο Μαρούσι.

Η εντολή, την οποία έχουμε λάβει, είναι να βοηθήσουμε την Eλληνική Αστυνομία στο έργο του να αποκαλύψει και να οδηγήσει στη Δικαιοσύνη τους δράστες της πρωτοφανούς για τα ελληνικά δεδομένα αυτής εγκληματικής συμπεριφοράς.

Έχουμε λάβει, επίσης, εντολή να υπερασπίσουμε τη μνήμη του θύματος, ο οποίος ήταν γόνος μιας ιδιαίτερα αξιόλογης, αξιοπρεπούς και εύπορης οικογένειας, η οποία είχε δώσει άριστη παιδεία και αγωγή στο παιδί τους (είχε μόλις αποφοιτήσει από το Αρσάκειο και ετοιμαζόταν να πάει στρατιώτης) και ο οποίος παρά το νεαρό της ηλικίας του είχε πρωταγωνιστήσει μαζί με γόνους γνωστών πολιτικών οικογενειών (ακόμη και μελών της σημερινής κυβερνήσεως) σε μαθητικούς αγώνες με τελευταία συμμετοχή του τη διαδήλωση των μαθητών στο Υπουργείο Παιδείας στο Μαρούσι, διαμαρτυρόμενος για τις αλλαγές στον τομέα της παιδείας.

Η υπεράσπισή μας, λόγω των πληροφοριών τις οποίες έχει, δεν αποδέχεται το δήθεν σενάριο της δήθεν ληστείας, το οποίο διαχέεται στα ΜΜΕ και αναμένουμε από την Ελληνική Αστυνομία την άμεση αποκάλυψη των δραστών».

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

Προτεινόμενα για εσάς

Κορωνοϊός: Σχεδόν 2.000 παραβάσεις για άσκοπες μετακινήσεις σε 24 ώρες

Tinad

Από ύψος 50 μέτρων έπεσε η 20χρονη που βρέθηκε νεκρή στο Παλαιόκαστρο

Tinad

Αυτό είναι το κείμενο–απάτη που φτάνει στο email ως δήθεν επιστολή της ΕΛΑΣ

Μιχάλης Μάρδας

Απαγόρευση κυκλοφορίας: 1.400 παραβάσεις και 7 συλλήψεις σε ένα 24ωρο

Tinad

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Βεβαιώθηκαν 556 παραβάσεις μέσα σε εννέα ώρες

Tinad

ΕΛ.ΑΣ: Ψάχνουν… ύποπτες επαφές στο δρόμο – Ελέγχονται καθημερινά 10 με 20 περιπτώσεις

Ανδρέας Ντίνης

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Βεβαιώθηκαν 389 παραβάσεις την Παρασκευή

Tinad

Απάτες και κορωνοϊός: Πώς θα τις καταλάβετε, τι πρέπει να κάνετε

Μιχάλης Μάρδας

Κορωνοϊός: Η Κίνα έστειλε 20.000 μάσκες για τους αστυνομικούς

Tinad