Ελεύθερος Τύπος
ΔΙΕΘΝΗ

«Πρόδωσαν τον κόσμο του ΔΗΚΟ» – Οργισμένη ανακοίνωση για την αποστασία των «5»

Newsroom eleftherostypos.gr

Πυρ και μανία είναι η ηγεσία του ΔΗΚΟ με την απόφαση των τριών βουλευτών και των δύο στελεχών να αποχωρήσουν από το κόμμα.

Η ηγεσία του κόμματος κάνει πλέον λόγο για προδοσία.

«Η απόφαση των 5 στελεχών να εγκαταλείψουν το ΔΗΚΟ και να προδώσουν τον κόσμο του Κόμματος, που τους ανέδειξε και τους στήριζε για τόσα χρόνια, είναι μια προκλητική πράξη αποστασίας. Ως συνήθως, οι αποστάτες εξυπηρετούν τους σχεδιασμούς αυτών που υπονομεύουν διαχρονικά το ΔΗΚΟ, ενοχλημένοι από την ορθότητα των θέσεων του Κόμματος και από την επιμονή του για διεκδικητική πολιτική στο Κυπριακό και για προστασία της μεσαίας τάξης», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Στη συνέχει θίγεται ο χρόνος που επέλεξαν να αποστασιοποιηθούν στο μέσο των απειλών και ενεργειών της Τουρκίας και της πανδημικής οικονομικής κρίσης, αλλά και παραμονές της εκλογικής μάχης στην Αγλαντζιά.

«Φανερώνει ότι η αποστασία εξυπηρετεί μόνο όσους πολεμούν το ΔΗΚΟ και αφήνει εκτεθειμένους τους αποστάτες, τόσο στα μάτια των ΔΗΚΟικών, όσο και στα μάτια ολόκληρης της κοινωνίας. Αυτό που οι αποστάτες ξέχασαν, είναι ότι το ΔΗΚΟ είναι ο κόσμος του, οι αρχές του, οι θέσεις του. Όσο το υπονομεύουν, δυναμώνει. Όσο το πολεμούν, νικά», καταλήγει η ανακοίνωση.

Επίσης το ΔΗΚΟ με νέα του ανακοίνωση επιτίθεται στο ΔΗΣΥ. Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Καλό θα ήταν, την ανακοίνωση του ο ΔΗΣΥ, να την στείλει πρώτα στους βουλευτές του, οι οποίοι εδώ και μέρες ενημέρωναν διάφορους συνομιλητές τους, για την επικείμενη αποστασία, περηφανευόμενοι μάλιστα ότι είχαν δει και τη σχετική επιστολή των αποστατών.

Ας πάψουν πια να υποτιμούν τη νοημοσύνη μας, αλλά και τη νοημοσύνη της
κοινωνίας. Άλλωστε, η χρονική συγκυρία της συντονισμένης αποστασίας καταμαρτυρεί ποιων
τα συμφέροντα εξυπηρετούν οι αποστάτες. ΚΑΙ αυτή η νέα προσπάθεια διάσπασης του ΔΗΚΟ θα αποτύχει, όπως απέτυχαν όλες οι προηγούμενες».

Προηγουμένως μ ε ανακοίνωση του ο ΔΗΣΥ καλεί τον κ. Παπαδόπουλο να εγκαταλείψει την τακτική της λανθάνουσας και παραπλανητικης επίρριψης ευθυνών προς τρίτους, όπως λέει ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου κ. Γιώργου Χατζηγεωργίου.

Ο κ. Χατζηγεωργίου κάλεσε επίσης τον Πρόεδρο του ΔΗΚΟ, να φροντίσει τα του οίκου του, όπως οφείλει να πράττει κάθε αρχηγός κόμματος.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr