ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ
CinemaTV

Εγκυμονεί… εκπλήξεις η δραματική σειρά του ΑNT1 «Γυναίκα χωρίς όνομα»

Μάρτζυ Λαζάρου

Η δεύτερη σεζόν της δραματικής σειράς του ΑNT1 «Γυναίκα χωρίς όνομα» συνεχίζει να κερδίζει τους τηλεθεατές και φέτος, καθώς βγαίνει πρώτη στον πίνακα της Nielsen με ποσοστό που αγγίζει το 25% στο σύνολο.

Οι εξελίξεις της επόμενης εβδομάδας αναμένονται καταιγιστικές επιφυλάσσοντας πολλές εκπλήξεις και ανατροπές.

Η Κάτια και ο Νίκος ετοιμάζονται να υποδεχθούν στο κτήμα την Κλειώ, τον Κωστή και τα παιδιά. Η Ρένα κι ο Αντρέας διαφωνούν για το αν η Ρένα θα συνεχίσει ή όχι τη θεραπεία για να προχωρήσει η εγκυμοσύνη της. Ο Μιχάλης ανακοινώνει στη Μαρίνα την απόφασή του για το αν θα συγκατοικήσει ή όχι με την Ιωάννα. Από την άλλη πλευρά, ο Αρης προσπαθεί να αποφύγει τη Σοφία μετά τη νύχτα που πέρασαν μαζί κι εκείνη αντιδρά απρόβλεπτα. Ο Δημήτρης, θυμωμένος με την Ελλη, της ζητάει να φύγουν εκείνη κι ο Αρης από το σπίτι.

Η Μαρίνα έχει μια αμήχανη συνάντηση με την Ιωάννα και τον Μιχάλη, που θα περιπλέξει ακόμα περισσότερο τα πράγματα. Η Σοφία προσπαθεί να πλησιάσει πάλι τον Αρη κι αυτός την προειδοποιεί να μείνει μακριά του, την ίδια στιγμή που η Ελλη προσπαθεί να τον προσεγγίσει και να διορθώσει τα λάθη της. Η Ρένα, μετά την πιεστική στάση του Αντρέα, φεύγει από το σπίτι και ζητάει από τη Μαρίνα να τη φιλοξενήσει. Η Κάτια και ο Νίκος καλούν τον Αργύρη για τραπέζι, όμως η βραδιά θα έχει μια απρόσμενα άσχημη εξέλιξη. Οταν ο Αργύρης θα επιστρέψει στο σπίτι του Νίκου για κάτι που ξέχασε, θα δει κάτι που θα τον σοκάρει…

Η Κάτια καταλαβαίνει πια ότι βρίσκεται σε κίνδυνο όσο είναι στο κτήμα τον Νίκου. Ταυτόχρονα, όμως, προσπαθεί να κρατήσει σε απόσταση τον Αργύρη, παρ’ όλη την έλξη που νιώθει γι’ αυτόν. Η Μαρίνα αισθάνεται ότι ο Μιχάλης και η Ιωάννα αρχίζουν να δένονται περισσότερο στην προοπτική της γέννησης του παιδιού τους… Την ίδια στιγμή, ο Αρης ζητά επίμονα απ’ την Ελλη να φύγουν απ’ τη βίλα, αφού η πολιορκία της Σοφίας έχει αρχίσει να γίνεται γι’ αυτόν επικίνδυνη.

Η Μαρίνα συναντιέται με τον Μιχάλη και οι δύο ομολογούν πως δεν αντέχουν ο ένας μακριά από τον άλλον. Ο Νίκος, θορυβημένος από κάποιες μνήμες που έρχονται σκόρπια στο μυαλό της Κάτιας, προσπαθεί να την μπερδέψει. Ο Αργύρης υποψιάζεται πως ο Νίκος κακομεταχειρίζεται την Ελένη (Κάτια) και προσπαθεί να βρίσκεται όσο μπορεί πιο κοντά, πράγμα που προκαλεί την οργή του Νίκου.

Τέλος, η Μαρίνα και ο Φώτης έχουν αναρτήσει μια ανακοίνωση για την εξαφάνιση της Κάτιας και ελπίζουν ότι αυτό θα τους βοηθήσει να τη βρουν. Ο Αργύρης, στην προσπάθειά του να την προστατέψει, έρχεται όλο και πιο κοντά με την Κάτια. Ο Νίκος, βλέποντας την οικειότητα που αναπτύσσεται ανάμεσά τους, αρχίζει να χάνει την ψυχραιμία του. Ο Χατζής διεκδικεί όλο και πιο έντονα τη Μαρίνα, πράγμα που γίνεται αντιληπτό και από τον Μιχάλη. Η Σοφία καταστρώνει ένα σχέδιο, προκειμένου να συνεχίσουν να βλέπονται με τον Αρη. Η Μαρίνα παίρνει μια σημαντική απόφαση για τη σχέση της με τον Μιχάλη…

Από την έντυπη έκδοση του Ελεύθερου Τύπου 

Προτεινόμενα για εσάς

O Μάριος Αθανασίου στο ΤΥΠΟΣ TV: «Κάποτε ήταν κατακριτέο για έναν ηθοποιό του θεάτρου να παίξει στην TV»

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

Τσουβέλας στον «Ε.Τ.»: Με έχουν βρίσει κανονικά την ώρα που οδηγώ για το παιχνίδι

Δημήτρης Ντόγκας

Τηλεοπτική «βόμβα»: Γιατί ο ΑΝΤ1 σταματάει την προβολή του Κωνσταντίνου και Ελένης

Μιχάλης Μάρδας

Αυτές είναι οι δύο νέες σειρές του ΑΝΤ1 – Πότε κάνουν πρεμιέρα

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

H Βασιλική Τρουφάκου… παρουσιάζεται στο ΤΥΠΟΣ TV: Τι λέει για τη νέα σειρά του ΑΝΤ1

Μιχάλης Μάρδας

Πανικός στον ΑΝΤ1 με Καφέ της Χαράς – Έκανε το ασύλληπτο

Ανδρέας Ντίνης

«Άγριες Μέλισσες»: Επιστρέφουν απόψε – Συγκλονιστικές στιγμές για τις αδερφές Σταμίρη

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

Με δύο νέες σειρές «χτυπά» τον ανταγωνισμό ο ΑΝΤ1

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

Έτσι ο ΑΝΤ1 έχασε από το πρόγραμμα του πρόσωπο που θα σημείωνε 40άρια σε τηλεθέαση

Μιχάλης Μάρδας