Ελεύθερος Τύπος
ΕΚΛΟΓΕΣ

Ο υποψήφιος δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος καλεί τους πολίτες να ψηφίσουν την Κυριακή

Ο υποψήφιος δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος καλεί τους πολίτες να ψηφίσουν την Κυριακή

Newsroom eleftherostypos.gr

Ο δήμος Κηφισιάς είναι ένας από τους δήμους όπου δεν σημειώθηκε πλειοψηφία από κάποιο σχηματισμό στο δημοτικό συμβούλιο. Ήταν άλλωστε αρκετοί οι σχηματισμοί που διεκδικούσαν τη δημαρχία. Στον δεύτερο γύρο θα αναμετρηθούν ο κύριος Χιωτάκης και ο κύριος Γιώργος Θωμάκος.

Ο πρώτος διετέλεσε δήμαρχος ως το 2014. Ο δεύτερος είναι ο ενεργός δήμαρχος και διεκδικεί μια δεύτερη απανωτή θητεία. Με επιστολή που απέστειλε, απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους κατοίκους του δήμου Κηφισιάς να πάνε στις κάλπες την Κυριακή.

Ιδίως αυτοί που δεν πήγαν να ψηφίσουν την Κυριακή που πέρασε, μα και αυτοί που στήριξαν σε πρώτη φάση κάποιον άλλο υποψήφιο. Ο κύριος Γιώργος Θωμάκος αναφέρει επιγραμματικά τα πεπραγμένα του στην ηγεσία του δήμου και προτρέπει τους πολίτες να επιλέξουν σοφά τον δήμαρχό τους για την επόμενη τετραετία.

Αναλυτικά όσα αναφέρει στην επιστολή-κάλεσμα ο κύριος Γιώργος Θωμάκος:

«Συμπολίτισσες και Συμπολίτες,

Την Κυριακή που πέρασε, εκλέξατε τους σαράντα ένα (41) Δημοτικούς Συμβούλους του Δήμου μας. Περισσότεροι από εννιακόσιοι (900) συμπολίτες μας υποψήφιοι διεκδίκησαν την ψήφο μας.

Απευθύνω συγχαρητήρια σε όσους εκτέθηκαν θαρραλέα στη δημοκρατική διαδικασία κι ευχαριστίες σε όσους πολίτες προσήλθαν στις κάλπες.

Η πληθώρα υποψηφίων μείωνε εξ αρχής τη δυνατότητα εξασφάλισης πλειοψηφιών και πράγματι καμία δημοτική παράταξη, δεν μπόρεσε να συγκεντρώσει πλειοψηφία στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο, ούτε καν να πλησιάσει.

Την ερχόμενη Κυριακή 2 Ιουνίου, το δίλημμα είναι πολύ πιο καθαρό, απ’ ό,τι πριν περίπου 5 χρόνια: τώρα, επιλέγετε ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ, ανάμεσα σε ΔΥΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.

Είναι εύκολο να συγκρίνετε την κατάσταση σε όλους τους τομείς, ανάμεσα στην περίοδο 2010-2014 (Διοίκηση Χιωτάκη) και 2015-2019 (Διοίκηση Θωμάκου).

Εξηγήσαμε πόσο ενισχύθηκε οικονομικά ο Δήμος μας τα τελευταία χρόνια, ώστε να έχουν ήδη προκηρυχθεί εξήντα ένα (61) τεχνικά έργα, μελέτες και υπηρεσίες. Ταυτόχρονα, μειώναμε διαρκώς τα δημοτικά τέλη και πετύχαμε αρκετές καινοτομίες. Ενδεικτικά: πολύ σύντομα πέντε (5) ιδιωτικά περιπολικά και πεζοί φύλακες θα περιπολούν σε Κηφισιά, Νέα Ερυθραία και Εκάλη.

Απέναντι στον πρώην Δήμαρχο, που ισοπεδώνει το έργο μας και ζητά τη ρεβάνς του 2014, εμείς διεκδικούμε δικαιωματικά τη δυνατότητα ολοκλήρωσης του έργου μας. Τα 12 χρόνια του στη Διοίκηση του Δήμου είναι υπεραρκετά. Άλλωστε ήδη, ο συνδυασμός του έχασε περισσότερες από 5.000 ψήφους, ποσοστό μεγαλύτερο του 17%.

Θα υπηρετήσουμε τον Δήμο μας, με ισότιμες συνεργασίες με τις δημοτικές παρατάξεις, τις οποίες καλούμε από σήμερα. Η αλαζονική διοίκηση του πρώην Δημάρχου δεν μπορεί να τις εγγυηθεί. Υπήρξε αντίθετος ακόμα και στον δημοκρατικό θεσμό των Συνοικιακών Συμβουλίων, καλώντας τους πολίτες να μην συμμετέχουν!

Τέλος, απευθύνω έκκληση προς όσους δεν θέλησαν ή δεν μπόρεσαν να ψηφίσουν την προηγούμενη Κυριακή, να προσέλθουν, όπως όλοι μας, την επόμενη, δίνοντάς μου τη δύναμη, ώστε με τις επιθυμητές συνεργασίες, να συνεχίσουμε να υπηρετούμε ΔΗΜΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ, ΕΝΤΙΜΟ ΜΕ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΕΡΓΑ!

Με Εκτίμηση και Φιλικούς Χαιρετισμούς,

Γιώργος Θωμάκος

Δήμαρχος Κηφισιάς και Υποψήφιος».

Προτεινόμενα για εσάς

Κηφισιά: Καθημερινό πρόβλημα τα αγριογούρουνα – «Πλησίασαν μητέρα με μωρό στο καρότσι και τη μύριζαν»

Γιώργος Θωμάκος: Οφείλουμε να απαιτήσουμε μεγάλα έργα στα βόρεια προάστια- Μιλά στον Ε.Τ. ο δήμαρχος Κηφισιάς

Δημήτρης Ντόγκας

Κορωνοϊός: Καταθέτει τον μισό μισθό του ο δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος στον ειδικό λογαριασμό

Ελεύθερος Τύπος NewsRoom

Γιώργος Θωμάκος: Μια δυναμική δημοτική αρχή, με μεγάλο έργο και πλατιά αποδοχή στην Κηφισιά

Μια δυναμική δημοτική αρχή, με μεγάλο έργο και πλατιά αποδοχή στην Κηφισιά

Εκατοντάδες κόσμου στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Κηφισιάς του νυν Δημάρχου Γιώργου Θωμάκου

Παράσταση νίκης για τον συνδυασμό του νυν Δημάρχου Κηφισιάς Γιώργου Θωμάκου