Ελεύθερος Τύπος
CinemaTV

1917: Το νέο trailer της ταινιάρας του Σαμ Μέντες προμηνύει κομμένη ανάσα

1917: Το νέο trailer της ταινιάρας του Σαμ Μέντες προμηνύει κομμένη ανάσα

Newsroom eleftherostypos.gr

Δύο Βρετανοί στρατιώτες αναλαμβάνουν μια αποστολή. Την πιο δύσκολη αποστολή. Ευρισκόμενοι σε στρατόπεδο στη βόρεια Γαλλία, θα πρέπει να διασχίσουν μια τεράστια απόσταση μέχρι την δυτική Γερμανία. Στόχος τους να μεταφέρουν ένα μήνυμα σε μια διμοιρία 1.600 συμπατριωτών τους, οι οποίοι οδεύουν προς μια παγίδα. Μια θανάσιμη παγίδα. Αυτό είναι το 1917.

Με νωπές τις μνήμες από την Δουνκέρκη του Κρίστοφερ Νόλαν που μας πήρε και μας σήκωσε πριν από δύο χρόνια με την ένταση του ήχου και τις εικόνες, το 1917 μας μεταφέρει σε έναν άλλο πόλεμο. Τον Μεγάλο Πόλεμο. Αυτόν που μετέπειτα ονομάστηκε ‘Α Παγκόσμιος. Οι δύο στρατιώτες θα πρέπει να περάσουν από πολλά πεδία μάχης, να μην σταματήσουν για να βοηθήσουν άλλους στρατιώτες και να κοιτάζουν μόνο μπροστά. Ενίοτε και πίσω για να δουν αν τους ακολουθεί κανείς. Θα βγουν άραγε ζωντανοί απ΄αυτή τη δοκιμασία; Η ζωή τους θα κρίνει και τη ζωή 1.600 ατόμων.

Στο δεύτερο trailer του 1917 επικεντρωνόμαστε ακόμα περισσότερο στην προσπάθεια των δύο και στην προσήλωση ιδιαίτερα του ενός, αφού στους άντρες που καλούνται να σώσουν, είναι κι ο αδερφός του. Ο Σαμ Μέντες, ο σκηνοθέτης του καλύτερου James Bond της 25ετίας, φαίνεται να έχει ετοιμάσει κάτι συνταρακτικό. Κι αυτή η αίσθηση επιβεβαιώνεται κι από το ότι η ταινία γυρίστηκε σε πραγματικό χρόνο και σε μία λήψη. Η κάμερα δεν σταμάτησε ποτέ να καταγράφει. Οι ηθοποιοί δεν βγήκαν σχεδόν καθόλου από τον ρόλο τους.

Προτεινόμενα για εσάς

Survivor 4: «Άντε φύγε από δω…» – Ομηρικός καβγάς του Μπόγδανου με τον Παππά [βίντεο]

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Survivor 4: Το πάρτι της ένωσης είναι γεγονός! [βίντεο]

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Θεσσαλονίκη 1916: Η κατάρριψη του γερμανικού Ζέπελιν – Λαϊκό αξιοθέατο τα συντρίμμια του «Τιτανικού των ουρανών» [εικόνες]

Δημήτρης Ντόγκας

Ανδρική υπόθεση το Οσκαρ σκηνοθεσίας – Το προφίλ των 5… «μονομάχων»

Ελεύθερος Τύπος NewsRoom

Έρχεται η πρώτη animation ταινία για τον Scooby Doo [trailer]

Στέργιος Πουλερές

The Mandalorian: Το νέο trailer αποκαλύπτει πράγματα για το Star Wars

Στέργιος Πουλερές

The King: Ο Τιμοτέ Σαλαμέ μεταμορφώνεται σε έναν βασιλιά-ηγέτη [trailer]

Στέργιος Πουλερές

Bloodshot: Ο Βιν Ντίζελ είναι ένα αθάνατο ανδροειδές [trailer]

Στέργιος Πουλερές

The Outsider: Άλλο ένα έργο του Στίβεν Κινγκ που γίνεται σειρά [trailer]

Στέργιος Πουλερές