Ελεύθερος Τύπος
CinemaTV

Το «Κόκκινο Ποτάμι» επιστρέφει και ανατρέπονται τα πάντα – Συγκλονιστικές οι εξελίξεις στο νέο επεισόδιο

Συγκλονιστικές εξελίξεις στο «Κόκκινο Ποτάμι»: Τι θα συμβεί στο επεισόδιο της Κυριακής

Newsroom eleftherostypos.gr

Το «Κόκκινο Ποτάμι»  επιστρέφει την Κυριακή 24 Μαΐου, στις 21.00, στο Open με νέα επεισόδια και εξελίξεις που καθηλώνουν.
Στο επεισόδιο της ερχόμενης Κυριακής, 24 Μαΐου θα δείτε:

Η Βασιλική προσπαθεί να δώσει τέλος στη ζωή της, μην μπορώντας να αντέξει την ντροπή και την στενοχώρια που βλέπει στο πρόσωπο του Θέμη, ενώ ο Αλή ετοιμάζεται να φύγει για μία επικίνδυνη αποστολή. H Ιφιγένεια θεωρεί πλέον ότι είναι η γυναίκα του Αλή και αποφασίζει να γυρίσει σελίδα στη ζωή της. Προσπαθεί να είναι τρυφερή μαζί του και να ζήσει μια κανονική ζωή δίπλα του, αγνοώντας φυσικά ότι ο Μίλτος ζει.

Στο μεταξύ απειλείται σύρραξη στα χωράφια των Παυλίδηδων, επειδή οι Τούρκοι αρνούνται να τα επιστρέψουν στους νόμιμους κατόχους. Η Βασιλική, προσπαθώντας να βρει μια λύση, τους προτείνει να δουλέψουν εκεί αφού τα επιστρέψουν, καθώς η γη έχει ρημάξει και χρειάζεται πολλά χέρια. Εκείνοι τελικά συμφωνούν. H Βασιλική εξομολογείται στην Ευγενία πως είναι έγκυος, πολύ φοβισμένη καθώς έχει ερωτηματικά για το αν το μωρό είναι του Θέμη ή του Μουσταφά που τη βίασε. Δεν ξέρει αν πρέπει να κρατήσει αυτό το παιδί, αλλά η Ευγενία διαφωνεί και την προτρέπει να μην το ρίξει.
K532C005_200304VE_06145913

Ο Βαλής ζητάει από τον Αλή να μεταφέρει μαζί του λεφτά από φόρους στην Πόλη, για να μην πέσουν στα χέρια των Ρώσων. Αρχικά ο Αλή αρνείται, αλλά ο Βαλής επιμένει και εκείνος υποχωρεί.

Η Βασιλική λέει στον Θέμη ότι είναι έγκυος, ενώ μοιράζεται τον φόβο της για την πατρότητα του μωρού. Ο Θέμης αναστατώνεται και φεύγει ταραγμένος από το σπίτι, έχοντας μπει σε πολύ μεγάλο δίλημμα για το αν πρέπει να κρατήσουν το παιδί ή όχι. Η Βασιλική, σε απόγνωση, αποφασίζει να βάλει τέλος στη ζωή της.

Η Ιφιγένεια διαφωνεί στο να φύγει ο Αλή για την Κωνσταντινούπολη, φοβάται για τη ζωή του και προσπαθεί να τον μεταπείσει. Αυτός δεν μπορεί να κάνει πίσω αλλά της υπόσχεται να παραιτηθεί μόλις φτάσει στην Πόλη. Στο μεταξύ ο Μίλτος ταξιδεύει κρυφά με ένα πλοίο στην Μαύρη θάλασσα και καταφέρνει να φτάσει σώος στο σπίτι των δικών του, όπου συναντά τον αδερφό και την μάνα του. Τους λέει ότι αποφάσισε να πάει στο Ερζερούμ και να ψάξει να βρει την Ιφιγένεια.

Εντωμεταξύ, η Φατμά προτείνει στη Σοφία και την Αρίν να μείνουν μαζί τους και να δουλέψουν εκεί όσο ψάχνουν να βρουν τις κόρες τους επειδή ο Εμίρ ξέρει πολύ κόσμο και κάτι μπορεί να μάθει γι’ αυτές.

Προτεινόμενα για εσάς

Συγκλονιστικές εξελίξεις στο «Κόκκινο Ποτάμι» την Κυριακή: Οι Τούρκοι δολοφονούν τον Αλί

Μιχάλης Μάρδας

Το «Κόκκινο Ποτάμι»: Η απόπειρα αυτοκτονίας και η σύρραξη στα χωράφια

Ανδρέας Ντίνης

Νέες συγκλονιστικές εξελίξεις έρχονται στο «Κόκκινο Ποτάμι»

Ανδρέας Ντίνης

Μανούσος Μανουσάκης: Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για το «Κόκκινο Ποτάμι»

Ανδρέας Ντίνης

«Κόκκινο Ποτάμι»: Συνταρακτικές εξελίξεις και ένας γάμος

Ανδρέας Ντίνης

Συγκλονιστικές εξελίξεις στο «Κόκκινο Ποτάμι»: Τι θα συμβεί στο επεισόδιο της Κυριακής

Δημήτρης Κατσάκος

Χαμός στο «Κόκκινο Ποτάμι»: Βιάζουν τη Σοφία και την Αρίν

Ραγδαίες εξελίξεις στο Κόκκινο Ποτάμι: Ο γιατρός Νικολαΐδης δεν ξαναβλέπει την Ιφιγένεια και τον Μίλτο

Χαμός στο «Κόκκινο Ποτάμι»: Όλες οι δραματικές εξελίξεις στο επεισόδιο της Κυριακής