Ελεύθερος Τύπος
CinemaTV

Καφέ της Χαράς: Η νέα είσοδος, η αποκάλυψη της «κομπίνας» και μια σύλληψη

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

Η επιστροφή της στη μικρή οθόνη σίγουρα θύμισε σε όλους το πόσο έλειψαν τα τελευταία χρόνια από την TV οι καλές κωμικές σειρές.

Το «Καφέ της Χαράς» και ο νέος κύκλος επεισοδίων είναι ένας καλός λόγος για να μείνει κάποιος στο σπίτι το βράδυ της Παρασκευής, να συντονιστεί στον ΑΝΤ1 στις 21.45 και να χαλαρώσει βλέποντας τις περιπέτειες του Περίανδρου Πώποτα και της «Πρωτευουσιάνας» Χαράς.

Αλλωστε, η τηλεθέαση μέχρι αυτή τη στιγμή αποδεικνύει όλα τα παραπάνω, καθώς ξεπερνά σταθερά το 30%, φτάνοντας και πολλές φορές περνώντας και το 35%, νούμερα που συνεπάγονται τη μεγάλη επιτυχία του σίριαλ και αυτή τη φορά.

Στο πέμπτο αποψινό επεισόδιο τους τηλεθεατές αναμένουν πολλές εκπλήξεις και ανατροπές. Ο Μάνος καταρρακώνεται και βασανίζεται από τύψεις, βλέποντας τον πατέρα του σχεδόν ετοιμοθάνατο. Αλλωστε για την κρίσιμη κατάστασή του έχει αποφανθεί και ένας διάσημος παγκοσμίως καρδιοχειρουργός που έτυχε να περνάει από το χωριό. Η Χαρά, όμως, με τη βοήθεια και του Μιχαήλ, αποκαλύπτει την κομπίνα του Περίανδρου. Μια νέα σύγκρουση θα επέλθει μεταξύ πατέρα και γιου, αλλά και μεταξύ Χαράς και Βάλιας.

Ωστόσο, στο επόμενο επεισόδιο, εκείνος της 7ης Φεβρουαρίου, η άφιξη ενός νέου, γοητευτικού άντρα αναστατώνει τον γυναικείο πληθυσμό του Κολοκοτρωνιτσίου. Η αναστάτωση γίνεται ακόμη πιο εκρηκτική όταν αποδεικνύεται ότι ο άντρας αυτός είναι ο καινούργιος παπάς του χωριού, ο πάτερ Δημήτριος (κατά κόσμον Απόστολος Καμιτσάκης). Ο Δημήτριος γίνεται ο φύλακας άγγελος της Βάλιας. Γιατί, όμως, ο Μάνος αρχίζει να τον ζηλεύει τόσο πολύ; Και τι μπορεί να κάνει με την Αρετή, που αρχίζει να συνειδητοποιεί ότι κάτι δεν πάει καλά; Ο Περίανδρος, έξαλλος με τη συμπεριφορά του γιου του, φτάνει να τον αποκληρώσει, αλλά και να συμμαχήσει κρυφά με την Αρετή.

Η Βάλια συλλαμβάνεται

Το κουβάρι των εξελίξεων αρχίζει να δένεται περισσότερο στο έβδομο επεισόδιο, την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου, όπου η Βάλια επιχειρεί να ανοίξει το παλιό της σπίτι για να το ανακαινίσει. Ομως αποδεικνύεται ότι έχει γίνει αποθήκη λαθραίων τσιγάρων και καθώς κανείς δεν υποπτεύεται τον Σταύρακα, ο Περίανδρος υποδεικνύει τη Βάλια ως ένοχη και ο αστυνόμος τη συλλαμβάνει.

Μαζί της συλλαμβάνει ως συνεργό της και έναν άσχετο νεαρό, που τη ρωτάει προς τα πού είναι το δημαρχείο, γιατί απλούστατα έρχεται να πιάσει δουλειά στο δημαρχείο! Στο πλευρό της Βάλιας σπεύδουν να τη στηρίξουν δύο άντρες, ο Μάνος και ο Δημήτριος. Ο Φατσέας, προσπαθώντας να προσεγγίσει ξανά τη Σταυρούλα, δέχεται δουλειά στην υπηρεσία ανακύκλωσης του δήμου και σαν νεόκοπος φανατίζεται με την ανακύκλωση.

Από την έντυπη έκδοση 

Προτεινόμενα για εσάς

Έκπληξη στο «Καφέ της Χαράς»: Ποιο πρόσωπο επιστρέφει;

«Ανάσα» ξανά στον ΑΝΤ1 για το «Καφέ της Χαράς»

Ανδρέας Ντίνης

Καφέ της Χαράς: Κινδυνεύει να ξυλοκοπηθεί ο Περίανδρος από το νέο πρόσωπο «βόμβα»

Ανδρέας Ντίνης

Καφέ της Χαράς: Δεν ισχύει η φήμη που προκάλεσε «πανικό»

Ανδρέας Ντίνης

«Καφέ της Χαράς» – διαρροή: Σκάει «βόμβα» στο χωριό

Ανδρέας Ντίνης

«Καφέ της Χαράς»: Ο Δημήτριος αναστατώνει το Κολοκοτρωνίτσι

Μιχάλης Μάρδας

«Καφέ της Χαράς»: Πρόσωπο από τα παλιά θα μπει στην σειρά

Ανδρέας Ντίνης

«Καφέ της Χαράς»: Ανω-κάτω το Κολοκοτρωνίτσι με μία σύλληψη που θα συζητηθεί!

Μιχάλης Μάρδας

Καφέ της Χαράς: Η Στέλλα αναλαμβάνει το καφέ και ζει μεγάλο έρωτα με τον Περίανδρο

Ανδρέας Ντίνης