Ελεύθερος Τύπος
CinemaTV

Τι είπε ο Χάρης Ρώμας για την τηλεθέαση του «Καφέ της Χαράς»

Ραγδαίες εξελίξεις στον ΑΝΤ1 για το «Καφέ της Χαράς»

Newsroom eleftherostypos.gr

Με εντυπωσιακό τρόπο επέστρεψε το «Καφέ της Χαράς» στην τηλεοπτική μας ζωή.

Δεκαπέντε χρόνια μετά την μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία, ο Περίανδρος Πώποτας και οι χαρακτήρες του μικρού αρκαδικού χωριού επέστρεψαν στον ΑΝΤ1 παραμονή της Πρωτοχρονιάς και όπως ήταν φυσικό η τηλεθέαση έκανε τους πάντες να χαμογελούν!

Κατόρθωσε να σημειώσει 40,3% στο σύνολο του τηλεοπτικού κοινού ενώ στο δυναμικό κοινό σημείωσε το ακόμη υψηλότερο ποσοστό της τάξης του 44%. Μάλιστα,  έφτασε μέχρι και το 46,4% σε τέταρτο, στο σύνολο, ενώ και το εντυπωσιακό 51,1% επίσης σε τέταρτο στο δυναμικό κοινό!

Ο Χάρης Ρώμας σε τηλεφωνική σύνδεση μίλησε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά για τα ποσοστά τηλεθέασης: «Ήταν απρόσμενα μεγάλο το ποσοστό τηλεθέασης της πρεμιέρας« και συνέχισε: «Ήμασταν προετοιμασμένοι για να κάνουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Είχαμε προσπαθήσει όλοι πάρα πολύ. Είναι ένα εξαιρετικό team και υπάρχει μια αίσθηση επιτυχίας ότι κάτι καλό θα συμβεί! Όταν υπάρχει μια ομάδα, τόσο πολύ ενωμένη σε όλα τα επίπεδα, ήλπιζα ότι θα υπήρχε μια μεγάλη ανταπόκριση από το κοινό.

Φυσικά, επειδή έχουν αλλάξει οι εποχές, κρατούσαμε τις προσδοκίες σε μια ύφεση και θεωρούσα πως θα μπορούσαμε να έχουμε μια ανάλογη επιτυχία με τις “Άγριες Μέλισσες”. Μια θαυμάσια δουλειά με πολύ μεγάλη επιτυχία. Εκεί, εγώ, συνειδητοποίησα ότι τελικά για μένα ο ΑΝΤ1 είναι το σπίτι μου και θα είναι για πάντα το σπίτι μου. Στην πορεία είμαστε ακόμα πιο δυνατοί, έρχονται πολύ ωραία επεισόδια. Μπολιάσαμε το σίριαλ με καινούργια στοιχεία και μπαίνουν νέες παρουσίες συνεχώς τώρα, άνθρωποι που επιλέγησαν με πολύ μεγάλη προσοχή και υψηλά κριτήρια».

Προτεινόμενα για εσάς

Έκπληξη στο «Καφέ της Χαράς»: Ποιο πρόσωπο επιστρέφει;

«Ανάσα» ξανά στον ΑΝΤ1 για το «Καφέ της Χαράς»

Ανδρέας Ντίνης

Καφέ της Χαράς: Κινδυνεύει να ξυλοκοπηθεί ο Περίανδρος από το νέο πρόσωπο «βόμβα»

Ανδρέας Ντίνης

Καφέ της Χαράς: Δεν ισχύει η φήμη που προκάλεσε «πανικό»

Ανδρέας Ντίνης

Ο Χάρης Ρώμας μιλάει για την σχέση του – «Έχω αγαπήσει βαθιά…»

Ανδρέας Ντίνης

«Καφέ της Χαράς» – διαρροή: Σκάει «βόμβα» στο χωριό

Ανδρέας Ντίνης

«Καφέ της Χαράς»: Ο Δημήτριος αναστατώνει το Κολοκοτρωνίτσι

Μιχάλης Μάρδας

«Καφέ της Χαράς»: Πρόσωπο από τα παλιά θα μπει στην σειρά

Ανδρέας Ντίνης

«Καφέ της Χαράς»: Ανω-κάτω το Κολοκοτρωνίτσι με μία σύλληψη που θα συζητηθεί!

Μιχάλης Μάρδας