Ελεύθερος Τύπος
ΔΙΕΘΝΗ

«Ο γιος μου ήταν θύμα μπούλινγκ», λέει ο πατέρας του 17χρονου που σκόρπισε τον θάνατο στο Τέξας

«Ο γιος μου ήταν θύμα μπούλινγκ», λέει ο πατέρας του 17χρονου που σκόρπισε τον θάνατο στο Τέξας

Θύμα μπούλινγκ ήταν ο 17χρονος ελληνικής καταγωγής Δημήτρης Παγουρτζής που σκόρπισε τον θάνατο σε σχολείο του Τέξας, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο πατέρας του στον Alpha. 

Μιλώντας στον Alpha ο πατέρας του Δημήτρη Παγουρτζή μετέφερε τα όσα είπε ο γιος του κατά την επίσκεψή του στις φυλακές: «Μας είπε συγγνώμη που μας ανακάτεψε τόσο πολύ και δεν ήθελε να δείξει το πρόσωπό του μπροστά μου. Δεν ήταν το παιδί αυτό που λένε στην τηλεόραση. Στο τέλος κράτησε και την ψυχραιμία του, από την οποία έδωσε και λίγη δύναμη στη μάνα του και μας είπε ότι μας αγαπάει και θα μας αγαπάει για πάντα».

Σχετικά με τα αίτια που τον οδήγησαν να κάνει αυτή την πράξη είπε: «Το παιδί το πείραζαν, πρέπει να το χτύπησαν, του έκαναν μπούλινγκ πολλοί, όχι ένας, γιατί δεν ήταν αδύνατο παιδί, ήταν γερό. Μάλλον η βία ήταν από πολλά άτομα, φτιαγμένη βία».

Σχετικά με όσα γράφονται για το ότι μια κοπέλα που ήταν μεταξύ των θυμάτων, είχε απορρίψει τις ερωτικές του προτάσεις, ο πατέρας του είπε: «νομίζω τα είχε με την κοπέλα και του έκαναν μπούλινγκ, κάτι έγινε εκεί, γι αυτό έγινε κι αυτό. Και να το έκαναν επίτηδες το μπούλινγκ, αυτοί δηλαδή να το έπιασαν στη γωνία και τέτοια. Πήγαιναν και θα το κοροίδευαν και μπορεί και μπροστά στην κοπέλα αυτά, για αυτό πρέπει να έγινε αυτό που έγινε. Το αγόρι μου δεν είναι άνδρας είναι παιδί, δεν μπορούμε να τα ρίξουμε όλα στο παιδί, είναι κι άλλοι υπεύθυνοι κι αυτοί που έκαναν μπούλινγκ και αυτοί που άφησαν το παιδί να μπει μέσα».

Επίσης ζήτησε συγγνώμη από τους συγγενείς των θυμάτων λέγοντας πως πονάει πρώτα για τα παιδιά που χάθηκαν: «Και ζητάω πάλι συγγνώμη για αυτή την κοπέλα, ποιος βγήκε από εκεί και είπε ότι πήγε ο Δημήτρης και δεν τον ήθελε και αυτά και πήγαν και το είπαν στο σχολείο. Εφόσον το είπαν στο σχολείο ήταν υποχρεωμένοι να ειδοποιήσουν την οικογένεια ότι υπάρχει πρόβλημα.

Είναι άδικο αυτό που γίνεται και για τα παιδιά που χάθηκαν πρώτα. Πονάω για όλα τα παιδιά και για τα παιδιά που έφυγαν πονάω. Δεν έφταιγαν τα παιδιά, άλλοι ήταν που έκαναν τη δουλειά. Δεν έκαναν αυτά τα παιδιά τα άγια. Πήγα στο σπίτι και δίπλα, οι γείτονες έχουν κηδεία. Εχουν κηδεία για το παιδί που έχασαν οι γονείς».

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

Προτεινόμενα για εσάς

«Κόλαση» στις ΗΠΑ: Ένας νεκρός σε διαδήλωση Black Lives Matter στο Όστιν του Τέξας

Μιχάλης Μάρδας

Ο Μάθιου ΜακΚόναχι παρέδωσε 110.000 προστατευτικές μάσκες σε νοσοκομεία του Τέξας

Evanthia Karra

Συναγερμός στο Τέξας: Πληροφορίες για πυροβολισμούς σε στρατιωτική βάση

Tinad

Δύο νεκροί και ένας τραυματίας μετά από πυροβολισμούς σε Πανεπιστήμιο του Τέξας

Μιχάλης Μάρδας

Το Τέξας ανακοίνωσε ότι δεν θα δεχθεί νέους πρόσφυγες το 2020

Δημήτρης Κατσάκος

Πυροβολισμοί και αναφορές για νεκρό σε εκκλησία στο Τέξας

Μιχάλης Μάρδας

Τρόμος στο Τέξας: Εκκενώνονται πόλης μετά από έκρηξη σε χημικό εργοστάσιο

George Michaelides

Συναγερμός στο Τέξας μετά από ισχυρή έκρηξη σε εργοστάσιο χημικών [βίντεο]

Μιχάλης Μάρδας

Νέο μακελειό στο Τέξας: Τουλάχιστον δύο νεκροί από πυροβολισμούς σε φοιτητικό πάρτι

Δημήτρης Κατσάκος