Ελεύθερος Τύπος
CinemaTV

Μάθετε πρώτοι τι θα γίνει στο «Καφέ της Χαράς» που έρχεται στον ΑΝΤ1

Χαμός στο Τwitter με τον νέο παπά από «το Καφέ της Χαράς»

Μάρτζυ Λαζάρου

Η πολυαναμενόμενη κωμική σειρά «Το καφέ της Χαράς» επιστρέφει στον Αντ1 την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς στις 20.45 με παλιούς και νέους χαρακτήρες.

Ο Περίανδρος (Χάρης Ρώμας) έχει αποσυρθεί από τα κοινά αλλά για το Κολοκοτρωνίτσι παρέμεινε ο δήμαρχος της καρδιάς τους. Οταν τον εγκατέλειψε η Χαρά βυθίστηκε σε βαθιά μελαγχολία, αλλά η ύπαρξη του Μανωλάκη ήταν το ισχυρότερο γιατρικό. Από τότε που ενηλικιώθηκε και πήρε τον δρόμο του, έχει ρίξει όλη την προσοχή του στον γιο της Σταυρούλας, Μιχαήλ, προς μεγάλη δυστυχία του παιδιού. Φαινομενικά έχει ξεπεράσει τη Χαρά αλλά η Τασία και όλο το χωριό πιστεύει ότι δεν έχει συνέλθει ποτέ. Μάλιστα οι περισσότεροι θεωρούν ότι αυτός έβαλε τη φωτιά στο καφέ θέλοντας να εξαφανίσει και το τελευταίο πράγμα που του τη θύμιζε. Η επιστροφή της Βάλιας στο χωριό τον εξαγριώνει γιατί του θυμίζει το παρελθόν και επιπλέον φοβάται ότι θα παρασύρει τον γιο του και θα τον κάνει να πονέσει διπλά από ό,τι πόνεσε εκείνος. Ο ερχομός της Χαράς θα του ξυπνήσει οδυνηρές αλλά και ευχάριστες αναμνήσεις.

Η Χαρά (Ρένια Λουιζίδου) μετά τη φυγή της από το Κολοκοτρωνίτσι εγκαταλείποντας τον Περίανδρο παραμονές του γάμου της μετανάστευσε στην Αυστραλία όπου άνοιξε ένα καφέ στην Αδελαΐδα. Δυσκολεύτηκε αλλά ξεπέρασε τον Περίανδρο ή τουλάχιστον έτσι νομίζει. Στην Ελλάδα γύρισε σχετικά πρόσφατα και συζεί με τον καινούργιο της σύντροφο στον οποίο βρήκε ένα απάνεμο λιμάνι, όπως φαίνεται. Αλλά τα πράγματα δεν είναι σχεδόν ποτέ έτσι όπως φαίνονται. Οταν η Βάλια φεύγει κρυφά για να έρθει στο Κολοκοτρωνίτσι την ακολουθεί γιατί ανησυχεί γι’ αυτήν.

Η Σταυρούλα (Τζόυς Ευείδη) όχι μόνο έχει χωρίσει για δεύτερη φορά με τον Φατσέα, αλλά έχει χάσει και την κηδεμονία της θετής κόρη της Μπουλίτσα. Η εκλογή της ως δημάρχου θα της δώσει καινούργια ορμή.

Ο Φατσέας (Γεράσιμος Σκιαδαρέσης) παραμένει ίδιος κι απαράλλακτος και τελείως άφραγκος, το πού ήταν και τι έγινε όλα αυτά τα χρόνια θα τα μάθουμε στην πορεία. Αφραγκος θα προσληφθεί στον δήμο. Ως μέσον για να προσεγγίσει την Σταυρούλα χρησιμοποιεί τον γιο του Μιχαήλ, που έχει τρελό κόλλημα μαζί του.

Η Βάλια Χάσκα (Εφη Ρασσιά) ήταν ένα δυναμικό, συναισθηματικό παιδί που μεγάλωνε σε αντίξοες συνθήκες μέσα σε μια μονογονεϊκή οικογένεια. Επιστρέφει λοιπόν στο Κολοκοτρωνίτσι, που έχει σφραγίσει ανεξίτηλα την παιδική της ηλικία, για να ανακαλύψει τον ένοχο. Εκεί συναντά τον παιδικό της φίλο Μανωλάκη, Μάνο πλέον, και η παλιά φιλία τους ζωντανεύει. Μήπως όμως πίσω από τη φιλία κρύβεται ένας μεγάλος έρωτας που εμποδίζεται όχι μόνο από την εχθρότητα του Περίανδρου, αλλά και από το γεγονός ότι ο Μάνος είναι αρραβωνιασμένος;

Ο Μάνος Πώποτας (Πάρις Σκαρτσολιάς), πάλαι ποτέ Μανωλάκης, έχοντας τελειώσει γεωπόνος, έχει αναλάβει τη διαχείριση των κτημάτων και συνολικά την περιουσία του πατέρα του Περίανδρου Πώποτα. Είναι σε σχέση με τη νεαρή γιατρό της περιοχής και η έλευση της Βάλιας θα αναστατώσει τη ζωή του.

Από την έντυπη έκδοση του Ελεύθερου Τύπου 

Προτεινόμενα για εσάς

Ποιοι ηθοποιοί μπαίνουν στο Καφέ της Χαράς [βίντεο]

Evanthia Karra

«Καφέ της Χαράς»: Σοκ στο Κολοκοτρωνίτσι – Νεκρή η «Χάιδω»;

Ανδρέας Ντίνης

«Βόμβα» στο «Καφέ της Χαράς»: Πεθαίνει πρωταγωνιστής της σειράς

Ανδρέας Ντίνης

Έκπληξη στο «Καφέ της Χαράς»: Ποιο πρόσωπο επιστρέφει;

«Ανάσα» ξανά στον ΑΝΤ1 για το «Καφέ της Χαράς»

Ανδρέας Ντίνης

Καφέ της Χαράς: Κινδυνεύει να ξυλοκοπηθεί ο Περίανδρος από το νέο πρόσωπο «βόμβα»

Ανδρέας Ντίνης

Καφέ της Χαράς: Δεν ισχύει η φήμη που προκάλεσε «πανικό»

Ανδρέας Ντίνης

«Καφέ της Χαράς» – διαρροή: Σκάει «βόμβα» στο χωριό

Ανδρέας Ντίνης

«Καφέ της Χαράς»: Ο Δημήτριος αναστατώνει το Κολοκοτρωνίτσι

Μιχάλης Μάρδας