Ελεύθερος Τύπος
BUSINESS

DOUKAS BTEC Foundation in Art, Design & Media Practice: Ενα σίγουρο εισιτήριο για σπουδές στο εξωτερικό

Newsroom eleftherostypos.gr

To BTEC Foundation in Art, Design & Media Practice των Εκπαιδευτηρίων Δούκα είναι το μόνο που προσφέρει ολοκληρωμένη προετοιμασία σε ευρύ φάσμα μαθημάτων, εξοικονομώντας έως και έναν χρόνο σπουδών στο εξωτερικό, με full-time και part-time προγράμματα, σε ολιγομελή τμήματα, αλλά και short courses (μεμονωμένα μαθήματα σε εξειδικευμένα αντικείμενα). Επίσης, προετοιμάζει για την πιστοποίηση BTEC Level 1 Art & Design από την ηλικία των 14 ετών.

Καταξιωμένοι επαγγελματίες στο χώρο του Art & Design εμπνέουν και καθοδηγούν τους μαθητές μέσα από́ σεμινάρια, διαλέξεις και εργαστήρια. Τα μαθήματα που προσφέρει το πρόγραμμα ξεπερνούν τα συνηθισμένα και καλύπτουν ευρύ φάσμα: Architecture & 3D Design, 3D Digital Design, Creative Writing, Fine Art, Glass, Metal, Fashion & Textile Design, Graphic Design & Illustration, Film, Photography & Animation.

Ακολουθώντας εξατομικευμένες μεθόδους διδασκαλίας 1:1 και εξελίσσοντας διαρκώς τα μέσα αναπαράστασης που προσφέρονται, το BTEC προετοιμάζει για τις διεθνώς αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις της Pearson.

Μέσα από τις ειδικές παροχές του προγράμματος COMBO, οι μαθητές συνδυάζουν τα πρωινά μαθήματα στο Γενικό Λύκειο των Εκπαιδευτηρίων Δούκα και το απογευματινό πρόγραμμα του BTEC, εξοικονομώντας χρόνο από άσκοπες μετακινήσεις.

Απαραίτητη είναι η συμβουλευτική από το University Placement Center των Εκπαιδευτηρίων Δούκα που προσφέρει πληροφορίες αλλά κυρίως καθοδήγηση σε όσους επιθυμούν να σπουδάσουν σε Ευρώπη, Αμερική, Καναδά, Αυστραλία κλπ. και ειδικά σε χώρες με πολλά υποσχόμενες και γοργά ανερχόμενες σχολές στα παγκόσμια ranking της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Οι σύμβουλοι λαμβάνουν υπόψη το προφίλ του υποψηφίου, τις εκπαιδευτικές του ανάγκες και τις προσωπικές του επιθυμίες. Ανάλογα με τη χώρα προτίμησης, γίνονται εξατομικευμένες υποστηρικτικές παρεμβάσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες: https://doukas.gr/ekpaidefsi/btec-foundation-in-art-design-and-media-practice/ ΚΑΙ https://doukas.gr/ekpaidefsi/university-placement-center/

Ακολούθησε το eleftherostypos.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις 

Ειδήσεις σήμερα

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr

  Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter
  Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube