Ελεύθερος Τύπος
BUSINESS

Επιστροφή στο σχολείο με αγορές που κερδίζουν

Newsroom eleftherostypos.gr

Η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή στο σχολείο έχει ξεκινήσει και μπορεί οι μαθητές να σκέφτονται μόνο πως θα επιστρέψουν στις τάξεις, αλλά οι γονείς αυτή την περίοδο έχουν πάρει… φωτιά.  

Τα laptop έχουν μπει στη ζωή μας καθώς η τηλεκπαίδευση έχει γίνει μόνιμη συνήθεια ενώ τα νέα είδη για το γραφείο στο σπίτι και το θρανίο στο σχολείο, δίνουν μία άλλη νότα.

Όλοι ψάχνουν τις καλύτερες προσφορές και οι κάρτες της Εθνικής Τράπεζας μπορούν να κάνουν τις αγορές μας κερδοφόρες.

Δείτε πώς:

Αποκτήστε laptop και κερδίστε

Ειδικά φέτος το Σεπτέμβριο, επισκεφτείτε τα φυσικά ή ηλεκτρονικά καταστήματα Cosmote και Γερμανός, επιλέξτε το νέο σας laptop, αξίας €399 και άνω και κερδίστε το 20% της αξίας του σε πόντους go4more. Η προσφορά ισχύει μέχρι 18/9/2021.

Προμηθευτείτε τα σχολικά είδη και ανανεώστε το σπίτι σας με κέρδος

Ό,τι χρειάζεστε για το σχολείο ή το σπίτι μπορείτε τώρα να το αποκτήσετε, πληρώνοντας με τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας μέχρι και την 18/9/2021, εξασφαλίζοντας κέρδος 10% επί της αξίας των αγορών σας σε πόντους go4more.

  • Αγοράστε τα σχολικά σας είδη στα καταστήματα Μουστάκας και στο moustakastoys.gr
  • Κάντε τις αγορές σας στα πολυκαταστήματα Notos, καθώς και στο ηλεκτρονικό κατάστημα notos.gr
  • Ανανεώστε το σπίτι σας στα καταστήματα και στα κέντρα παραγγελιών και παραλαβών ΙΚΕΑ, καθώς και στο ΙΚΕΑ eshop.

Πώς κερδίζετε

Αν έχετε χρεωστική ή πιστωτική κάρτα της Εθνικής Τράπεζας και δεν είστε εγγεγραμμένοι  στο πρόγραμμα επιβράβευσης συναλλαγών go4more, εγγραφείτε εδώ και κερδίστε πόντους σε κάθε σας αγορά. Τους πόντους σας μπορείτε να τους εξαργυρώνετε σε ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων, που καλύπτουν κάθε σας ανάγκη, πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου. Δείτε τους συνεργαζόμενους εμπόρους του προγράμματος εδώ.

Πάρτε λοιπόν τη σχολική σας λίστα και κερδίστε με κάθε αγορά σας.