Ελεύθερος Τύπος
CinemaTV

Αρωμα Χόλιγουντ στα Γιάννινα έδωσαν ο Ντένζελ Ουάσιγκτον και ο γιος του

Newsroom eleftherostypos.gr

Άρωμα Χόλιγουντ στα Ιωάννινα. Το Τσεπέλοβο φιλοξενεί το πολυπληθές συνεργείο το οποίο γυρίζει την χολιγουντιανή ταινία «Born to be murdered» με πρωταγωνιστή τον Aμερικανό ηθοποιό Τζον Ντέιβιντ Ουάσιγκτον, γιο του αστέρα του Χόλιγουντ Ντένζελ Ουάσιγκτον που βρέθηκαν στην περιοχή.
Όπως έγραψε ο οφθαλμίατρος Γιώργος Φερεντίνος στον οποίο ανήκει και η φωτογραφία του θέματος τα γυρίσματα γίνονται  στο Τσεπέλοβο στο Σκαμνέλι και σε άλλα σημεία του Ζαγορίου και είναι προς το τέλος τους, καθώς έχουν προηγηθεί γυρίσματα και σε άλλες περιοχές της χώρας όπως η Αθήνα και το Μέτσοβο.

Τα μέλη της παραγωγής κατέκλυσαν το χωριό γέμισαν τα ξενοδοχεία του και με βάση τον αύλειο χώρο του γυμνασίου καθημερινά εντυπωσίασαν τους κατοίκους με πρωτόγνωρες για  εμάς σκηνές γυρισμάτων της ταινίας.

Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων ο Ντένζελ Ουάσιγκτον έμεινε για δύο ημέρες στο Τσεπέλοβο, ερχόμενος κατευθείαν με ιδιωτική πτήση από την Αμερική στα Γιάννενα.

Απλός και προσηνής ο διάσημος ηθοποιός, καθώς και η γυναίκα του, κατέλυσαν σε ξενώνα του χωριού και παρακολούθησαν τα γυρίσματα  στα οποία ο γιος τους πρωταγωνιστούσε.

Ο Ντένζελ Ουάσιγκτον με χαμόγελο ανταπέδιδε τους χαιρετισμούς από τους ντόπιους και τους ξένους επισκέπτες, και δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί μαζί τους.

Πηγή: epiruspost.gr 

Προτεινόμενα για εσάς

Συναγερμός στη Πυροσβεστική για πυρκαγιά στα Γιάννινα

Μιχάλης Μάρδας

Τραγωδία στα Γιάννινα: Σκοτώθηκε 52χρονος πέφτοντας από βράχο

Μιχάλης Μάρδας