Ελεύθερος Τύπος
ΔΙΕΘΝΗ

Ο Πρίγκηπας Ουίλιαμς δήλωσε πως εχει παλέψει σκληρά στη ζώή του και εξόργισε τους Άγγλους

Στα …«ντε φορμέ» της πρέπει να είναι αυτές τις μέρες η δημοφιλία της Βασιλική Οικογένειας στην Μεγάλη Βρετανία, καθώς μετά την ανακοίνωση της ανακαίνισης αξίας 431 εκατομμυρίων στο παλάτι που θα πληρώσουν οι φορολογούμενοι, ήρθε μια νέα αφορμή για να εξοργιστούν οι πολίτες.

Αυτή, ήταν η δήλωση του πρίγκιπα Ουίλιαμ, ο οποίος σε μια ομιλία του στο Βιετναμ ανέφερε ότι έχει παλέψει σκληρά στη ζωή του

Ο διάδοχος του θρόνου είπε πως ήταν δύσκολο για εκείνον από εργένης να προσαρμοστεί σε μια ζωή έγγαμου πατέρα με δύο παιδιά, ενώ τόνισε ότι έχει παλέψει για να τα καταφέρει στο θέμα της πατρότητας. Δηλώσεις που εξόργισαν τους Άγγλους, οι οποίοι σχολίασαν καταλλήλως στο Twitter:

– «Αυτός ο άνθρωπος δεν γνωρίζει καν την έννοια της λέξης αγώνας».

– «Αυτός ο άνθρωπος δεν έχει ιδέα τι σημαίνει να παλεύεις στη ζωή σου».

– «Το να είσαι ένας ανεξάρτητος άνδρας που παντρεύεται και κάνει παιδιά είναι κάτι που σου αλλάζει τη ζωή, Πρίγκιπα Γουίλιαμ η ζωή είναι σκληρή…».

– «Λοιπόν, αν αυτός αγωνίζεται και παλεύει στη ζωή του… ο Θεός να βοηθήσει όλους εμάς τους κοινούς θνητούς!!!»

– «Αλήθεια; Με νταντάδες, μάγειρες, προσωπικούς βοηθούς, χωρίς υποθήκες, λίγες μέρες δουλειάς τον χρόνο και μια πανέμορφη γυναίκα;», ήταν μερικά από τα πιο light σχόλια για τις άστοχες δηλώσεις του πρίγκιπα.