Ελεύθερος Τύπος
CinemaTV

Ο Ορλάντο Μπλουμ αποκάλυψε το απίστευτα μικρό ποσό που πήρε στον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο Ορλάντο Μπλουμ αποκάλυψε το απίστευτα μικρό ποσό που πήρε στον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Newsroom eleftherostypos.gr

Το Lord of the Rings είναι από τις ταινίες-τριλογίες που δεν μπορείς να περιορίσεις τον αριθμό των σημαντικών χαρακτήρων. Δε μπορείς να αφήσεις απ΄έξω την Εογούιν. Ή τον Έομερ. Δεν μπορείς να πεις ότι είναι ασήμαντος ο Φάραμιρ. Κι αν δε μπορεί να ειπωθεί αυτό γι΄αυτούς, φανταστείτε πόση σημασία είχε ο ρόλος του Λέγκολας που υποδύθηκε ο Ορλάντο Μπλουμ.

Πίσω στο 1999 όμως οι κανόνες της βιομηχανίας ήταν διαφορετικοί. Ο πληθωρισμός ήταν διαφορετικός, ο κόσμος των διαφημίσεων το ίδιο, ενώ και ο Μπλουμ δεν ήταν κανένας ηθοποιός με πολλά γαλόνια στους ώμους. Ήταν μόλις 22 ετών. Τότε ξεκινούσε την καριέρα του. Ο Άρχοντας Των Δαχτυλιδιών τον έκανε γνωστό. Επομένως, θα ήταν πολύ λογικό να μην έχει από τους υψηλότερους μισθούς στην τριλογία. Ειδικά στην πρώτη ταινία που κανείς δεν ήξερε τι απήχηση θα έχει.

Αλλά απ΄αυτό μέχρι τον μισθό που πήρε συνολικά για τις τρεις ταινίες, υπάρχει μια τεράστια απόσταση. Σε μια τριλογία που είχε έσοδα κοντά στα 3 δισεκατομμύρια δολάρια, ο Ορλάντο Μπλουμ καρπώθηκε μόλις 175.000 δολάρια. Αυτό αποκάλυψε ο ίδιος σε συνέντευξη του στην εκπομπή του Χάουαρντ Στερν στο ραδιόφωνο. Πάντως δεν φάνηκε να τον χαλάει αυτό το ποσό. Και με τα μισά λεφτά θα το έκανε ξανά, υποστήριξε.

Ελπίζουμε τουλάχιστον για τις δύο ταινίες Hobbit να πήρε πολλά περισσότερα.

Προτεινόμενα για εσάς

Δείτε με ποιον τρόπο η Κέιτι Πέρι αποκάλυψε το φύλο του παιδιού της με τον Ορλάντο Μπλούμ

Μιχάλης Μάρδας

Πέθανε ο Κρίστοφερ Τόλκιν, γιος του συγγραφέα του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών»

Δημήτρης Κατσάκος

Άρχοντας των Δαχτυλιδιών: Όταν ο Σον Κόνερι απέρριψε ρόλο γιατί δεν…καταλάβαινε το σενάριο

Μιχάλης Μάρδας

Tο μακάβριο σχόλιο του «Γκάνταλφ» από τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών για το Brexit

Μιχάλης Μάρδας