ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ
ΕΛΛΑΔΑ

«Η Λαγούδη δολοφονήθηκε και μεταφέρθηκε στο πίσω κάθισμα» – Σοκάρουν οι αποκαλύψεις του πρώην υπαρχηγού της Πυροσβεστικής

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση Λαγούδη: Γιατί η ανακρίτρια κάλεσε την κόρη της

Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις του πρώην υπαρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος Ανδριανού Γκουρμπάτση που μίλησε αποκλειστικά στην «Espresso» για το θρίλερ του θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη και υποστηρίζει  ότι η 44χρονη δολοφονήθηκε και το πτώμα της μεταφέρθηκε από τρίτο ή τρίτους, στα πίσω καθίσματα του αυτοκινήτου της!

«Όσο περισσότερο εξετάζω, αναλύω και αξιολογώ τα θερμικά εγκαύματα, τους δείκτες καύσης και άλλα στοιχεία και ευρήματα στο χρυσαφί Ford Ka μέσα στο οποίο βρέθηκε νεκρή η Λαγούδη, τόσο διαπιστώνω ότι πρόκειται για δολοφονία»!

Σύμφωνα με τον κ. Γκουρμπάτση, μία από τις ενδείξεις που πιστεύει ότι ενισχύουν την εκδοχή αυτή, αποτελεί ο δείκτης καύσης πάνω στη ζώνη ασφαλείας του συνοδηγού: «Εκεί υπάρχει ένα εντύπωμα που έχει προκύψει από την κάπνα που «γέννησε» η φωτιά μέσα στο όχημα. Πρόκειται για μια χαρακτηριστική οριζόντια γραμμή, κάτω από την πόρπη της ζώνης ασφαλείας του συνοδηγού. Η ζώνη βρέθηκε ανοιχτή, αλλά έτσι ήταν αδύνατο να αποτυπώθηκε η ευθεία γραμμή της αιθάλης. Γι’ αυτό πιστεύω πως την ώρα που ξεπήδησαν οι φλόγες, η πόρπη της ήταν κουμπωμένη στη σταθερή υποδοχή της στο αριστερό μέρος του καθίσματος του συνοδηγού, πιθανόν από το κάθισμα του οδηγού».

Σύμφωνα με τον ίδιο, για να είναι φορεμένη η ζώνη ασφαλείας, προφανώς κάποιος καθόταν στη θέση του συνοδηγού κι αυτό το άτομο δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από το θύμα, το οποίο εισέπνευσε μονοξείδιο και πέθανε.

«Το μονοξείδιο είναι ένα ύπουλο θανατηφόρο αέριο, καθώς είναι άοσμο. Στην αρχή προκαλεί ίλιγγο στο άτομο που το εισπνέει, στη συνέχεια αναισθησία και τέλος επιφέρει τον θάνατο. Πιστεύω πως η Ειρήνη μεταφέρθηκε και τοποθετήθηκε στο πίσω κάθισμα για να σκηνοθετηθεί με τον τρόπο αυτό αυτοχειρία».

Στο μεταξύ, ερωτήματα προκαλεί ένα μυστηριώδες μήνυμα που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα στις 17 Ιανουαρίου καθώς, αν και τότε δεν είχαν γίνει ακόμη γνωστά πολλά για την υπόθεση, παρ’ όλα αυτά ο άνθρωπος που το έγραψε αναφερόταν σε συγκεκριμένα στοιχεία που δεν είχαν δημοσιοποιηθεί.

«Πω πω. Κουραστικό καταντάει. Τελικά πιστεύω ότι αυτοκτόνησε και αφού αυτοκτόνησε ήθελε να σβήσει τα πάντα. Η οικογένειά της δεν το δέχεται γιατί δε μπορεί να δεχτεί ότι έβαλε πάνω από αυτούς τον γιατρό. Νόμιζε ότι με αυτό τον τρόπο θα εκδικηθεί τον γιατρό για αυτό και του έστειλε μήνυμα για να τον γεμίσει με ενοχές, για αυτό μετά από τέσσερα χρόνια ξαφνικά θυμήθηκε να ενημερώσει και τη γυναίκα του γιατρού. Το κινητό το πέταξε η ίδια γιατί δεν ήθελε να δουν πόσο παρακαλούσε τον γιατρό που την χώριζε συνέχεια. (…) Έκατσε στο πίσω κάθισμα συμβολικά για να δείξει στον γιατρό ότι πάντα την είχε δεύτερη», αναφέρει μεταξύ άλλων το μήνυμα.

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

Προτεινόμενα για εσάς

Υπόθεση Λαγούδη: Στην αντεπίθεση ο γιατρός – Έχει στηθεί σκευωρία

Δημήτρης Κατσάκος

Aπειλούν την οικογένεια της Λαγούδη: «Ψάχνουμε σφαίρες για τον λαγό»

Ανδρέας Ντίνης

Οργή από την κόρη της Λαγούδη: Βρείτε τον φονιά ή τους φονιάδες για να ηρεμήσει η ψυχή μας

Μιχάλης Μάρδας

Απειλές δέχεται η οικογένεια της Ειρήνης Λαγούδη – Τι λέει ο αδερφός της

Μιχάλης Μάρδας

Υπόθεση Λαγούδη: Νέες αποκαλύψεις και ανατροπές – Τι είπε ο δικηγόρος της οικογένειας

Ανδρέας Ντίνης

Συγκλονίζει η κόρη της Λαγούδη: Άκουσα την μητέρα μου να ζητά πίσω τα λεφτά της

Μιχάλης Μάρδας

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση Λαγούδη: Γιατί η ανακρίτρια κάλεσε την κόρη της

Δημήτρης Κατσάκος

«Αυτοί είναι οι δολοφόνοι της Ειρήνης Λαγούδη» – Τι αποκαλύπτει ο δικηγόρος

George Michaelides

Τι λέει ο γιος της Ειρήνης Λαγούδη ένα χρόνο μετά τον θάνατό της

Μιχάλης Μάρδας